Celodenný prehľad tenisových zápasov (kon.)
koniec udalosti
Celodenný prehľad tenisových zápasov

Streda 01.08.2012, 12:30Olympijské hry - tenis
     
    Ďakujem vám za pozornosť pri sledovaní celodenného prehľadu tenisových zápasov, tešiť sa na nás môžete zase zajtra. S prianím dobrej noci sa s vami lúči Ján Sárközi. (23:27:05)
     
    Posledná mužská štvorhra už je minulosťou. Llodra s Tsongom (FRA) postúpili cez Paesa a Vardhan (IND). Francúzska dvojica zvíťazila v troch setoch 6:7, 6:4, 3:6.
     
    Veľké prekvapenie sa odohralo v poslednej mužskej dvojhre dnešného dňa. David Ferrer (ESP) podľahol Nišikorimu (JPN) a dokonca "schytal" aj neslávneho kanára, teda 0:6 v prvom sete. Druhý vyhral 6:3 a tretí prehral 4:6. Veľká radosť pre Japonsko.
     
    Skončila sa posledná ženská dvojhra dnešného dňa. Lišická (GER) podľahla v troch setoch Sharapovovej (RUS). 7:6, 4:6, 3:6.
     
    Ďalšie dve miešané štvorhry skončili.

    Dulková s Del Potrom (ARG) porazili Vesninovú s Youzhnym (RUS) 6:3 a 7:5.

    Azarenková s Mirnyom (BLR) porazili Kerberovú s Petzschnerom (GER). Zápas netrval ani hodinu a skončil sa 6:2 a 6:2.
     
    V miešanej štvorhre máme niekoľko ukončených zápasov.

    Vinciová s Braccialim (ITA) porazili švédsky pár Arvdissonová/Lindstedt (SWE) 6:3, 4:6, 10:8.

    Raymondová s Bryanom (USA) porazili Erraniovú so Seppim (ITA). Zápas trval presne hodinu a skončil 7:5, 6:3.
     
    Daniela Hantuchová bohužiaľ prehrala v treťom kole s Dánkou Wozniackou (DEN). Druhý set skončil 2:6 v jej neprospech. Slováci tak stratili aj poslednú tenistku.
     
    Skončil sa zápas mužskej dvojhry medzi Isnerom (USA) a Jankom Tipsarevičom (SRB). V prvom sete vyhral Američan 7:5. V druhom sme mohli vidieť pomerne dlhý tajbrek. Isner dokázal zvíťaziť 16:14 a postúpiť do ďalšieho kola.
     
    Daniela Hantuchová prehráva v prvom sete proti Wozniackej (DEN) 4:6. Verme, že v druhom sete sa jej podarí vyrovnať.
     
    Na svete je aj prvý výsledok zmiešanej štvorhry. Stosurová s Hewittom (AUS) nedali šancu Radwanskej s Matkowskim (POL). Austrálksy pár vyhral 6:3, 6:3.
     
    Skončili sa aj dve ženské štvorhry.

    V prvej americký pár Huberová/Raymondová (USA) porazili Makarovovú/Vesninovú (RUS) 6:3, 6:3.

    V druhej štvorhre hráčky Taipeiu Chuang a Hsieh (Taipei) porazili za 2 hodiny a 39 minút Pennetovú so Schiavoneovou (ITA). Zápas skončil 6:7, 7:5 a 6:4.
     
    Na svete sú aj výsledky mužských štvorhier.

    Čilič s Dodigom (SRB) si hravo poradili s párom Brunstrom/Lindstedt (SWE) 6:3 a 6:2.

    Federer/Wawrinka ako favoriti stretnutia podľahli Erlichovi a Ramovi (IZR). Izraelský pár vyhral 6:1, 6:7, 3:6.
     
    Andy Murray (GBR) nepodcenil svojho súpera Baghdatisa (CYP) a po troch setoch odchádza zo zápasu ako víťaz. Zápas skončil 6:4, 1:6, 4:6.
     
    Venus Williamsová -(USA) skončila na OH. Nemka Kerberová (GER) ju porazila v dvoch setoch 6:7 a 6:7. Američanka teda von a Kerberová postupuje ďalej.
     
    Štvorhra medzi Azarenkovou (BLR) a Petrovovou (RUS) už je minulosťou. Bieloruska si za necelé dve hodiny poradila s Petrovovou 7:6, 6:4 a postúpila do ďalšieho kola.
     
    V dohrávanom zápase zo včerajšieho dňa nakoniec českí tenisti podľahli brazilskému páru. Prvý set síce vyhrali 6:1, druhý im nevyšiel podľa predstáv a podľahli 4:6. Nakoniec vo vyše trojhodinovom treťom sete vyhrali Brazilci Melo a Soares 24:22.
     
    Ďalšia mužská dvojhra je už minulosťou. Francúz Tsonga si v dvoch setoch poradil s Lopézom (ESP). Zdá sa, že dnes vyhrávajú len favoriti. Francúz vyhral 7:6 a 6:4.
     
    Češka Petra Kvítová porazila vo veľmi rýchlom zápase Flaviu Pennetaovú (ITA). V prvom sete zvíťazila 6:3 a v druhom sete "darovala" talianskej hráčke neobľúbeného kanárika, teda 6:0.

    Ján Sárközi