Lev – S.Moskva 2:3 (kon.) | Lev – S.Moskva 2:3 (kon.)
koniec
Lev Praha
2:3 (1:1, 1:2, 0:0)
Spartak Moskva
Nedeľa 06.11.2011, 17:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:58
    Barankov puk letel von z hracej plochy z obranného pásma hostí, štyria rozhodcovia sa ešte museli dohodnúť či videli dobre a posielajú slovenského "Spartakovca" na dve minúty.
     
    54:02
    Ľjudučin, hlavný strojca gólového náskoku Spartaka, vylúčený za podrazenie. Zbytočný zákrok pri atakovaní "levov" zakladajúcich útok tak vážne ohrozil úspech hostí.
     
    44:40
    Laco zatvára dvere na vstup cez bránkovú čiaru betónmi! Juňkov dostal prekrásnu prihrávku pred bránkovisko, zakončenie pomedzi betóny domáceho brankára bol síce dobrý úmysel, no presúvajúci sa gólman "levov" puk za svoj chrbát nepustil.
     
    43:18
    Ďalšiu veľkú šancu "levov" pri prečíslení marí neschopnosť poriadne zakončiť, pri návrate prvej formácie cez stredné pásmo zazrel hlavný rozhodca nedovolený zákrok Nedorosta a tak bude hrať Poprad v oslabení.
     
    41:35
    Rýchly Hossov protiútok, tu sa vyznamenal Mihálik a jeho dlhá hokejka, keď síce evidentne za slovenským rýchlikom v službách Spartaka nestíhal, no elegantne zatiahol za brzdu pákou, akú si pamätáme z obrázkov učebníc fyziky.
     
    41:26
    Balán sa zbavil na ľavej strane obrancu peknou sťahovačkou, jeho strelu Kasutin s problémami vyrazil na Hunovu hokejku, ten už snáď potrebuje aspoň širšiu čepel, ak nie rovno okuliare, aby trafil aspoň prázdnu bránku.
     
    37:46
    Zavaruchin vyvolal na domácich tribúnach doslova mračno vzniknuté z družného mračenia sa na jeho nešetrný zákrok za svojím brankárom - dve minúty za vrazenie.
     
    37:06
    Spartak Moskva dal gól! ALEXANDER JUŇKOV prišiel k puku ako slepé kura k zrnu, Marcel Hossa ho totiž zabudol pri obkorčuľovávaní bránky Jána Laca pod korčuľami domáceho gólmana a "ta prakticky" len zobol do ponúknutej príležitosti. Bez asistencie.
     
    31:12
    Kasutin sa určite nebude sťažovať na nedostatok práce, Huna pokračuje vo svojej streleckej impotencii, keď si hosťujúci brankár zgustol lapačkou práve na jeho šivhu.
     
    26:41
    Lev Poprad dal gól!
    Zatiaľ je to zápas dvoch strelcov, na dvojgólový strelecký účet Ľjudučina odpovedá VÁCLAV NEDOROST. Popradský útočník najprv tečoval nahodený puk Ľuboša Bartečka a keďže mal dosť času i priestoru ešte aj na dorážku, s prehľadom dopravil skackavý puk za bezmocného Ivana Kasutina. Asistencie: Ľuboš Bartečko, Karel Pilař.
     
    26:35
    Voronin si odchádza odpykať tímový trest za príliš veľa hráčov na ľade, človek by povedal, že na takejto úrovni nič tak okaté vidieť nebude.
     
    24:10
    Ľjudučin v snahe o hetrik! Útočník ruského celku nabral na pravej strane rýchlosť a hľadal miestočko pod Lacovou lapačkou. Popradský brankár odpovedal svojmu náprotivkovi rovnakou mincou, puk sa zatrepotal v sieťke jeho rukavice na ľavej ruke a vyslúžil si skandovanie svojho mena domácimi tribúnami.
     
    21:04
    Spartak Moskva dal gól! Ján Laco strelu od modrej čiary vyráža priamo na hokejku ROMANA ĽJUDUČINA, pre ktorého je úspešná dorážka druhým gólom v dnešnom zápase. Asistencie: Štefan Ružička, Ivan Baranka.
     
    19:48
    Zbytočne nervózny záver prvej tretiny. Nagyovo oplácanie nepovšimnutého zákroku posúdené ako hrubosť a hostia budú mať v úvode tretej tretiny obrovskú šancu v podobe takmer dvojminútovej presilovky o dvoch hráčov!
     
    17:25
    Fabricius si na pravej strane obhodil Mamkina a podľa hlavného rozhodcu zanechal svoju stopu nielen ako ryhu v ľade pri rýchlom vybrzdení, no i ako šrám hokejkou v tvári obrancu. Za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou dostáva 4 minúty! Mamkin sa prihlásil do hry a v pohode strieda na ľade obrancu v palebnej pozícii na modrej čiare.
     
    17:00
    Mikúš na pár metrov od Kasutina! Slovenský útočník sa dostal s pukom za obranu hostí, medzi kruhmi však nemal ideálnu stabilitu a švihom posiela puk ponad Kasutina i jeho bránku.
     
    13:36
    Lewisova hra so zdvihnutou hokejkou znovu dostáva domácich do oslabenia, všetci vieme v čom bola najväčšia slabosť Popradu počas série prehier, dúfajme, že sa nováčik KHL z chýb učí.
     
    12:28
    Lev Poprad dal gól!
    Erupcia radosti na popradskom zimáku, domácim netrvalo vyrovnanie ani minútu, úspešným strelcom je VÁCLAV NEDOROST, Ivan Kasutin pri jeho zakončení v podobe tečovania nahodeného puku od modrej čiary nemal veľa šancí. Asistencia: Karel Pilař.
     
    11:38
    Spartak Moskva dal gól! Veľkú chybu Granta Lewsa za bránkou Jána Laca využívajú hostia, Denis Bodrov posiela puk po nedôslednosti popradského obrancu pred bránkovisko na hokejku ROMANA ĽJUDUČINA a ten už bez problémov prehadzuje zmäteného brankára domácich. Asistencia: Denis Bodrov.
     
    9:25
    Slovenským divákom sa ukázal strelou z pravej strany modrej čiary Ružička, Laco si zákrokom nebol vôbec istý a len-len, že mu puk neprešiel pomedzi vyrážačku a betón.
     
    9:16
    Komaristin by potreboval pár centimetrov k dobru, aby neinkasoval Mihálikov pokus o hit do hlavy - takto prichádza o prilbu i o rovnováhu, kým HC LEV prichádza na dve minúty o jedného hráča za nedovolené bránenie. Hlavný rozhodca ešte niečo prejednáva s trénerom hostí, čakáme na buly pred Lacom.
     
    7:10
    Nikoncev dostáva trest za hákovanie pri útočnej akcii, zbytočné vylúčenie tak dáva veľkú príležitosť domácim, využiť doterajší tlak.
     
    7:00
    Nagyov typický švih spomedzi kruhov! Kasutin reagoval skôr reflexívne a puku sa zbavil ani nevie ako.
     
    0:56
    Bartečko v trochu inom svetle, po treste za hrubosť oslabuje svoj tím hneď v úvodnej minúte zápasu.

    Marián Handzuš

    Góly a asistencie: 13. Nedorost (Pilař), 27. Nedorost (Bartečko, Pilař) - 12. Ľjudučin (Bodrov), 22. Ľjudučin (Ružička, Baranka), 38. Juňkov


    Lev Praha: Laco (Duba) - Pilař, Mezei, Hunkes, Sigalet, Lewis, Mihálik, Klouček - Bartečko, Nedorost, Nagy - Špirko, Mikúš, Kristek - Huna, Balán, Chabada - Fabricius, Lundberg, Sekáč.
    Spartak Moskva: Kasutin (Jachin) - Mamkin, Baranka, Budkin, Bodrov, Benva, Makarov - Ľjudučin, Gubin, Ružička - Hossa, Žukov, Juňkov - Denežkin, Voronin, Belokoň - Komaristin, Zavaruchin, Nikoncev.

    Rozhodca: Alexey Vasilyev, Yuri Tsyplakov - Sergey Mikhaevich, Petr Aleshin

    Diváci: 4500