Lipt. Mikuláš – Bardejov 2:3 (kon.) | Prešov – Senica 7:3 (kon.) | Trebišov – Spišská N. Ves 2:5 (kon.)
Trnava – Michalovce 4:7 (kon.) | Detva – Topoľčany 4:2 (kon.) | Pov. Bystrica – Prievidza 4:1 (kon.)
koniec
HK 32 Liptovský Mikuláš
2:3 (0:2, 0:1, 2:0)
HK Bardejov
Piatok 21.12.2012, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Lúči sa s vami Tomáš Batiz, v mene celého tímu onlajnov vám prajem pekné prežitie Vianočných sviatkov a úspešný vstup do nového roku. (19:16:45)
     
    Skončil sa zápas 32. kola medzi Liptovským Mikulášom a Bardejovom výsledkom 2:3, Bardejov vrhol kocky správnym smerom už v prvej tretine, keď sa dostal do dvojgólového vedenia zásluhou Hričinu a Sabola. Nudná a málo lákavá druhá tretina pre oko diváka skončila výsledkom 0:1, keď svoj druhý gól zaznamenal Hričina. V záverečnej tretine sa z gólov tešili aj domáci, keď gólmi Macíka a dve minúty pred koncom tretiny zdramatizovali duel zápasu, v posledných sekundách sa podarilo skoro vyrovnať Bačovi, avšak perfektným zákrokom sa blysol brankár Andreanin.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:55
    V závere zápasu prichádza v hodine dvanástej zákrok Andreanina, keď po strele Baču vytiahol priam magický zákrok lapačkou.
     
    59:38
    Pár sekúnd pred koncom zápasu, Liptovský Mikuláš v útoku so šiestimi hráčmi.
     
    58:52
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domácim sa v závere zápasu podarilo znížiť na rozdiel jedného gólu, takže posledné sekundy budú pre Bardejov naozaj horúce, strele LUKÁŠA PAUKOVČEKA skončila za chrbátom Andreanina. Asistencia: Jakub Bača, Juraj Kuric.
     
    57:56
    Rozohrávku domácich zachytil pred modrou hráč hostí, toto zaváhanie nevyužil streleckým pokusom, ale iba nahodil puk do útočného pásma, aby jeho tím prestriedal.
     
    57:20
    V záverečných minútach sa do dobrej šance dostal Paukovček, po prihrávke zakončoval pred brankárom, ktorý jeho pokus reflexne vyrazil betónom, pokračujeme za stavu 1:3.
     
    56:20
    Pekným technickým momentom sa teraz predstavil divákom na zimnom štadióne Stríž, ten sa dokázal predrať cez dvoch hráčov a následne aj zakončiť, jeho strelu pokryl Palko.
     
    55:10
    Domácim to nevyšlo s rozohrávkou v obrannom pásme, prihrávka o mantinel sa dostala k Mihaličovi, ktorý to spomedzi kruhov namieril iba do Palka.
     
    54:41
    Dobrá šance pre Liptovský Mikuláš, najskôr to skúšal od modrej Holiga, po chvíli zakončili domáci hráči aj z blízka, pri každom pokuse bol na konci brankár Andreanin.
     
    53:30
    Boj o puk pri mantinely vyhrali domáci hráči, tí sa už snažili rýchlim útokom dostať do pásma súpera, pribrzdili to a vrátili sa späť do obranného pásma.
     
    52:52
    Bochňa sa dostal do samostatného nájazdu, ktorý však nevyužil na štvrtý gól Bardejova, po jeho strele zasahoval Palko, ktorý vyrazil puk betónom do bezpečia.
     
    51:36
    Strela Baču od modrej skončila iba na mantinely, s odrazeného pokusu sa snažil presadiť Klepáč, no ani jeho strela neskončila gólom, Bardejov sa vzápätí oslobodil.
     
    51:13
    Opäť sa bude vylučovať, tento krát je to na strane hostí, čo môžu využiť na kontaktný gól domáci hráči, na trestnú odchádza v týchto chvíľach aj Sabol za podrazenie.
     
    49:07
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domácim hráčom sa v poslednej tretine, resp. niečo vyše desať sekúnd podarilo znížiť na rozdiel dvoch gólov po presnej strele RADOSLAVA MACÍKA. Asistencie: Juraj Kledrowetz.
     
    48:30
    Po buly v útočnom pásme to hostia vyskúšali popri mantinely, Macík vybojoval puk pre Kurica, ktorý to však nevyužil, do konca ani neskóroval.
     
    47:40
    Nahodený puk o mantinel v podaní hostí neskončil najlepšie, v klbku hráčov sú to práve Mikulášania, ktorí začínajú s akciou.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 50. Macík (Kledrowetz), 59. Paukovček (Bača, Kuric) - 13. Hričina (Halás), 16. Sabol (Hajnik), 34. Hričina (Ščurko)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Bruncko) - Mezovský, Devečka, Holiga, Kledrowetz, Klepáč, Bača, Sajko, Galko – Bartík, Pauovček, Macík, Kuric, Mravec, Kubáň, Laco, Pawelski, Poliaček, Fabo, Lištiak, Kabáč.
    HK Bardejov: Andreanin – Valentín, Polaček, Krčula, Tkáč, Mojdis, Gajdoš, Šimo, Hoďa – Hričina, Ščurko, Halás, Hajnik, Sabol, Valchař, Stríž, Belušar, Dančák, Mihalič, Nagy, Bochňa.