Tisková konference klubu Královští lvi Hr. Králové (kon.) | Tisková konference 1. HFK Olomouc (kon.)
koniec udalosti
Tisková konference 1. HFK Olomouc

cz Streda 01.08.2012, 11:30Tlačové konferencie
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 11:30.
     
    11:15
    Předsezónní tisková konference druholigového mužstva 1. HFK Olomouc za malou chvíli začne.
     
    11:26
    Konference začíná. Úvodní slovo si vzal vedoucí mužstva Miroslav Derco.
     
    Tiskovky se za klub účastní Josef Picek (president klubu), Vladimír Dostál (předseda představenstva), RNDr Stanislav Koutný (Sportovní ředitel), Oldřich Machala (trenér), Petar Aleksijevič (asistent trenéra).
     
    11:29
    President klubu Josef Picek přivítal všechny přítomné a předal slovo Vladimíru Dostálovi.
     
    11:30
    Vladimír Dostál (předseda představenstva) hodnotí minulou sezónu, během níž vstoupil v platnost loterijní zákon, kvůli kterému klub přišel o značné finanční prostředky. Naštěstí se do všeho vložilo město a holický fotbal podrželo.
     
    11:32
    Vladimír Dostál (předseda představenstva): Mládežnická mužstva hrají nejvyšší soutěže, které mohou. Pouze devatenáctka hraje druhou ligu. Může to být nejúspěšnější sezóna historie.
     
    11:33
    Vladimír Dostál (předseda představenstva): Mužstvo bylo přes letní pauzu vhodně doplněno. Se Sigmou Olomouc jsme navázali skvělé spojení. Přestoupil k nám Kopecký, gólman Karabina a obránce Murín. Spolupráce funguje.
     
    11:34
    Vladimír Dostál (předseda představenstva): Zázemí se nijak nezměnilo. Druhou ligu už jsme hrávali a počítali jsme s tím. Vše je připraveno. Vstupné se zvýší o deset korun, jeho cena tedy bude 40,- Kč.
     
    11:35
    Vladimír Dostál (předseda představenstva): Věřím, že naše mužstvo bude hrát každé utkání celých devatesád minut kvalitní utkání. Nemám rád polehávání na hřišti nebo nějaké vypouštění zápasů.
     
    11:36
    Slova se ujal RNDr. Stanislav Koutný (sportovní ředitel), který navázal na slova svého kolegy a hodnotí předchozí ročník.
     
    11:37
    RNDr. Stanislav Koutný (sportovní ředitel): Po sezóně jsme si sedli s vedením a rozhodli jsme se o omladit mužstvo. Odešlo sedm hráčů. Někteří ze sportovních důvodů, jiní ze zdravotních.
     
    11:40
    RNDr. Stanislav Koutný (sportovní ředitel) představuje nových sedm tváří, mezi které patří Michal Karabina, Ondřej Murín, David Kobylík, Gianpaolo Pezzoti, Matěj Biolek, Jan Hromek a Rastislav Chmelo.
     
    11:42
    Všech sedm zmíněných hráčů se tiskové konference účastní také.
     
    11:43
    RNDr. Stanislav Koutný (sportovní ředitel): Dlouhodobě spolupracuje se Sigmou Olomouc v mládežnických kategoriích a vše funguje skvělě.
     
    11:44
    RNDr. Stanislav Koutný (sportovní ředitel): Nyní jsme navázali užší spolupráci s druhým olomouckým celkem. Díky tomu se do našeho mužstva dostali tři hráči Sigmy.
     
    11:45
    RNDr. Stanislav Koutný (sportovní ředitel): Navíc na našem stadioně odehraje juniorka Sigmy deset utkání v nově vzniklé soutěži.
     
    11:46
    Slova se ujal Oldřich Machala (trenér).
     
    11:47
    Oldřich Machala (trenér) seznamuje všechny přítomné s přípravou mužstva. Týmu chybí jediný zraněný hráč. David Korčián má však problémy už z konce minulé sezóny.
     
    11:48
    Oldřich Machala (trenér): Chceme hrát dobře, vyhrávat domácí utkání a nemít problémy se záchranou. Budeme se snažit, abychom přilákali na stadion více diváků.
     
    11:49
    Jdeme na dotazy z řad novinářů.
     
    Pane Machalo, jak jste spokojený s doplněním kádru?

    Oldřich Machala (trenér): Jsem spokojený. Přišel nám obránce, kterého jsme potřebovali. Dorazili i nový záložnící. Máme ten post dokonce i zdvojený.
     
    11:49
    Oldřich Machala (trenér) se vyjadřuje k neuskutečnému přestupu ruského hráče Vasilijeviče. Holičtí podle slov trenéra budou tohoto hráče i nadále sledovat.
     
    11:52
    Miroslav Derco si vzal závěrečnou řeč, tisková konference končí. (11:53:15)

    Miroslav Fantal