Liberec – Č. Budějovice 4:0 (kon.) | Příbram – Bohemians 3:0 (kon.) | Sigma Olomouc – Sparta Praha 0:1 (kon.)
koniec
FC Slovan Liberec
4:0 (3:0)
SK Dynamo Č. Budějovice
cz Sobota 05.11.2011, 16:00 • "u Nisy" • Gambrinus liga
     
    66
    Liberec právě vstřelil branku!
    4:0! Je definitivně rozhodnuto, hosté opět propadli v obraně a domácí další přečíslení využili. Po přihrávce Rabušice se sám na Křížka řítil JIŘÍ ŠTAJNER a jeho klička a následná střela do prázdné brány jen podtrhly dnešní výtečný výkon Slovanu.
     
    42
    Liberec právě vstřelil branku!
    3:0. Hosté další z řady centrů před Křížka již pokrýt nedokázali a Slovan odskakuje již na tři branky. Míč z kopačky Breznaníka přistál přímo na hlavě JANA NEZMARA, a ten ho pouze uklidil za bezmocného Křížka.
     
    38
    Liberec právě vstřelil branku!
    A je to 2:0. Hosté svou možnost nevyužili a Liberec okamžitě trestá. Breznaník předvedl rychlý sprint, odcentroval na Štajnera, který hlavou přiťukl na volného THEA GEBRE SELASSIEHO, a ten už jen uklidil míč za Křížka. Pohledná akce Slovanu.
     
    25
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení. MICHAL BREZNANÍK se dostal ve vápně přes obránce a jeho jedovatá střela se od tyče odrazila za bezmocného Křížka. Osmá branka pro domácího záložníka v sezóně.

    Ondřej Flanderka

    Góly: 25. Breznaník, 38. Gebre Selassie, 42. Nezmar, 66. Štajner

    Karty:   63. Petráň (CEB)


    FC Slovan Liberec: Bičík - Gebre Selassie, Nezmar, Karisik, Fleišman - Šural (80. Rilke), Vácha, Janů (71. Bosančič), Breznaník - Štajner, Rabušic (74. Hadaščok).

    SK Dynamo Č. Budějovice: Křížek - Čirkin, Lengyel, Brezinský, Machovec - Klesa, Otepka (79. Němec), Javorek, Sandro (46. Pecka) - Hudson (56. Petráň) - Stráský.

    Rozhodca: Adámek - Slavík, Paták

    Diváci: 3988