Žilina – Trenčín 0:3 (kon.) | B. Bystrica – Piešťany 2:5 (kon.) | Nitra – Poprad 5:1 (kon.)
Martin – Zvolen 1:3 (kon.) | Skalica – Košice 3:6 (kon.)
koniec
HK Skalica
3:6 (0:1, 0:2, 3:3)
HC Košice
Nedeľa 07.10.2012, 17:00 • Zimný štadión, Skalica • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované!
    V tretej tretine sa nám vrece s gólmi poriadne potrhalo! Najskôr sa presadili skalickí hráči, ktorí dokázali zásluhou gólov z hokejok Tršku a Juríka znížiť na sympatických 2:3. Potom však prišla studená sprcha v podaní Haščáka, ktorý v 52. minúte zvýšil na 2:4 pre košický tím. Skaličania sa odhodlali hrať aj powerplay, no nevyplatilo sa im to. Haščák si umiestnil puk aj do prázdnej brány. Následne dokázal bleskovo odpovedať Stieler, ktorý 31 sekúnd pred koncom znížil na 3:5. Marcel Haščák však ešte neskončil - 18 sekúnd pred koncom vsietil svoj piaty gól v tomto zápase a vybojoval tak pre Košice skvelý výsledok - 6:3.
    Košičania si tak do svojho hokejového stánku odnášajú tri body a priaznivé skóre +3.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch na webe Onlajny.eu.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:14:41)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:42
    Košice dali gól!
    MARCEL HAŠČÁK nám predviedol ďalšie famózne zakončenie! Po presnej prihrávke sa ocitol osamotený pred skalickou bránou a pekným projektilom sympaticky prekonal bezmocného gólmana Zdenka Kotvana! Asistencie si pripisujú hráči Dušan Pašek a Pavel Kuběna.
     
    59:29
    Skalica dala gól!
    Skaličania dokázali vsietiť gól 31 sekúnd pred koncom tretej tretiny! Po nádherne predvedenej nacvičenej kombinačnej akcii sa dokázal presadiť DÁVID STIELER! Ten technickým backhandom úspešne prekonáva gólmana Hyláka. Asistencie si pripisujú hráči Michal Klejna a Michal Srnec.
     
    58:37
    Košice dali gól!
    Skalická powerplay skončila obrovským fiaskom. Po peknom uchmatnutí puku v strednom pásme si až pred skalickú bránu nakorčuľoval MARCEL HAŠČÁK, ktorý strieľa už svoj štvrtý gól v tomto zápase. Prvý do prázdnej brány. Asistenciu si pripisuje Michal Novák.
     
    58:27
    Kudrna nám predviedol tvrdú strelu z pravého krídla, po ktorej sa však gólman Hylák zorientoval veľmi dobre a posiela puk na hokejky svojich spoluhráčov!
     
    57:45
    Skaličania hrajú toto powerplay zatiaľ veľmi zle. Košičania len s veľkým nešťastím na ich hokejkách netrafili odkrytú skalickú bránu. Šance mali krátko po sebe Svitana a následne aj obaja bratia Hunovci.
     
    57:12
    Tréner Skalice si vyžiadal oddychový čas a po ňom nastupujú skalickí hráči do riskantnej powerplay!
     
    56:46
    Domáci hráči túto presilovú hru nehrajú zle! Proti dvom strelám od Školiaka a následne z pravého kruhu aj od Kutáleka opäť začaroval gólman Hylák!
     
    56:18
    Napokon sa bude vylučovať. Košičan Marek Kolba zinkasoval dvojminútový trest za nedovolené bránenie.
     
    56:18
    Za košickou bránou sme mohli vidieť veľmi nepríjemný fyzický stret! Kudrna korčuľoval za pukom, no na úrovni bránkovej čiary ho attackoval bodyčekom košický obranca Marek Kolba! Najviac to však schytal košický gólman Hylák, ktorý zinkasoval tvrdý hit odzadu!
    Po malej chvíli sa však vracia do brány a vyzerá byť v poriadku.
     
    55:39
    Skalický hráč Holovič zinkasoval 10minútový osobný trest za protesty a nezmyselné dohováranie hlavnému rozhodcovi.
     
    54:59
    Skaličania sa zatiaľ bránia veľmi dobre. Po nepresnej prihrávke od Jenčíka vyhadzuje puk do bezpečia obranca Vyrúbalík.
     
    54:02
    Košičania sa dostali do ďalšej nádhernej gólovej šance! Tentokrát však podržal svoj tím gólman Zdenko Kotvan, ktorý eliminoval strely od Kuběnu a následne aj od Dušana Pašeka!
     
    53:23
    Košickí hráči si zahrajú ďalšiu presilovú hru! Za podrazenie si odchádza na trestnú lavicu schladiť emócie Skaličan Marcel Holovič.
     
    52:56
    V strednom pásme ostáva na zemi ležať Tibor Kutálek! Ten zinkasoval hit hokejkou do tváre! Je však ťažké povedať, či to bol hráč Skalice alebo Košíc, pretože hlavný rozhodca túto situáciu nevidel.
     
    52:28
    Domáci hráči sú opäť pri puku a snažia sa útočiť, no Košičania im predvádzajú efektívny vysoký forčeking, ktorý ich šance ničí už v počiatkoch.
     
    51:35
    Košice dali gól!
    Košičania sa dokázali presadiť v avízovanom vylúčení! Po skvelej kombinácii v útočnom kolotoči sa najlepšie zorientoval MARCEL HAŠČÁK, ktorý týmto gólom zavŕšil svoj hat-trick strelou z ľavej hranice pravého kruhu! Zdenko Kotvan ani tentokrát nemal veľké šance na úspešný zákrok. Asistencie si pripisujú hráči Patrik Svitana a Richard Jenčík
     
    50:37
    V obrovskej šanci vsietiť vyrovnávajúci gól bol Skaličan Kozák! Ten zinkasoval presný puk od Kudrnu, po ktorom prišla strela z medzikružia. Kozák však trafil len na ľade ležiaceho gólmana Hyláka!


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 46. Trška (Bartánus, Kudrna), 48. Jurík (Kutálek, Stieler), 60. Stieler (Klejna, Srnec) - 12. Haščák (Kuběna, Pašek), 25. Haščák (Chovan), 32. Kolba (Novák, Jenčík), 52. Haščák (Svitana, Jenčík), 59. Haščák (Novák), 60. Haščák (Pašek, Kuběna)


    HK Skalica: Kotvan - Vyrúbalík, Jankovič, Gabriš, Barák, Kozák, Trška, Srnec, Jaborník - Kutálek, Školiak, Preisinger - Višňovský, Holovič, Konečný - Bartánus, Kudrna, Bakoš - Jurík, Stieler, Klejna.
    HC Košice: Hylák - Kolba, Chovan, Macejko, Deyl, Takáč, Novák, Gajdoš, Jokeľ - Jenčík, Slovák, Spilár - Richard Huna, Róbert Huna, Svitana - Pašek, Kuběna, Haščák - Mlynarovič, Piatak, Gmitter.

    Rozhodca: Kubuš - Kacej, P.Šefčík.

    Diváci: 1789