Real Madrid – Arsenal 2:2 (3:2 po pen.) | CD Guadalajara – Atlético Madrid 0:0 (4:5 po pen.) | Bayern – AC Miláno 1:0 (kon.)
Juventus – Inter 1:1 (4:3 po pen.)
koniec po penal. (3:2)
Real Madrid
2:2 (0:2)
Arsenal FC
Streda 24.07.2019, 01:06 • FedExField, Landover, Maryland, USA • International Champions Cup
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 01:00.
     
    Real Madrid CF

    "Biely balet" je zatiaľ na prestupovom trhu veľmi aktívnym tímom. Po zlej sezóne chce znova uspieť, a tak prišli Eden Hazard, Ferland Mendy, Eder Militao, Luka Jovič, Takefusa Kubo a už skôr dohodnutý Rodrygo Goes. Všetci stáli dokopy cez 300 miliónov eur. Real Madrid preto musí aj predávať. Z klubu sa už porúčali Alvaro Tejero, Marcos Llorente, Mateo Kovačič, Raúl De Tomás, Theo Hernández a naposledy i Cristo González. Hosťovať budú Luca Zidane, Martin Ødegaard či Sergio Reguilón. Na odchode sú i Dani Ceballos, Mariano, Borja Mayoral, Jesús Vallejo a možno aj Gareth Bale. Pre Real Madrid bude tento zápas druhý v príprave a teda aj na Champions Cupe. Prvý prehral s Bayernom 1:3.

    Arsenal FC

    Londýnsky veľkoklub už odohral dva z troch zápasov na Champions Cupe a oba vyhral, takže mu priebežne patrí prvé miesto v tabuľke. Ak porazí aj Real Madrid, má veľkú šance, že tento prípravný turnaj vyhrá. Arsenal na úvod porazil 2:1 nemecký Bayern Mníchov, potom hladko 3:0 zdolal aj taliansku Fiorentinu. Mladý 20-ročný útočník Eddie Nketiah strelil tri z piatich gólov tímu. Arsenal na prestupovom trhu nie je výrazne aktívny, zatiaľ prišiel len mladý Brazílčan Gabriel Martinelli. Aaron Ramsey zadarmo posilnil Juventus, Petr Čech ukončil kariéru, David Ospina sa stal natrvalo hráčom Neapolu, mladý Charlie Gilmour si vybral Norwich a Denis Suárez ukončil hosťovanie z Barcelony. Macedónsky brankár Dejan Iliev zas hosťuje v slovenskej Seredi.
     
    Úvodné zostavy:

    Real Madrid CF: K. Navas – Carvajal, Nacho, S. Ramos (C), F. Mendy – L. Vázquez, Kroos, Modrič, E. Hazard – Jovič, Benzema
    Náhradníci: Hérnandez, Vinicius, Seoane, T. Courtois, Varane, Fidalgo, Mariano, Odriozola, Altube, Bale, Isco, B. Díaz, Rodrygo Goes, Marcelo, Lunin, De La Fuente, Kubo

    Arsenal FC: A. Martínez – C. Chambers, Papastathopoulos, Kolašinac – Mchitarjan, Willock, Xhaka, Özil, Mailtand-Niles – Aubameyang, Lacazette
    Náhradníci: Macey, Nketiah, Olayinka, Medley, Monreal, Mustafi, Jenkinson, Burton, Nelson, Leno, Thompson, Martinelli, Saka, John-Jules.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Arsenal po výkope prešiel na útočnú polovicu, kde sa však dlho nezdržal. Nevyšla ani kontra Realu, takže anglický tím kombinuje na svojej polovici.
     
    2
    Brankár Martínez s prvým zákrokom. Veľmi dobre po zemi k žrdi strieľal útočník Karim Benzema. Bude zaujímavé sledovať ako to pôjde dvojici hrotových útočníkov Benzema – Jovič. V tomto systéme Real Madrid poriadne nehral od čias Raúla.
    2. Benzema (REA)
     
    3
    Real Madrid je teraz aktívny, v úvode stretnutia sa snaží tlačiť do streleckých pozícií.
     
    4
    Sergio Ramos preťal akciu na ľavom krídle, Arsenal sa udržal na lopte vďaka autu a kombinuje.
     
    Mesut Özil hrá dnes prvý zápas proti Realu Madrid od jeho odchodu z tohto klubu, čo bolo v roku 2013.
     
    5
    Sead Kolašinac sa mohol po krásnom pase za obranu rútiť sám na Keylora Navasa. Zastavil ho ale Nacho Fernández, nakoniec za pomoci faulu. Priamy kop pre Arsenal.
     
    5
    Žltú kartu dostáva Nacho Fernández (Real Madrid CF).
     
    6
    Keylor Navas si na strelu z priameho kopu musel dať veľký pozor, prudký pokus letel veľmi dobre pod brvno. Kostaričan však na všetko videl.
     
    7
    Benzema aj Jovič sa snažia napádať rozohrávku súpera, neslávilo to úspech. Po nákope Papastathopoulosa dopredu sa však k lopte dostal iba Sergio Ramos.
     
    8
    Nakoniec v rozohrávke Realu Madrid prišla chyba a Willock strieľal cez obrancov spred šestnástky. V strede bránky bol pripravený Keylor Navas.
     
    8
    Alexandre Lacazette dostal prihrávku pred malé vápno, dokonca obišiel Keylora Navasa, no jeho nepodarenú strelu evidentne rukou zastavil Nacho Fernández. Bude to penalta pre Arsenal.
     
    9
    Nacho Fernández za ruku vidí žltú kartu a keďže jednu už mal, tak po deviatich minútach hry pre neho zápas skončil.
     
    10
    Arsenal FC dal gól!
    Neuveriteľné momenty na úvod stretnutia pokračujú, pretože ALEXANDRE LACAZETTE strelu z bieleho bodu poslal do žrde po svojej ľavej ruke, lopta prešla po čiare do druhej žrdky a nakoniec sa odrazila za čiaru. Keylor Navas sa len usmieva.
    10. Lacazette (ARS) - 0:1
     
    11
    Oba tímy v úvodnej desaťminútovke chceli útočiť, Arsenal predsa len o niečo viac a jeho aktivita bola pretavená do gólu aj celozápasovej presilovky.
     
    12
    Sead Kolašinac potiahol akciu po ľavom krídle do šestnástky, prihral pod seba a Henrikh Mkhitaryan pálil z hranice vápna z dobrej pozície len tesne nad.
     
    13
    Obranca Daniel Carvajal síce vystihol center do vápna Realu Madrid, lopta mu ušla a znova to bol Henrikh Mkhitaryan, kto zakončoval. Keylor Navas predviedol reflexívny zákrok.
     
    14
    Arsenal na chvíľu poľavil z aktivity pred vápnom súpera, kombinuje s loptou v strede ihriska.
     
    15
    Willock si nedokázal ideálne nabehnúť za obranu alebo bola zlá prihrávka?! Každopádne, tento úmysel "kanonierom" nevyšiel podľa predstáv.
     
    16
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Luka Jovič, prichádza Raphael Varane.
     
    17
    Spoluprácu Joviča s Benzemom sme si teda dlho neužili, Zinedine Zidane musel reagovať na vylúčenie stopéra Nacha Fernándeza.
     
    18
    Strela Carvajala bola zrazená na rohový kop. Center Kroosa sa dostal von zo šestnástky, následnú loptu späť dokázali obrancovia Arsenalu odkopnúť a Hazardov pas zas zastavil Martínez.
     
    19
    Aubameyang dokázal sprava poslať prudký center na biely bod. Tam si síce nabiehal Mchitarjan, loptu si spracovať nedokázal a tým pádom ani nestrieľal.
     
    20
    Arsenal sa drží na útočnej polovici ihriska. Výborne využíva výhodu o jedného muža, Real Madrid na loptu nepúšťa.
     
    21
    Daniel Carvajal dostal prihrávku pred šestnástku. Prihral na Benzemu a nabehol si dnu na spätný pas, no počas behu po kontakte so súperom spadol. Penalta sa nepíska.
     
    22
    Calum Chambers veľmi dobre zapracoval na svojej pravej strane, pokus o krídelnú akciu zastavil odkopom na tribúnu.
     
    23
    Eden Hazard si parádne na ľavom krídle spracoval loptu a prepustil pre Ferlana Mendyho. Krajný bek centroval prudko do malého vápna, kde bol pripravený Martínez.
     
    24
    Arsenal FC dal gól!
    V posledných minútach sa Real Madrid aj v oslabení nadychoval, avšak prepadol v defenzíve. Prihrávku za obranu dostal PIERRE-EMERICK AUBAMEYANG, obišiel aj Keylora Navasa a prudko zakončil pod brvno.
    24. Pierre-Emerick Aubameyang (ARS) - 0:2
     
    25
    Zatiaľ je to zaujímavý futbal, no výrazne poznačený červenou kartou Nacha, takže aj keď Real Madrid útočí, nebezpečné je to iba pred Navasom.
     
    26
    Žltú kartu dostáva Daniel Carvajal (Real Madrid CF).
     
    27
    Ďalšia dobrá šanca, v ktorej bol Aubameyang. Defenzíva Realu Madrid opäť nezachytila jeho nábeh, zakončenie nakoniec prišlo z ofsajdu.
     
    28
    Ako víchor sa po pravej strane cez dvoch obrancov Realu Madrid dostal do šestnástky súpera Aubameyang, prudký center do malého vápna zastavil Keylor Navas.
     
    29
    Luka Modrič vyskúšal šťastie z diaľky, tento pokus bol veľmi nepresný. Emiliano Martínez lopte iba do diaľky zakýval.
     
    30
    Polhodina stretnutia za nami. Kvôli červenej karte Nacha je to jasná záležitosť, no Real Madrid sa snaží útočiť aj počas oslabenia.
     
    31
    Real Madrid drží loptu v strede ihriska, momentálne sa ako keby snažil upokojiť zatiaľ rýchly zápas.
     
    32
    Španielsky tím získal priamy kop. Na dobrý center pred malé vápno si nabehol Sergio Ramos, ktorý loptu tesne minul a od obrancov Arsenalu sa odrazila k Martínezovi.
     
    33
    Sokratis Papastathopoulos avizoval menšie zdravotné problémy, pretože práve jeho trafil ten prudký center do tváre a od nej šiel k brankárovi. Grék bude v poriadku.
     
    34
    Ďalší priamy kop pre Real, znova spred vápna mierne na pravom krídle. Toni Kroos poslal nízky center, defenzíva Arsenalu si s ním poradila. Pas naspäť našiel Ramosa v ofsajde.
     
    35
    Desať minút do konca riadneho hracieho času v prvom polčase. Dokáže oslabený Real Madrid niečo vymyslieť?
     
    36
    Arsenal drží loptu vo svojej moci na útočnej polovici ihriska, Realu Madrid ju požičať nechce.
     
    37
    Alexandre Lacazette dostal po centri zľava v šestnástke veľmi veľa času aj priestoru. Dokázal si loptu spracovať aj z otočky zakončiť. Mieril však nad.
     
    38
    Žltú kartu dostáva Sokratis Papastathopoulos (Arsenal FC).
     
    40
    Zápletka dokonaná. "Po vzore Nacha" vyfasoval dve žlté karty po sebe aj obranca Arsenalu Sokratis Papastathopoulos, ten dokonca ešte rýchlejšie. Pred vlastnou šestnástkou tvrdo zrazil na zem Modriča a putuje pod sprchy.
     
    41
    Real Madrid získal priamy kop. Centroval Toni Kroos, jeho loptu si nenašiel žiadny z hráčov Realu Madrid.
     
    42
    Lucas Vazquéz sa takmer dostal k centru do vápna, v poslednej chvíli mu loptu vypichol Kolašinac. Krátko na to dobre pálil Kroos, vedľa brány tečoval Benzema.
     
    43
    Real Madrid zvyšuje obrátky, španielsky klub získava ďalší rohový kop vo svojej prospech.
     
    44
    Toni Kroos centrom od rohovej zástavky spoluhráčov nenašiel, Real sa aj tak držal pri šestnástke. Carvajal si krásne nabehol k päťke, kde ho našiel parádnym pasom Modrič, no prihrávku pred prázdnu pre Benzemu fantasticky zachytil Martínez.
     
    45
    Toni Kroos vymyslel presný center pred päťku. Karim Benzema hlavičkoval v podstate osamotený, pretože ho mal strážiť Mesut Özil a ten pri výskoku Francúza ostal bezradný. Útočník Realu tesne minul bránku.
     
    45+1
    Nadstavujú sa 2 minúty.
    45+1. Benzema (REA)
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Fantastický prvý polčas. Keby sa takýto zápas hral v Lige majstrov, tak by sme možno hovorilo ako o jednom z najlepších duelov sezóny v súťaži. Videli sme veľké množstvo šancí, dve červené karty a dva góly.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Karim Benzema, prichádza Marco Asensio.
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Lucas Vazquéz, prichádza Isco.
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Eden Hazard, prichádza Gareth Bale.
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Ferland Mendy, prichádza Marcelo.
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Daniel Carvajal, prichádza Álvaro Odriozola.
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Keylor Navas, prichádza Thibaut Courtois.
    Striedanie v tíme Arsenal FC: z ihriska odchádza Joe Willock, prichádza Nacho Monreal.
     
    47
    Arsenal začal druhý polčas na lopte. Drží ju v strede ihriska a snaží sa kombinovať.
     
    48
    Odriozola mal priestor na pravom krídle, lopta sa k nemu nedostal. Tú centroval zľava Marcelo, Kolašinac hruďou sklepol k Martínezovi.
     
    49
    Real Madrid sa snaží útočiť, cesty do šestnástky Arsenalu sú zatiaľ poväčšine zarúbané.
     
    50
    Luka Modrič pritvrdil v strede poľa. Získal loptu a potom trafil aj nohu Xhaku, ktorý má zdravotné ťažkosti. Real pokračoval v akcii, zrazená strela Marcela priniesla roh.
     
    51
    Švajčiarsky záložník Granit Xhaka potrebuje ošetrenie a podľa všetkého bude musieť stretnutie opustiť.
     
    52
    Xhaka krívajúc opustil trávnik. Hneď na to zahral roh Toni Kroos, brankár Martínez vyštartoval za loptou a poslal ju do bezpečia.
     
    53
    Obrovská šanca pre Real Madrid. Marco Asensio poslal spred šestnástky krásnu ranu, tú zastavila žrď. Dorážku spred päťky namieril pod brvno Varane, Martínez predviedol úžasný reflexívny zákrok.
     
    54
    Sergio Ramos zakončoval z osi šestnástky ďalší rohový kop. Mieril to dobre, Emiliano Martínez bol znova nesmierne rýchly. Dnes chytá bravúrne, naozaj fantasticky!
     
    55
    V druhom polčase je zatiaľ aktívnejší Real Madrid. Je jasne vidieť, že zverenci Zinedinea Zidanea chcú minimálne vyrovnať.
     
    56
    Real Madrid dal gól!
    Zidanom nechcený GARETH BALE sa dnes dostal na ihrisko a znižuje. Marcelo sa zľava predral cez dvoch hráčov k prihrávke do vápna. Loptu posunul pred päťku Isco. Marco Asensio ju nezakončil a zdalo sa, že Martínez guľatý nezmysel mal v rukaviciach. Nakoniec mu vypadol alebo ho Asensio vykopol, niečo medzi tým. Hlavný rozhodca nepískal a GARETH BALE dorazil loptu do prázdnej časti bránky.
    56. Gareth Bale (REA) - 1:2
     
    57
    Emiliano Martínez po inkasovanom góle potreboval ošetrenie, pretože Marco Asensio ho každopádne kopol do ruky.
     
    58
    Marcelo si spracoval pas na ľavé krídlo, loptu sa mu už nepodarilo dostať do šestnástky. Zastavil ho Jenkinson.
     
    59
    Real Madrid dal gól!
    Kráľovský veľkoklub korunuje aktívny úvod druhého dejstva aj druhým zásahom. Znova prišiel zľava. MARCO ASENSIO prihral loptu na Marcela, ten ju vrátil pod seba a spred malého vápna španielsky záložník trafil nechytateľne do rohu brány.
    59. Marco Asensio (REA) - 2:2
     
    60
    Po hodine hry začíname prakticky odznova. Oba tímy strelili po dva góly a prišli o vylúčeného stopéra. Nesmierne zaujímavý zápas pokračuje. Zinedine Zidane bude striedať.
     
    61
    Brazílsky obranca Marcelo zachytil pas na krídle na hracej ploche. Z hranice vápna sa pokúsil o strelu Isco, hráčov pred sebou neprepálil.
     
    62
    Hráčov Realu Madrid je teraz plné ihrisko. Akcie sa rodia sprava, zľava či zo stredu. Defenzíva Arsenalu je poriadne preťažená.
     
    63
    Marco Asensio potrebuje po jednom zo súbojov ošetrenie a nevyzerá to s ním vôbec dobre, zatiaľ čo Zinedine Zidane pošle do hry trio mladíkov.
     
    64
    Marco Asensio je stále na ihrisku, vedľa neho sú už položené nosidlá. Ťažko však tipovať, čo presne sa mu stalo, no jeho grimasa a pohyby hovoria za všetko. Odchádza na nosidlách.
     
    65
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Sergio Ramos, prichádza Adrian De la Fuente.
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Toni Kroos, prichádza Álvaro Fidalgo.
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Luka Modrič, prichádza Jaime Seoane.
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Marco Asensio, prichádza Vinícius Júnior.
     
    66
    Gareth Bale sa spomedzi dvoch obrancov Arsenalu dostal k centru sprava a z prvej prudko zakončil. Martínez vytiahol ďalší skvelý reflexívny zákrok.
     
    67
    Po rohovom kope sa v šestnástke Arsenalu zakončenia nezrodilo, krátko na to zahral nedovolene rukou záložník Isco.
     
    68
    Do obrovskej šance sa mohol dostať Pierre-Emerick Aubameyang, ktorého v šestnástke Realu Madrid hľadal kolmicou Alexandre Lacazette. Včas Gabončanovi padol pod nohy Thibaut Cortouis a zobral loptu.
     
    69
    Rýchla akcia Realu Madrid priniesla na pravej starne rohový kop. Isco poslal veľmi pekný center na prednú žrď, kam si nabehol Raphael Varane a hlavičkou len tesne minul priestor bránky.
     
    70
    Real Madrid získal znova rohový kop. Tentoraz centroval Marcelo, ofenzívnym faulom si ale pomohol mladý obranca De La Fuente.
     
    71
    Dvadsať minút do konca riadneho hracieho času. Dokáže niektorý tím strhnúť vedenie na svoju stranu alebo uvidíme penalty?
     
    72
    Carl Jenkinson získal na krídle cez Marcela rohový kop. Center na zadnú žrď zakončil do rohu brány hlavičkou Nacho Monreal, Keylor Navas bol ale dobre postavený.
     
    73
    Vinícius Júnior sa nedostal k centru pred malé vápno po dobrej práci Balea, Sead Kolašinac loptu zrazil na rohový kop. Takmer si ale dal vlastný gól!
     
    74
    Rohový kop hráči Realu Madrid nedokázali zakončiť, pokus o kontru Arsenalu zastavil faulom momentálne kapitán Marcelo.
     
    75
    Striedanie v tíme Arsenal FC: z ihriska odchádza Alexandre Lacazette, prichádza Eddie Nketiah.
    Striedanie v tíme Arsenal FC: z ihriska odchádza Mesut Özil, prichádza Bukayo Saka.
    Striedanie v tíme Arsenal FC: z ihriska odchádza Pierre-Emerick Aubameyang, prichádza Robbie Burton.
    Striedanie v tíme Arsenal FC: z ihriska odchádza Henrich Mchitarjan, prichádza Reiss Nelson.
     
    76
    Hráči Arsenalu mali obrovskú šancu. Po rohovom kope prišla hlavička do Marcela, následný pokus prekonal Courtoisa, ale mladý Bukayo Saka sa do streleckej listiny nezapísal, pretože z bránkovej čiary loptu odkopol Gareth Bale. Všetko ukončila ďalšia dorážka do Varanea.
    76. Nelson (ARS)
     
    77
    Real Madrid prečkal veľkú možnosť anglického tímu a teraz sa jeho hráči držia na útočnej polovici, kde sa snažia kombinovať.
     
    78
    Vinícius Júnior sa snažil v šestnástke Arsenale prejsť pomedzi dvoch futbalistov. Po kontakte s nimi skončil na trávniku, no penalta sa nepískala.
     
    79
    Gareth Bale je v druhom polčase po svojom príchode až neuveriteľne aktívny, takto ho nebolo vidieť v zápase Realu Madrid ani nepamätám. Teraz vyslal krásnu ranu vonkajškom z hranice šestnástky a len tesne minul vinkel. Toto by bola exkluzívny gól.
     
    80
    Posledných desať minút riadneho hracieho času. Real Madrid má momentálne viac z hry, no udrieť vie aj Arsenal, akko pred chvíľou ukázal.
     
    81
    Krajný bek Álvaro Odriozola poslal sprava prudký center do malého vápna Arsenalu, tam situáciu vo vzdušnom priestore postrážil Emiliano Martínez.
     
    82
    Mladý De La Fuente výborne zasiahol vo vlastnej šestnástke, odkiaľ odkopol loptu smerujúcu na nabiehajúceho Nketiaha. Ten strelil v predošlých dvoch zápasoch tri góly z celkovo piatich Arsenalu na Champions Cupe.
     
    83
    Odriozola sa na pravom krídle ďaleko nedostal, navyše mu tam cez nos preletel Kolašinac a španielskeho beku nechtiac telom trafil. Real rozohral na krátko, po kombinácii už má loptu Martínez.
     
    84
    Marcelo potiahol loptu, cez dvojicu súperov sa do šestnástky nedostal. Real Madrid aj tak ostal nasťahovaný na útočnej polovici ihriska a kombinuje pred šestnástkou.
     
    85
    Dvaja hráči Arsenalu sa z ničoho-nič dostali do otvorenej defenzívy Realu Madrid. Nelson sprava centroval pred bránu, na Nketiaha sa lopta cez Varaneho nedostala.
     
    86
    Mladíci Arsenalu sú v závere stretnutia čerství a hlavne aktívni. Viac z hry má ale aj teraz kráľovský veľkoklub. Marcelov center si nakoniec našiel hlavu Monreala.
     
    87
    Odriozola na pravom krídle získal iba aut, vzápätí prihral dozadu, kde prišla chyba. Krásny pas pred šestnástku Realu si v otvorenom priestore našiel Nketiah a mohol rozhodnúť. Zoči-voči brankárovi Courtoisovi nedostal loptu za čiaru.
    87. Nketiah (ARS)
     
    88
    Nketiah sa mohol dostať do ďalšej šance. Prudký center do malého vápna sa snažil tečom usmerniť medzi tri žrde, vysoký center sa mu po čele šmykol tesne vedľa.
     
    89
    Reiss Nelson zachytil kolmicu do šestnástky Arsenalu. Krátko na to zle prihral, čiže pokus o kontru nevyšiel. Nepodarilo sa ale kľučkou zamotať obrancov ani Viníciusovi.
     
    90
    Dnešné stretnutie sleduje 52 826 divákov.
     
    90+1
    Nadstavujú sa 4 minúty. Posledná šanca, aby tento duel nešiel do pokutových kopov.
     
    90+2
    Vinícius si pred šestnástkou Arsenalu naviezol loptu do streleckej pozície, jeho pokus o technický pokus bol zablokovaný prvým obrancom.
     
    90+3
    Thibaut Courtois si dal pozor na skrytú, no nebezpečnú strelu z diaľky k jeho pravej žrdi. Granit Xhaka to neskúšal vôbec zle.
     
    90+4
    Real Madrid sa ešte snaží útočiť, no Arsenal si veľmi dobre bráni svoje pokutové územie.
     
    90+4
    Druhý polčas sa skončil.
     
    Fantastický futbal. Real Madrid bol v druhom polčase jasne lepším tímom a zaslúžene vyrovnal, no v prvom dominoval hlavne vďaka presilovke Arsenal. Ideme teda do pokutových kopov. Prvýkrát na tohtoročnom Champions Cupe sa v zápase Arsenalu netešia "kanonieri" po 90 minútach z troch bodov. Počkáme si na mená strelcov.
     
    Mimochodom, dnes, respektívne včera, keďže už sme po polnoci, proste v utorok, bol oznámený posledný chýbajúci prípravný zápas Realu Madrid. Ten sa v stredu 7. augusta 2019 predstaví neďaleko Slovenska aj Česka, čaká ho zápas v Salzburgu proti miestnemu Red Bull.
     
    Začína penaltový rozstrel.
     
    1. séria
    0:1
    Reiss NELSON premieňa.
     
    1. séria
    0:1
    Gareth BALE nepremieňa.
     
    2. séria
    0:1
    Granit XHAKA nepremieňa.
     
    2. séria
    1:1
    Isco premieňa.
     
    3. séria
    1:2
    Bukayo SAKA premieňa.
     
    3. séria
    2:2
    Raphael VARANE premieňa.
     
    4. séria
    2:2
    Nacho MONREAL nepremieňa.
     
    4. séria
    3:2
    Vinícius JÚNIOR premieňa.
     
    5. séria
    3:2
    Robbie BURTON nepremieňa.
     
    Koniec zápasu.
     
    Skvelý prípravný zápas je za nami. Real Madrid vyhráva svoj prvý duel v tejto letnej príprave, nakoľko v úvodnom podľahol Bayernu 1:3. Arsenal zas prehral prvýkrát na Champions Cup, predtým porazil práve Bayern a Fiorentinu. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem neskorú dobrú noc alebo veľmi skoré dobré ráno. Ja si vyberám to prvé. Dopísania priatelia. (03:15:10)

    Matej Kubove

    Góly: 56. Bale, 59. Asensio – 10. Lacazette (pen.), 24. Aubameyang

    Karty:   5. Nacho Fernández (REA), 26. Carvajal (REA) – 38. Papastathopoulos (ARS)   9. Nacho Fernández (REA) – 40. Papastathopoulos (ARS)

    Penaltový rozstrel:

    1. séria:
    0:1   Reiss Nelson (ARS)
    0:1   Gareth Bale (REA)
    2. séria:
    0:1   Granit Xhaka (ARS)
    1:1   Isco (REA)
    3. séria:
    1:2   Bukayo Saka (ARS)
    2:2   Raphael Varane (REA)
    4. séria:
    2:2   Nacho Monreal (ARS)
    3:2   Vinícius Júnior (REA)
    5. séria:
    3:2   Robbie Burton (ARS)


    Real Madrid: K. Navas – Carvajal, Nacho, S. Ramos (C), F. Mendy – L. Vázquez, Kroos, Modrič, E. Hazard – Jovič, Benzema
    Náhradníci: Hérnandez, Vinicius, Seoane, T. Courtois, Varane, Fidalgo, Mariano, Odriozola, Altube, Bale, Isco, B. Díaz, Rodrygo Goes, Marcelo, Lunin, De La Fuente, Kubo

    Arsenal FC: E. Martínez – C. Chambers, Papastathopoulos, Kolašinac – Jenkinson, Willock, Xhaka, Özil, Mchitarjan – Aubameyang, Lacazette
    Náhradníci: Macey, Nketiah, Olayinka, Medley, Monreal, Mustafi, Maitland-Niles, Burton, Nelson, Leno, Thompson, Martinelli, Saka, John-Jules

    Diváci: 52 826