Lev – S.Moskva 2:3 (kon.) | Lev – S.Moskva 2:3 (kon.)
koniec
Lev Praha
2:3 (1:1, 1:2, 0:0)
Spartak Moskva
Nedeľa 06.11.2011, 17:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:58
    Barankov puk letel von z hracej plochy z obranného pásma hostí, štyria rozhodcovia sa ešte museli dohodnúť či videli dobre a posielajú slovenského "Spartakovca" na dve minúty.
     
    54:02
    Ľjudučin, hlavný strojca gólového náskoku Spartaka, vylúčený za podrazenie. Zbytočný zákrok pri atakovaní "levov" zakladajúcich útok tak vážne ohrozil úspech hostí.
     
    43:18
    Ďalšiu veľkú šancu "levov" pri prečíslení marí neschopnosť poriadne zakončiť, pri návrate prvej formácie cez stredné pásmo zazrel hlavný rozhodca nedovolený zákrok Nedorosta a tak bude hrať Poprad v oslabení.
     
    37:46
    Zavaruchin vyvolal na domácich tribúnach doslova mračno vzniknuté z družného mračenia sa na jeho nešetrný zákrok za svojím brankárom - dve minúty za vrazenie.
     
    26:35
    Voronin si odchádza odpykať tímový trest za príliš veľa hráčov na ľade, človek by povedal, že na takejto úrovni nič tak okaté vidieť nebude.
     
    19:48
    Zbytočne nervózny záver prvej tretiny. Nagyovo oplácanie nepovšimnutého zákroku posúdené ako hrubosť a hostia budú mať v úvode tretej tretiny obrovskú šancu v podobe takmer dvojminútovej presilovky o dvoch hráčov!
     
    17:25
    Fabricius si na pravej strane obhodil Mamkina a podľa hlavného rozhodcu zanechal svoju stopu nielen ako ryhu v ľade pri rýchlom vybrzdení, no i ako šrám hokejkou v tvári obrancu. Za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou dostáva 4 minúty! Mamkin sa prihlásil do hry a v pohode strieda na ľade obrancu v palebnej pozícii na modrej čiare.
     
    13:36
    Lewisova hra so zdvihnutou hokejkou znovu dostáva domácich do oslabenia, všetci vieme v čom bola najväčšia slabosť Popradu počas série prehier, dúfajme, že sa nováčik KHL z chýb učí.
     
    9:16
    Komaristin by potreboval pár centimetrov k dobru, aby neinkasoval Mihálikov pokus o hit do hlavy - takto prichádza o prilbu i o rovnováhu, kým HC LEV prichádza na dve minúty o jedného hráča za nedovolené bránenie. Hlavný rozhodca ešte niečo prejednáva s trénerom hostí, čakáme na buly pred Lacom.
     
    7:10
    Nikoncev dostáva trest za hákovanie pri útočnej akcii, zbytočné vylúčenie tak dáva veľkú príležitosť domácim, využiť doterajší tlak.
     
    0:56
    Bartečko v trochu inom svetle, po treste za hrubosť oslabuje svoj tím hneď v úvodnej minúte zápasu.

    Marián Handzuš

    Góly a asistencie: 13. Nedorost (Pilař), 27. Nedorost (Bartečko, Pilař) - 12. Ľjudučin (Bodrov), 22. Ľjudučin (Ružička, Baranka), 38. Juňkov


    Lev Praha: Laco (Duba) - Pilař, Mezei, Hunkes, Sigalet, Lewis, Mihálik, Klouček - Bartečko, Nedorost, Nagy - Špirko, Mikúš, Kristek - Huna, Balán, Chabada - Fabricius, Lundberg, Sekáč.
    Spartak Moskva: Kasutin (Jachin) - Mamkin, Baranka, Budkin, Bodrov, Benva, Makarov - Ľjudučin, Gubin, Ružička - Hossa, Žukov, Juňkov - Denežkin, Voronin, Belokoň - Komaristin, Zavaruchin, Nikoncev.

    Rozhodca: Alexey Vasilyev, Yuri Tsyplakov - Sergey Mikhaevich, Petr Aleshin

    Diváci: 4500