Pardubice – Liberec 6:2 (kon.) | Motor ČB – Plzeň 1:4 (kon.) | Třinec – Zlín 2:3 (kon.)
Chomutov – K. Vary 5:4 (po pr.) | Sparta Praha – Litvínov 4:5 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 2:1 (kon.)
koniec
HC Sparta Praha
4:5 (2:0, 1:3, 1:2)
HC VERVA Litvínov
cz Nedeľa 07.10.2012, 18:15 • Tipsport Arena • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    Sparta to ještě zkoušela, ale neúspěšně. Prohrává tak osmé utkání v řadě a opět o jednu branku. Sparťanská mizérie tak poračuje a domácí se ziskem pouhých pěti bodů zůstávají přikováni na dně extraligové tabulky. To je pro dnešek vše, díky za pozornost. (20:55:46)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:39
    Sparta právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ RACHŮNEK přece jen vykřesal naději, ale otázka je, jestli není pro Spartu již pozdě. Asistence: Jaroslav Hlinka a Angel Krstev.
     
    59:11
    Sparta je v pěti.
     
    58:00
    Poslední dvě minuty třetí třetiny, Litvínov kontroluje hru.
     
    57:11
    Spartě teď zasadil ránu z milosti Bahenský, který si odsedí dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    56:50
    Akce jako přes kopírák, akorát tentokrát byl střelcem Jakub Černý. Litvínov je očividně v pohodě, nikam se nežene a v pohodě kombinuje v pásmu Sparty.
     
    55:22
    Na křížný pas si najel hostující Martynek, ale Neuvirth si dobře povyjel a jeho ránu zneškodnil. Spartě se ale povážlivě krátí čas.
     
    54:27
    Litvínov je zkrátka i při občasných výpadech mnohem nebezepčnější. Teď Neuvirth opět zastavil puk před dotírajícím litvínovským hráčem a málem se strhla bitka.
     
    54:08
    Litvínov se nikam nežene ale Sparta zkrátka není schopna cokoli vymyslet. Ačkoli již Pražané nemají v této fázi zápasu cokoli ztratit, v pásmu soupeře se vyskytují jen sporadicky.
     
    51:00
    Sparta teď přece jen mohla kontrovat, jenže akce dva na jednoho skončila daleko za brankou bez jakéhokoli efektu.
     
    47:41
    Na ledě je to teď spíš bezradnost. Jenže zatímco Litvínov může v klidu kontrolovat vedení, Sparta by měla zařadit vyšší rychlostní stupeň, takhle opravdu vyovnat nepůjde.
     
    46:28
    Z domácího kotle už se několikrát ozvalo skandování "bojujte za Spartu!", ale prozatím zůstává nenaplněno. Vypadá to, že odhodlání se na sparťanské straně pomalu vytrácí.
     
    45:32
    Domácí se snaží tlačit do branky, ale jediným výsledkem je její vychýlení.
     
    45:05
    Sparťanské akcie jsou na bodu mrazu, domácí jsou očividně v křeči a v jasné šanci teď neuspěl ani Jaroslav Hlinka.
     
    42:54
    Sparta si vzala time out.
     
    42:54
    Litvínov právě vstřelil branku! Autorem branky je VIKTOR HÜBL. Litvínov využívá akci dva na jednoho a jde do vedení 5:3. Asistence: Juraj Majdan.
     
    42:30
    A mohlo být pro Spartu ještě hůře. Neuvirth se ale v brankovišti dobře zorientoval. Je to ale již obehraná pohádka, obrana mu vůbec nepomáhá.
     
    41:13
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A další hřebíček do sparťanské rakve. Od modré vystřelil Kubát a vyražený puk do branky uklidil ROBIN HANZL. Další gól ve vlastní přesilovce na kontě Pražanů. Asistence: Karel Kubát.
     
    41:09
    Navíc brzy bude po přesilovce, vyloučen je Vantuch.

    Robin Mana

    Góly a asistencie: 14. T. Rachůnek (Ton, Foster), 16. Tenkrát (Hlinka), 31. Hlinka (Krstev), 60. T. Rachůnek (Hlinka, Krstev) - 28. Ručinský (J. Černý), 29. Lukeš (Hübl, Stříteský), 38. Ručinský (Trávníček), 42. Hanzl (Kubát), 43. Hübl (Majdan)


    HC Sparta Praha: Neuvirth (Schwarz) - Philipp, Vallin, Milam, Krstev, Gawryletz, Husák, D. Kočí - T. Rachůnek, J. Hlinka, I. Rachůnek - Ton, Foster, Tenkrát - Jánský, Luňák, Bahenský - Žálčík, Simon, Forman - Vantuch. Trenér Sýkora
    HC VERVA Litvínov: Francouz (Franěk) - Hora, Stříteský, Sklenička, Gula, Posmyk, Kubát, Holub - Majdan, Hübl, Lukeš - Ručinský, Hanzl, Trávníček - Martynek, Rapáč, Jurčík - Černý J., Baláž, Pšurný - Frolík. Trenér Rosol

    Rozhodca: Hribik, Souček - Lhotský, Ondráček