Žilina – Trenčín 0:3 (kon.) | B. Bystrica – Piešťany 2:5 (kon.) | Nitra – Poprad 5:1 (kon.)
Martin – Zvolen 1:3 (kon.) | Skalica – Košice 3:6 (kon.)
koniec
HK Skalica
3:6 (0:1, 0:2, 3:3)
HC Košice
Nedeľa 07.10.2012, 17:00 • Zimný štadión, Skalica • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:42
    Košice dali gól!
    MARCEL HAŠČÁK nám predviedol ďalšie famózne zakončenie! Po presnej prihrávke sa ocitol osamotený pred skalickou bránou a pekným projektilom sympaticky prekonal bezmocného gólmana Zdenka Kotvana! Asistencie si pripisujú hráči Dušan Pašek a Pavel Kuběna.
     
    59:29
    Skalica dala gól!
    Skaličania dokázali vsietiť gól 31 sekúnd pred koncom tretej tretiny! Po nádherne predvedenej nacvičenej kombinačnej akcii sa dokázal presadiť DÁVID STIELER! Ten technickým backhandom úspešne prekonáva gólmana Hyláka. Asistencie si pripisujú hráči Michal Klejna a Michal Srnec.
     
    58:37
    Košice dali gól!
    Skalická powerplay skončila obrovským fiaskom. Po peknom uchmatnutí puku v strednom pásme si až pred skalickú bránu nakorčuľoval MARCEL HAŠČÁK, ktorý strieľa už svoj štvrtý gól v tomto zápase. Prvý do prázdnej brány. Asistenciu si pripisuje Michal Novák.
     
    51:35
    Košice dali gól!
    Košičania sa dokázali presadiť v avízovanom vylúčení! Po skvelej kombinácii v útočnom kolotoči sa najlepšie zorientoval MARCEL HAŠČÁK, ktorý týmto gólom zavŕšil svoj hat-trick strelou z ľavej hranice pravého kruhu! Zdenko Kotvan ani tentokrát nemal veľké šance na úspešný zákrok. Asistencie si pripisujú hráči Patrik Svitana a Richard Jenčík
     
    47:43
    Skalica dala gól!
    Tak táto akcia nevyzerala vôbec gólovo. Tentokrát zaváhala košická obrana a následne aj gólman Hylák! Po nahodení puku do pásma sa ho zmocnil Tibor Kutálek, ktorý nahodil puk pred košickú bránu. Hylák puk vyrazil pred seba svojími betónmi. Na toto miesto rýchlo nakorčuľoval JURAJ JURÍK, ktorý napokon puk umiestnil za košického gólmana. Asistenciu si pripisujú hráči Tibor Kutálek a Dávid Stieler
     
    45:01
    Skalica dala gól!
    Skaličania sa dokázali napokon presadiť! Po krásnej prihrávke spoza brány v znení Kudrnu sa za ľavým kruhom skvele uvoľnil PETER TRŠKA, ktorý tvrdou delovkou umiestnil puk ponad ľavý betón za Hylákov chrbát! Asistencie si pripisujú hráči Marek Bartánus a Andrej Kudrna.
     
    31:06
    Košice dali gól!
    Tak mierne som to zariekol. Košičania sa na niekoľko sekúnd usadili v útočnom pásme a dokázali vsietiť gól aj v presilovej hre! Po tvrdej strele Michala Nováka od modrej čiary nám Zdenko Kotvan ešte predviedol úspešný zákrok, no na následnú technickú dorážku v podaní MAREKA KOLBU už nemal ani najmenší nárok. Asistencie si pripisujú hráči Michal Novák a Richard Jenčík.
     
    24:44
    Košice dali gól!
    Košický útočník MARCEL HAŠČÁK nám predviedol opäť skvelú chuťovku! Po peknej kľučke v strednom pásme sa zbavil svojich súperov a z pozície v ľavom kruhu nekompromisným švihom prekonáva gólmana Kotvana aj podruhýkrát. Skaličania opäť pochybili v obrane, keď nechali Haščáka osamoteného v útočnom pásme. Asistenciu si pripisuje Martin Chovan.
     
    11:17
    Košice dali gól!
    Skaličania nám predviedli úplne nezmyselnú stratu puku v útočnom pásmu, po ktorej sa Košičania dostali do skvelého prečíslenia! Po peknej prihrávke od Kuběnu bol v medzikruží uvoľnený MARCEL HAŠČÁK! Ten skvelou strelou švihom vymietol ľavý horný roh skalickej brány. Kotvan tentokrát jednoducho nemal šancu. Asistencie si pripisujú hráči Pavel Kuběna a Dušan Pašek.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 46. Trška (Bartánus, Kudrna), 48. Jurík (Kutálek, Stieler), 60. Stieler (Klejna, Srnec) - 12. Haščák (Kuběna, Pašek), 25. Haščák (Chovan), 32. Kolba (Novák, Jenčík), 52. Haščák (Svitana, Jenčík), 59. Haščák (Novák), 60. Haščák (Pašek, Kuběna)


    HK Skalica: Kotvan - Vyrúbalík, Jankovič, Gabriš, Barák, Kozák, Trška, Srnec, Jaborník - Kutálek, Školiak, Preisinger - Višňovský, Holovič, Konečný - Bartánus, Kudrna, Bakoš - Jurík, Stieler, Klejna.
    HC Košice: Hylák - Kolba, Chovan, Macejko, Deyl, Takáč, Novák, Gajdoš, Jokeľ - Jenčík, Slovák, Spilár - Richard Huna, Róbert Huna, Svitana - Pašek, Kuběna, Haščák - Mlynarovič, Piatak, Gmitter.

    Rozhodca: Kubuš - Kacej, P.Šefčík.

    Diváci: 1789