Jednotlivci - muži (kon.) | Jednotlivci - ženy (kon.)
koniec udalosti
Jednotlivci - ženy

Utorok 31.07.2012, 10:26Olympijské hry - Lukostreľba
     
    Francúzka Schuhová zvíťazila 6:5 a postúpila ďalej !
     
    Tiapejčanka En-chia Lin ide ďalej po víťazstve 6:2
     
    V piatom sete obe strelkyne získali po dvoch šípoch deviatky, Japonka aj v tom treťom, a tak s 27 bodmi víťazí v piatom sete a postupuje !
     
    Japonka vystrieľala v piatom sete 29 bodov (9,10,10), zatiaľ čo Švédka len 27. Máme teda víťazku, je ňou Ren Hayakawová (JAP).
     
    Ruska trafila v piatom sete terče 8,9,10 a po získaní 27 bodov tak víťazí aj v sete a celkovo 7:1 a postupuje !
     
    Obe strelkyne mali v treťom sete po dvoch šípoch na konte 19 bodov, no Gruzínska získala z tretieho osmičku a Kórejčanka deviatku. S počtom bodov 29 tak vyhráva 6:2 a postupuje ďalej Jin Sung Lee (KOR).
     
    V treťom sete vystrieľala Kórejčanka 27 bodov, Maureen len 25 bodov a preto po víťazstve 6:0 na sety postupuje ďalej Jin Sung Lee (KOR).
     
    Tri sety stačili Esebuaovej na víťazstvo. V tom poslednom získala 26 bodov, ale stačilo jej to, pretože Čilanka len 25. Kristine Esebuaová z Gruzínska tak postúpila ďalej !
     
    Mongolka v poslednom sete zaznamenala terče 9,9 a 10, čo činí zisk 28 bodov. Jej súperka z USA len 25 bodov a to znamená, že Bishindee Urantungalagová z Mongolska postupuje ďalej !
     
    Aj v piatom sete získala Mongolka 27 bodov , jej súpera z Veľkej Británie len o bod menej, no to je na vyrovnanie nestačilo. Tým pádom vyhráva Bishindee Urantungalagová z Mongolska a postupuje !
     
    V tom vyhrala Američanka Jennifer Nicholsová, získala tak šiesty set a po víťazstve 6:5 postupuje ďalej !
     
    V poslednom sete sme zaznamenali remízu bodov, preto obe strelkyne získavajú po bode a to Mexičanke Marianne Avitiovej stačí na postup po stave 6:2.
     
    Mexičanka Marianna Avitiaová teda víťazí v tomto dueli a postupuje ďalej !
     
    V poslednom sete získala domáca Britka o dva body viac, ako jej súperka. 26 bodov z terčov 9,8 a 9, pričom Ruska len 24. Stav na sety je teda 6:4 v prospech Foldardovej (GBR) a postupuje !
     
    To už ale neplatí. Ruska teraz nastrieľala z troch šípov tri desiatky a s tridsiatimi bodmi bude lepšia ako Britka s 26. Preto sa stav mení na 4:2 v prospech Rusky !

    Tomáš Kyselica