Nitra – Trenčín 0:0 (kon.) | Ružomberok – Dunajská Streda 3:1 (kon.) | Zlaté Moravce – Košice 3:2 (kon.)
B. Bystrica – Prešov 2:0 (kon.) | Žilina – Senica 3:1 (kon.)
koniec
MŠK Žilina
3:1 (3:1)
FK Senica
Sobota 05.11.2011, 17:30Corgoň liga
     
    39
    Žilina dala gól!
    Exekútorom pokutového kopu bol PATRIK MRÁZ a opäť sa nemýli. Krajný žilinský obranca v posledných dueloch minimálne v zakončení a v štandardných situáciách srší istotou. Loptu tentoraz posiela k pravej žrdi, zatiaľ čo Petr Bolek si vybral opačnú stranu. Bývalý hráč Petržalky tak v tejto sezóne zaznamenáva už štvrtý gól, tretí z pokutového kopu.
     
    26
    Žilina dala gól!
    Žilinčania nenechali nič na náhodu a po štyroch minútach opäť vedú. Exekútorom štandardnej situácie približne z 18 metrov bol PATRIK MRÁZ, ktorý potvrdil zlepšenú streleckú fazónu a k dvom presným zásahom z pokutového kopu pridáva teraz tretí zo štandardky. Loptu ľavačkou zatočil nádherne do ľavého horného rohu. Bolek bol bezmocný.
     
    22
    Senica dala gól!
    A je vyrovnané! Krátka nepozornosť žilinských futbalistov je tvrdo potrestaná. Na ľavej strane Juraj Piroska vyškolil Zdeno Štrbu, predral sa k pokutovému územiu, presnou prihrávkou nabil na strelu JIŘÍMU VALENTOVI a ten približne z hranice jedenástich metrov presne miereným zakončením k ľavej žrdi nedal Krnáčovi šancu.
     
    8
    Žilina dala gól!
    Prvá príležitosť na bránu sa končí v sieti Petra Boleka. Roman Gergel poslal z ľavej strany nádhernú prízemnú kolmicu až na vzdialenejšiu žrď na Momocou Ceesaya, ktorý síce zblízka napálil loptu len do brvna, od neho sa však nešťastne odrazila do obrancu Senice PETRA ŠÍMU a od neho do siete.

    Andrej Kuzmány


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Senica. Viac informácií tu.

    Góly: 8. Šíma (vla.), 26. Mráz, 39. Mráz (pen.) - 22. Valenta

    Karty:   25. Strnad (SEN), 38. Pavlík (SEN)


    MŠK Žilina: Martin Krnáč - Ernest Mabouka, Zdeno Štrba, Semir Kerla, Patrik Mráz - Viktor Pečovský - Stanislav Angelovič, Miroslav Barčík (K), Roman Gergel - Momodou Ceesay, Tomáš Majtán
    FK Senica: Petr Bolek - Nicolas Gorosito, Petr Pavlík, Ján Gajdošík (K), Petr Šíma - Tomáš Strnad, Tomáš Kóňa - Juraj Piroska, Jiří Valenta, Martin Ďurica - Ján Kalabiška

    Rozhodca: Kamil Horváth - Martin Balko, Peter Bóllo

    Diváci: 2189