Lev – S.Moskva 2:3 (kon.) | Lev – S.Moskva 2:3 (kon.)
koniec
Lev Praha
2:3 (1:1, 1:2, 0:0)
Spartak Moskva
Nedeľa 06.11.2011, 17:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V poslednej tretine sme gól nevideli, Spartak Moskva záver takticky zvládol. Víťazný zásah teda pripísaný Juňkovovi, ktorý sa ako jediný pridal k streleckým pretekom Ľjudučina s Nedorostom. (19:23:14)
     
    Najlepšími hráčmi dnes asi právom vyhlásení obrancovia, u hostí si ocenenie preberá z rúk Júliusa Šuplera Ivan Baranka, za domácich si aspoň malú náplasť na prehru nalepil Karel Pilař.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:59
    Posledný puk smerujúci do priestoru Kasutinovej bránky od modrej čiary, Pilařov pokus končí zároveň so sirénou pod brankárom, ktorý dnes podal vynikajúci výkon.
     
    59:51
    Dve zakázané uvoľnenia hostí s cieľom nazbierať cenné sekundy priniesli úspech, "levom" zostáva málo času.
     
    59:06
    Prihrávka rukou pískaná pri prechode Popradčanov cez útočnú modrú, búrka nevôle z popradských tribún musela hlavného rozhodcu poriadne zamraziť.
     
    58:37
    Mikúšova hokejka sa láme pri jemnom dotyku a pokuse o priťuknutie spoluhráčovi medzi kruhy.
     
    58:00
    Prihrávka cez celé útočné pásmo bola dosť priehľadná, zblokovaný puk letí vysoko a ďaleko.
     
    57:40
    Nagy sa už v pokročilom presilovkovom čase v útočnom pásme neusadil. Napätie na popradskom zimáku stúpa.
     
    Radim Rulík využíva vylúčenie na time-out a svojim hráčom dáva pokyny na záver tretej tretiny.
     
    56:58
    Barankov puk letel von z hracej plochy z obranného pásma hostí, štyria rozhodcovia sa ešte museli dohodnúť či videli dobre a posielajú slovenského "Spartakovca" na dve minúty.
     
    56:25
    Fabricius videl Sekáča pred bránkoviskom Kasutina, puk ale zdvihol privysoko a popradský mladík bude musieť zapracovať aj na "bejzbalových" ťahoch.
     
    55:30
    Dvaja Popradčania sa pozerajú na puk putujúci až k Lacovi v polohe ležmo za Kasutinovou bránkou. Opäť nevydarená presilovka.
     
    54:43
    Nagy našliapol ako správny kanonier, ukázal svoju rýchlosť hráčom na pravej strane, obkorčuľoval bránku a naslepo hľadal spoluhráča medzi kruhmi, puk prevzali až obrancovia a Pilařov "motýlik" zatrepotal krídlami v Kasutinovej lapačke.
     
    54:02
    Ľjudučin, hlavný strojca gólového náskoku Spartaka, vylúčený za podrazenie. Zbytočný zákrok pri atakovaní "levov" zakladajúcich útok tak vážne ohrozil úspech hostí.
     
    50:23
    Puk skackajúci na bránkovej čiare Kasutina tlačili o pár centimetrov ďalej aj príslušníci zdravotnej služby na opačnom konci zimného štadióna, nenašla sa však hokejka, ktorá by snáď päť sekúnd tancujúci valček "upratala".
     
    Dnešné stretnutie sleduje 4500 divákov - vypredané! Týmto pozdravujeme divákov s transparentom "oravskí hooligans" (ozaj drsné) - po tom ako bol jeden z ich členov už v priebehu prvej tretiny vykázaný za kreácie patriace skôr do ZOO, než do hľadiska, už sledujú aspoň maskota, keď nie hokej.
     
    50:00
    Bartečko si narazil puk s Nedorostom a asi aj na vlastné prekvapenie sa dostal až pred Kasutina! Strela ale nenašla správnu dieru na prekĺznutie.
     
    49:29
    Popradčanom sa nedarí usadiť v útočnom pásme, ich útočné snahy končia nepresnými strelami a príliš často sú vytláčaní do rohov a "nestreleckých" pozícií, chce to novú myšlienku.
     
    47:57
    Pilařovo zakončenie švihom nevídame často, Kasutin sa ale prekvapiť nenechal a prikryl puk na svojej hrudi.

    Marián Handzuš

    Góly a asistencie: 13. Nedorost (Pilař), 27. Nedorost (Bartečko, Pilař) - 12. Ľjudučin (Bodrov), 22. Ľjudučin (Ružička, Baranka), 38. Juňkov


    Lev Praha: Laco (Duba) - Pilař, Mezei, Hunkes, Sigalet, Lewis, Mihálik, Klouček - Bartečko, Nedorost, Nagy - Špirko, Mikúš, Kristek - Huna, Balán, Chabada - Fabricius, Lundberg, Sekáč.
    Spartak Moskva: Kasutin (Jachin) - Mamkin, Baranka, Budkin, Bodrov, Benva, Makarov - Ľjudučin, Gubin, Ružička - Hossa, Žukov, Juňkov - Denežkin, Voronin, Belokoň - Komaristin, Zavaruchin, Nikoncev.

    Rozhodca: Alexey Vasilyev, Yuri Tsyplakov - Sergey Mikhaevich, Petr Aleshin

    Diváci: 4500