Groningen – Willem II 1:1 (kon.) | Den Haag – Waalwijk 2:2 (kon.) | Alkmaar – Heracles 3:1 (kon.)
Nijmegen – Amsterdam 1:6 (kon.)
koniec
HFC ADO Den Haag
2:2 (1:1)
RKC Waalwijk
cz Nedeľa 19.08.2012, 14:30Holandská Eredivisie
     
    90
    Den Haag právě vstřelil branku!

    Hosté se z vedení neradovali dlouho, DANNY HOLLA vyrovnává prakticky hned vzápětí na 2:2 a diváci zažívají infarktový závěr utkání!
     
    89
    Waalwijk právě vstřelil branku!

    Ha! Tak ať už dnes rozhodčí nadělil hostím jakékoliv potíže, nejprve neodpískal penaltu a následně udělil nesprávnou červenou kartu pro Bandjara, tak teď se Waalwijku vše vrátilo! TEDDY CHEVALIER dostal míč po nepřesné hlavičce jednoho z domácích obránců přímo na penaltový puntík a technicky překonal Coutinha!
     
    18
    Den Haag právě vstřelil branku!

    Jedním slovem wow. Nejprve přiletěl do vápna centr, který Zoet vyrazil, ale míč se odrazil na volej VITA WORMGOORA, který nekompromisně poslal míč do vzdálenějšího růžku branky! Krásný gól!
     
    14
    Waalwijk právě vstřelil branku!

    TEDDY CHEVALIER utekl společně s Drostem, který mu adresoval přihrávku před prázdnou branku. Tady nebylo co řešit, domácí obrana naprosto propadla a reklamování ofsajdu bylo zbytečné.

    Jakub Šperk

    Góly: 18. Wormgoor, 90. Holla - 14. Chevalier, 89. Chevalier

    Karty:   77. Holla (HAA), 78. Omeruo (HAA) - 30. Bandjar (WAA), 67. Bandjar (WAA)


    HFC ADO Den Haag: Coutinho - Chery, Holla, Horvath (31. Supusepa, 81. Elbers), Jansen, Meijers, Omeruo, Poepon, Toornstra, van Duinen (65. Vicento), Wormgoor
    RKC Waalwijk: Zoet - Bandjar, Braber, Chevalier, Drost, Duits, Jozefzoon, Martina, Sneijder, Stans (71. van Mosselveld), Van Peppen