Skalica – B. Bystrica 5:1 (kon.) | Martin – Nitra 3:6 (kon.) | Poprad – Žilina 4:3 (kon.)
Zvolen – Piešťany 3:2 (po pr.) | Trenčín – Košice 3:9 (kon.)
koniec
HK Poprad
4:3 (2:0, 2:2, 0:1)
MsHK Žilina
Piatok 21.12.2012, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    43:12
    Žilina dala gól!
    Hosťom opäť vyšiel úvod do dvadsaťminútovky. Po skvelej prihrávke od Krajčiho sa k puku v medzikruží dostal RÓBERT HUNA, ktorý nám predviedol tvrdú prízemnú strelu, ktorá si našla miesto medzi betónmi gólmana Westlunda. Asistenciu si pripisuje Róbert Krajči.
     
    34:53
    Poprad dal gól!
    STANISLAV BALÁN sa s týmto trestným strieľaním nebavil a gólmana Žigárdyho vyšachoval priam ukážkovo. Dobrými kľučkami ho zmiatol a následne mu puk zasunul pomedzi jeho betóny. Bez asistencií.
     
    27:24
    Poprad dal gól!
    Domáci sa dostávajú do vedenia! Po nepresnej prihrávke od Ďuriša sa k puku dostal Peter Klouda. Ten z pravej strany bleskovo prihral na ROMANA TOMASA, ktorý už nezaváhal a delovkou z medzikružia prestrelil dobre chytajúceho Žigárdyho! Asistenciu si pripisuje Peter Klouda.
     
    20:53
    Žilina dala gól!
    Popradská defenzíva opäť poriadne zaspala a inkasuje už druhý gól v 21. minúte. Po tvrdej strele od Troligu puk Westlundovi vypadol z náručia, následne ho zachytil MICHAL KOKAVEC, ktorý nezaváhal a bez problémov prekonal Westlunda popod jeho pravý betón. Asistencie si pripisujú hráči Tomáš Troliga a Vladimír Škoda.
     
    20:18
    Žilina dala gól!
    "Vlci" vstúpili do druhej tretiny naozaj veľmi rázne. Po skvelej prihrávke od Krajčiho sa k puku dostal RICHARD HUNA, ktorý nám predviedol jednoduché podvihnutie puku ponad pravý betón popradského gólmana. Asistencie si pripisujú hráči Róbert Krajši a Dušan Devečka.
     
    15:06
    Poprad dal gól!
    Popradský ofenzívny tlak nám priniesol aj druhý gól. Po nádhernej kombinačnej akcii sa k puku na pravej strane dostal kapitán Peter Klouda, ktorý cez bránkovisko prihral na ľavú stranu, kde stál ROMANA TOMAS, ktorý nezaváhal a z prvej prekonáva bezmocného Žigárdyho! Asistenciu si pripisuje Peter Klouda.
     
    03:37
    Poprad dal gól!
    Popradskí hráči prelomili streleckú smolu a dostávajú sa do vedenia! Po skvelej kombinačnej akcii sa k puku dostal STANISLAV BALÁN, ktorý skvelou strelou švihom z pravej strany prekonal dobre chytajúceho Žigárdyho. Puk prešiel do žilinskej siete ponad jeho ľavú ruku. Presilová hra je teda využitá. Asistenciu si pripisuje Jaroslav Špelda.

    Góly a asistencie: 4. Balán (Špelda), 16. Tomas (Klouda), 28. Tomas (Klouda), 35. Balán (pen.) - 21. Richard Huna (Krajči, Devečka), 21. Kokavec (Troliga, Škoda), 44. Róbert Huna (Krajči)


    HK Poprad: Westlund (Sedlačko) - Šterbák, Špelda - Kovačevič ("A"), Jáchym - Fabian, Dinda - Gáborčík - Sabolič, Balán, Hvila - Tomas, Klouda ("C"), Buc - Paločko, Vaic, Jabrocký - Gríger, Takáč, Gápa.
    MsHK Žilina: Žigárdy (Johanes) - Drábek, Devečka ("A") - Rúfus, Ďuriš - Dlouhý ("C"), Leško - Sekáč - Richard Huna, Róbert Huna, Krajči - Kokavec, Škoda, Troliga ("A") - Mihálik, Valášek, Drevenák - Sýkora, Horanský, Jass.

    Rozhodca: Martin Gašparík - Holienka, Zvrškovec

    Diváci: 1130