Ružomberok – Dunajská Streda 3:1 (kon.) | B. Bystrica – Prešov 2:0 (kon.) | Nitra – Trenčín 0:0 (kon.)
Zlaté Moravce – Košice 3:2 (kon.) | Žilina – Senica 3:1 (kon.)
koniec
MŠK Žilina
3:1 (3:1)
FK Senica
Sobota 05.11.2011, 17:30 • Pod Dubňom • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    Je koniec. Dnes sme videli na slovenské pomery mimoriadne kvalitné stretnutie, o ktoré sa postarali najmä domáci futbalisti. Senica sa sympaticky snažila, lenže dnes boli "šošoni" lepším tímom a zaslúžene si v šlágri kola vybojovali tri body. Žlto-zelení zároveň ukončili desaťzápasovú šnúru Senice bez prehry a minimálne do zajtra sa usadia na prvú pozíciu v ligovej tabuľke. Od nás je to spod Dubňa všetko, želáme vám pekný sobotný večer. (19:20:52)
     
    Koniec zápasu.
     
    91
    Tak predsa ešte jedna možnosť Žiliny. Pekná strela Gergela spoza šestnástky len tesne minula ľavú žrď súperovej brány.
     
    90
    Zdá sa, že stretnutie sa už len dohráva. Domáci sa nikam neponáhľajú a aj Senica si už zrejme uvedomila, že dnes to nepôjde.
     
    86
    Hostia takisto menia stráže. Odchádza Kalabiška, prichádza Hošek.
     
    86
    V krátkom časovom slede ďalšia zmena. Ceesay dole, prichádza Deza.
     
    82
    Striedajú aj Seničania. Odchádza Strnad, prichádza legionár Wijlaars.
     
    81
    Za potlesku domácich tribún opúšťa trávnik Angelovič. Namiesto neho prichádza Pich.
     
    79
    Senica dnes zrejme nádej na úspech nemá. Žilinskí futbalisti sa bavia futbalom. Aj teraz v druhom polčase dobre hrajúci Ceesay našiel Barčíka, lenže jeho strelu zblokovala obrana hostí.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 2 189 divákov.
     
    77
    Mráz si brúsil zuby aj na tretí presný zásah. Ďalekonosná strela z priameho kopu končí len v náručí niekoľkokrát spomenutého Boleka.
     
    76
    Sporná situácia. Piroska padá v šestnástke a celá výprava Senice si pýtala pokutový kop. Vehementne protestoval aj tréner Griga, lenže píšťalka rozhodcu Horvátha ostala nemá.
     
    73
    Domáci spálili nemožné! Senica sa po dlhšom čase usadila na polovici súpera, lenže stratila loptu. Do odkrytej obrany sa rútili Pečovský a Angelovič. Prvý menovaný krásnou prihrávkou našiel svojho spoluhráča, ktorý sa rútil sám na Boleka, urobil naň kľučku, lenže lopta mu ušla a následný center už vracajúci hráči súpera odpratali.
     
    72
    Vydarenú individuálnu akciu predviedol Střihavka. K dokonalosti chýbalo len presnejšie zakončenie, ktoré mierilo vysoko nad bránu.
     
    66
    Aj teraz sa predviedol vysoký český brankár. Ceesay si ukážkovo narazil loptu s Gergelom. Gambijský reprezentant sa dostal až zoči-voči gólmanovi, lenže ten si bližšiu žrď postrážil a loptu kryl.
     
    64
    Ofenzívne predstavenie MŠK pokračuje naďalej. Krásny prienik predviedol Angelovič. Nebezpečne zakončil a Bolek s námahou vyškriabal na ďalší rohový kop.
     
    62
    Dnes sme ešte nespomínali fanúšikov, ktorých je tu podľa našich odhadov viac ako v zápasoch proti Prešovu. Opäť počuť najmä domácich ultras, ktorí už tradične nechýbajú na severnej tribúne situovanej v druhom polčase za Petrom Bolekom.
     
    60
    Záhoráci určite zbrane neskladajú, lenže žlto-zelení dnes predvádzajú jeden z najlepších jesenných výkonov a svojmu súperovi prakticky nič nedovoľujú. Akékoľvek útočné výpady FK končia na pozornej obrane dirigovanej skúseným Zdenom Štrbom.
     
    56
    Hosťujúci strážca svätyne si dnes naozaj poriadne zachytá. Opäť nebezpečný Ceesay tvrdo vypálil, lenže český legionár loptu vyráža.

    Milan Gončár


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Senica. Viac informácií tu.

    Góly: 8. Šíma (vla.), 26. Mráz, 38. Mráz (pen.) - 22. Valenta

    Karty:   25. Strnad (SEN), 38. Pavlík (SEN)


    MŠK Žilina: Krnáč - Mabouka, Štrba, Kerla, Mráz - Pečovský, Angelovič (81. Pich), Barčík (K), Gergel - Ceesay (86. Deza), Majtán (43. Střihavka)
    FK Senica: Bolek - Gorosito, Pavlík (46. Pillár), Gajdošík (K), Šíma - Strnad (82. Wijlaars), Kóňa, Valenta, Ďurica - Piroska, Kalabiška (86. Hošek)

    Rozhodca: Horváth - Balko, Bóllo

    Diváci: 2 189