Celodenný prehľad tenisových zápasov (kon.)
koniec udalosti
Celodenný prehľad tenisových zápasov

Utorok 31.07.2012, 12:30Olympijské hry - tenis
     
    Ďakujeme vám za priazeň pri sledovaní prehľadu z tenisových zápasov. Môžete sa na nás tešiť zase zajtra. S prianím pekného večera sa s vami lúči Ján Sárközi. (22:19:14)
     
    Najväčšiu drámu dnes priniesol súboj Tsongu (FRA) s Raonicom (CAN). Hra mala až 66 gemov. V prvom stratil Raonic svoje podanie a to veľmi dobre využil Tsonga. V druhom sete sa úlohy vymenili a po stratenom podaní Francúza si už set nepustil Kanaďan. V treťom sete však nikto nechcel dovoliť stratu svojho podania, a tak sme sa dočkali až 48 gemov. Zápas nakoniec vyhral Tsonga 25:23.
     
    Štvorhra medzi Berdych/Štěpánek (CZE) a Melo/Soares (BRA) bol prerušený v treťom sete. Zápas sa zatiaľ odvíjal takto: 6:1, 4:6 a 18:18.

    Ďalší prerušený zápas je medzi Pennetová/Schiavoneová (ITA) a Chuang/Hsieh (Taipei). zápas bol prerušený za stavu 7:6, 5:5.
     
    Bratia Bryanovci (USA) porazili Rusov Davyddenka a Youzneho (RUS) vo dvoch setoch 7:6 (8:6) a 7:6 (7:1).
     
    V hre už zostáva len jedna mužská a jedna ženská štvorhra.
     
    Azarenková (BLR) taktiež v "rýchlovke" porazila Martinézovú - Sanchézovú (ESP) 6:1 a 6:2.

    Posledný zápas ženskej dvojhry vyhrala Kirilenková (RUS) proti Watsonove (GBR) 6:3 a 6:2.
     
    Sestry Williamsové (USA) porazili za necelú pól hodinu Kerberovú s Lišickou (GER) 6:2 a 7:5. Dobre sa popasovali s rolou favorita a postupujú ďalej.

    Makarovová a Vesninová (RUS) dokázali v "rýchlovke" poraziť Goergesovú s Groenfeldovou (GER) 6:2 a 6:1.
     
    Posledná mužská dvojhra je už minulosťou. Ferrer (ESP) v "rýchlovke" porazil Kavčiča (SLO) 6:2 a 6:2. Zápas trval 1 hodinu a 22 minút. Ďalej postupuje španielský hráč.
     
    V hre už zostala iba jediná mužská štvorhra. Tipsarevič so Zimonjičom (SRB) porazili Nestora s Pospisilom (CAN) po veľmi vyrovnanom zápase a dráme v treťom sete. Zápas skončil 6:4, 6:7, 11:9.
     
    V hre už zostáva len jedna mužská dvojhra. Zápas medzi Lopezom (ESP) a Monacom (ARG) práve dospel do konca. Za hodinu a dvanásť minút dokázal Španiel vyhrať dvakrát 6:4.
     
    Ďalší výsledok ženskej štvorhry. Huberová s Raymondovou (USA) porazili poľské sestry Radwanské v dvoch setoch 6:4 a 7:6.
     
    66 gemová bitka! To nám priniesol zápas Tsongu (FRA) s Raonicom (CAN). Zápas skončil 6:3, 3:5 a 25:23. Tsonga mal v poslednej hre 3 brejkbaly. Ďalej postupuje francúzský hráč.
     
    Tsonga - Raonic 23:23 v treťom sete!
     
    Koniec mužskej štvorhry medzi Benneteau/Gasquet (FRA) - Bhupathu/Bopanna (IND). Francúzsky pár vyhral poľahky 6:3 a 6:4.

    Koniec aj v zápase mužskej štvorhry. Čilič (CRO) podľahol Lleytonovi Hewittovi (AUS) 4:6 a 5:7.
     
    Šarapovova (RUS) porazila Robsonovú (GBR) 7:6 a 6:3.

    Naďa Petrovova (RUS) porazila Tatašviliovú (GEO) 6:3, 7:6, 6:2

    Dva úspechy pre ruskú reprezentáciu.
     
    Skončil sa zápas ženskej dvojhry medzi Lepchenkovou (USA) a Goergesovou (GER). Za hodinu a pätnásť minút vyhrala nemecká hráčka 3:6 a 5:7.

    Tsonga (FRA) 21:20 Raonic (CAN)
     
    Tsonga - Raonic už 18:18!
     
    Matchball pre Tsongu pri Raonicovom podaní!

    Raonic nakoniec vyrovnáva na 16:16, neuveriteľné. Navrch má však viac Tsonga, ktorý vyhráva za pár sekúnd svoje hry.

    To sa potvrdzuje aj v tejto hre a Tsonga hneď vedie 17:16.
     
    Tsonga (FRA) - Raonic (CAN) - nikdy nekončiaca hra? Aj tak by sa dal nazvať tento zápas. V prvom sete stratil kanadský hráč svoje podanie a prehral 6:3, v druhom sa situácia vymenila a Kanaďan vyhral 3:6. V treťom sete zatiaľ bez straty podania, obaja hráči si držia svoj servis. Stav v treťom sete 15:15!

    Ján Sárközi