Leicester – Arsenal 3:0 (kon.) | Burnley – Manchester City 0:1 (kon.) | Manchester United – Chelsea 1:1 (kon.)
koniec
Leicester City
3:0 (0:0)
Arsenal FC
Nedeľa 28.04.2019, 13:00 • King Power Stadium • Anglická Premier League • 36. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 13:00.
     
    Prajem vám príjemný večer a vítam vás pri sledovaní zápasu 36. kola anglickej Premier League. Včerajší program priniesol v najvyššej anglickej futbalovej súťaži šesť zápasov, dnes sú na programe ďalšie tri zápasy. V tomto on-line prenose sa bližšie pozrieme na duel medzi Leicesterom City a Arsenalom FC. Stretnutie sa začína o 13:00 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    Leicester City
    Víťazi Premier League zo sezóny 2015/16 sa v aktuálnom ročníku síce netrápia, ale nie je to od nich ani príliš oslnivý výkon. Momentálne líškam patrí v tabuľke presný stred, a to 10. miesto so ziskom 48 bodov a skóre 48:47. Leicester má za sebou vcelku úspešný mesiac marec, v ktorom dokázal štyrikrát zvíťaziť. V posledných zápasoch sa Leicesteru príliš nedarilo. Podľahol doma Newcastlu 0:1 a vybojoval jeden bod po remíze s West Hamom 2:2.

    Arsenal FC
    Londýnsky Arsenal momentálne je ešte v hre o miestenky do Ligy majstrov a podstupuje veľký boj o miestenky pre budúcu sezónu. Kanonieri sa v tabuľke momentálne nachádzajú na piatom mieste os ziskom 66 bodov a skóre 69:46. The Gunners sú len jeden bod vzdialení od štvrtej Chelsea a pred šiestym Manchestrom majú iba dvojbodový náskok. Dnes si rozhodne nepripúšťajú zaváhanie, keďže zaváhali v posledných dvoch dueloch Premier League. Podľahli vonku Wolvesu 3:1 a Crystalu Palace 2:3. Ďalšie straty bodov by už boli rizikové.

    Pôjde o druhé vzájomné meranie síl medzi týmito celkami v aktuálnej sezóne. Prvý vzájomný zápas sa odohral 22. októbra, vtedy Arsenal zvíťazil nad Leicesterom 3:1.

    Srdečne vás pozývam k sledovaniu a prajem pekný športový zážitok.
     
    Úvodné zostavy:

    Leicester City: Schmeichel (C) – R. Pereira, J. Evans, Maguire, Chilwell – Choudhury – Albrighton, Tielemans, Ndidi, Maddison – Vardy.
    Náhradníci: D. Ward – Söyüncü, Fuchs, D. Gray, N. Mendy, H. Barnes, Iheanacho.

    Arsenal FC: Leno – Maitland-Niles, Mustafi, Papastathopoulos, Kolašinac – Mchitarjan, Torreira, Xhaka (C), Iwobi – Aubameyang, A. Lacazette.
    Náhradníci: Čech – Koscielny, Mavropanos, Alnaní, Guendouzi, Willock, Nketiah.

    Rozhodca: Michael Oliver – Burt, Bennett.
     
    Na trávniku už máme oba celky. Hráči si idú podať ruky a čoskoro bude všetko pripravené na začiatok stretnutia.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Úvodný výkop stretnutia mali futbalisti Arsenalu, ktorí v červených dresoch útočia sprava doľava proti Leicesteru v modrých dresoch.
     
    2
    Na útočnej polovici bol faulovaný Maddison, ktorého poslal k zemi stopér Škodran Mustafi. Leicester bude zahrávať prvú štandardku.
     
    3
    Center došiel do vnútra pokutového územia k Ndidimu, od ktorého sa lopta odrazila. Zo zložitej situácie vo vápna sa Arsenalu podarilo vymaniť.
     
    4
    Postupnou rozohrávkou z hĺbky obrannej polovice pokračujú domáci futbalisti. Momentálne sa nikam veľmi nehrnú.
     
    5
    Ricardo Pereira posúval v strede poľa Ndidimu, čo hostia vystihli. Do protiútoku vyrazili hostia, presadiť sa pokúšal Aubameyang a vybojoval pre svoj tím prvý rohový kop.
     
    6
    Do šestnástky posielal loptu z rohovej zástavky Granit Xhaka. Jeho pokus bezpečne domáci futbalisti odvrátili.
     
    7
    Maddisona v strede poľa pridržal Xhaka a hlavný rozhodca okamžite odpískal tento zákrok. Leicester získal rozohrávku. Šikovný center do vnútra vápna posielal Chilwell, ktorý našiel hlavičku Evansa. Od neho lopta šla do rúk Bernda Lena.
     
    8
    Prvú žltú kartu udelil rozhodca po súboji Ashleyho Maitlanda-Nilesa s Chilwellom. Dostal ju futbalista Arsenalu.
     
    9
    V dobrej palebnej pozícii sa na hranici pokutového územia ocitol James Maddison. Jeho prudký strelecký pokus Leno vyrážal na rohový kop.
     
    10
    Od začiatku sa hrá veľmi bojovný futbal a sledujeme aj rôzne súboje. Nepríjemne to teraz vyzeralo po zákroku Choudhuryho, ktorý zasiahol v súboji Torreiru.
     
    11
    Ošetrený je už Lucas Torreira, ktorý sa po predchádzajúcom zákroku otriasol a je už späť pripravený a zapojený v hre. S loptou na kopačkách sú domáci.
     
    12
    Do streleckej pozície tesne spoza šestnástky sa dostal Tielemans. Belgický stredopoliar však bránku veľmi minul.
     
    13
    Po ľavej strane sa už dopredu rozbiehal Jamie Vardy, musel však svoj pohyb vynútene zastaviť. Po súboji Ndidiho s Xhakom Wilfried Ndidi nepríjemne zasiahol hosťujúceho hráča a dostal žltú kartu.
     
    14
    Od začiatku zápasu zatiaľ opticky a aj herne dominujú domáci futbalisti. Rozhodne častejšie držia loptu na svojich kopačkách a rozbiehajú svoje útoky.
     
    15
    Nebezpečnú loptu posielal z ľavej strany ihriska Chilwell. Pred bránku okamžite vyšprintoval Tielemans, zakončovať chcel aj Maddison, no Leno bol pozorne pripravený.
     
    16
    V osobnom súboji na ľavej strane ihriska neuspel Choudhury proti Maitlandovi-Nilesovi. Hlavný rozhodca okamžite tento zákrok odpískal.
     
    17
    Po šikovnej jasličkovej prihrávke od Kolašinaca chcel pokračovať v hre Lacazette, neprestrelil však obrancu. Bude z toho len odkop od bránky.
     
    18
    Odkop Ricarda Pereiru po postrannej čiare skončil iba mimo ihriska. Vhadzovať aut na útočnej polovici môže Kolašinac.
     
    19
    Loptu na pravej strane ihriska stihol dobehnúť Vardy a poslať prihrávku Albrightonovi. Po viacerých prihrávkach napokon spoza vápna vypálil Maddison. Jeho zakončenie len tesne preletelo popri pravej žrdi.
     
    20
    Nákop lopty od Mustafiho smeroval na opačnú stranu ihriska k Iwobimu, ktorý napokon loptu pred Pereirom dobehnúť nestihol.
     
    21
    Na pravej strane si Albrighton vymieňal loptu s Pereirom a chcel potom servírovať loptu do pokutového územia. Tam nemal pripraveného spoluhráča.
     
    22
    Líšky začínajú postupnou rozohrávkou z hĺbky obrannej polovice. O loptu neskôr Choudhury už prišiel.
     
    23
    Výbornú prihrávku posunul Iwobi z ľavej strany do vnútra šestnástky Alexandrovi Lacazettovi, ktorý vypálil z prvej a len tesne minul bránku.
     
    24
    Prihrávka Lacazetta na prenikajúceho Mchitarjana presná nebola a loptu vybojovali domáci. Spoza šestnástky vypálil Maddison, ktorému strela nesadla a ešte mal nabehnutého aj Albrightona.
     
    25
    Iwobi bojoval o loptu na kraji ihriska proti Albrightonovi. V súboji bol dôraznejší domáci futbalista, ktorý posunul prihrávku Evansovi.
     
    26
    Chilwell rýchlo vybehol s loptou po ľavej strane ihriska. Dokázal obísť Maitlanda-Nilesa, vnikol do vápna a prihrával, no to už zastavil Lucas Torreira.
     
    27
    Albrightonovi sa na dobrú kolmicu ukázal Vardy, ktorý vybehol smerom ku šestnástke a posúval do šance Maddisonovi. Jeho strelu Leno vyrazil na rohový kop.
    27. Wilfred Ndidi (LEC)
     
    28
    Maddison odcentroval loptu do vnútra pokutového územia. Pred malým vápnom vo vzduchu dominoval Wilfred Ndidi. Jeho hlavičku bravúrne Leno zneškodnil.
     
    29
    Arsenal zahrával štandardku. Lopta letela do pokutového územia, kde bol aj Mustafi, no proti nemu v hlavičkovom súboji zasiahol Chilwell.
     
    30
    Leicester má v týchto chvíľach 75-percentné držanie lopty. Jednoznačne tomu napovedá aj obraz hry, Arsenal nedrží loptu na kopačkách vôbec často.
     
    32
    Výborne sa spoza stopéra dokázal uvoľniť Jamie Vardy, ktorý si spracoval nakopnutú loptu od Albrightona a z vnútra vápna pálil. Mieril tesne ponad brvno.
    32. Jamie Vardy (LEC)
     
    33
    Chilwell vybiehal po ľavej strane ihriska, pri postrannej čiare ho však zastavil Mchitarjan. Hostia naštartovali protiútok. Iwobi si na ľavej strane však nerozumel s Kolašinacom.
     
    34
    Dobrú loptu dostal do pokutového územia Lacazette, ktorý ešte v šestnástke od lepšej pozície vysunul Iwobiho. Jeho strelu Schmeichel zlikvidoval.
     
    35
    Choudhuryho v súboji pridržal Lucas Torreira. Hlavný arbiter ponechal domácim futbalistom výhodu, no Leicester City z toho nič nevyťažil.
    35. Alex Iwobi (ARS), Kasper Schmeichel (LEC)
     
    36
    Tak toto bude pre Arsenal určite veľká rana do zostavy. Ashley Maitland-Niles si nedovolene počínal v súboji s Maddisonom, dostal druhú žltú kartu a automaticky je vylúčený zo zápasu.
    36. Ainsley Maitland-Niles (ARS)
     
    38
    Líšky zahrávali rohový kop. The Gunners si bez problémov dokázali postrážiť svoje vlastné vápno a eliminovať pokusy protihráčov.
     
    39
    Chilwell nabiehal z ľavej strany ihriska. Snažil sa vypýtať si faul a následne štandardku. V súboji však povoleným spôsobom zasiahol Mchitarjan.
     
    40
    Zaujímavý center do vnútra vápna dostal Jamie Vardy od Albrightona z pravej strany. Napokon sa však ukázalo, že bol v značnom ofsajde.
     
    41
    Lacazette sa na útočnej polovici tvrdo zrazil s Ndidim. S domácim futbalistom to však ani nepohlo a ihneď naštartoval protiútok, ktorý veľmi nevyšiel.
     
    42
    Tielemans ponúkol výbornú prihrávku do vnútra vápna. Jamie Vardy sa tentokrát vyhol ofsajdovému postaveniu, spracoval si loptu a napálil to do Lena.
     
    43
    Maddison zahrával rohový kop, ktorý kanonieri bez problémov zneškodnili a poslali loptu preč z vápna. Opäť si nabiehal Vardy, tentokrát bol pri ňom blízko Sokratis a znemožnil mu pokračovať ďalej.
     
    44
    Vardy bol znovu aktívny. Tentokrát vyšprintoval rýchlo po ľavej strane ihriska. Nedokázal si však poradiť so Sokratisom Papastathopoulosom.
     
    45
    Tesne spoza pokutového územia sa rozhodol vypáliť James Maddison. Jeho strelecké zakončenie bolo tečované a Leicester získal roh. Maddison svojím centrom nevyzval nikoho ku koncovke.
     
    45+1
    Rozhodcovia v prvom polčase nadstavujú dve minúty.
     
    45+1
    Na ľavej strane ihriska nestíhal už loptu dobehnúť Chilwell a Arsenal teda získal autové vhadzovanie a zápase môže pokračovať.
     
    45+2
    Albrighton v protiútoku prenášal hru na ľavú stranu, kde síce bol Tielemans, no napokon to nebola tá najlepšia možnosť. Značne to akciu spomalilo.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Napriek nespočetnému množstvu šancí sme gól v prvom polčase nevideli. Viackrát ku gólu boli bližšie domáci, ktorí herne dominovali. Arsenal hrá od 36. minúty bez vylúčeného Maitlanda-Nilesa.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme Leicester City: z ihriska odchádza Wilfred Ndidi, prichádza Harvey Barnes.
    Striedanie v tíme Arsenal FC: z ihriska odchádza Alex Iwobi, prichádza Laurent Koscielny.
     
    47
    Tielemans v pokutovom území ponúkal loptu Maddisonovi, ktorý sa svojimi kľučkami proti viacerým protihráčom nepresadil.
     
    48
    Barnes vybehol dopredu po ľavej strane ihriska. Ponúkal center do vnútra šestnástky, ktorý dokázal z hranice malého vápna preč odvrátiť Papastathopoulos.
     
    49
    Po ľavej strane ihriska opäť vybiehal striedajúci Barnes. Tentokrát dával takisto prudkú loptu pred bránku. Postrážil si to však brankár Bernd Leno.
     
    50
    Pereirovu prihrávku vypichol šikovne Mhitarjan. Pred pokutovým územím si priestor vytvoril Alexandre Lacazette a dokázal páliť. Strela skončila na protihráčovi.
     
    51
    Šikovný Harvey Barnes dokázal opäť rýchlo prebehnúť po ľavom krídle. Prenikol do šestnástky a strieľal priamo do rúk brankára Lena.
     
    52
    Tielemans sa dokázal uvoľniť na pravej strane ihriska a chcel do šestnástky posúvať loptu Albrightonovi. Protihráči tomuto prieniku lopty zabránili.
     
    53
    Kolašinac predviedol zaujímavý individuálny prienik po ľavom krídle. Presunul sa až do vnútra šestnástky, no zakončiť už nevedel.
     
    54
    Nakopnutú loptu na ľavú stranu sa snažil dobehnúť Harvey Barnes. Tento raz taký šikovný nebol a vhadzovať aut môže Arsenal.
     
    55
    Tielemans presunul hru na Chilwella, ktorý hľadal svojho krídelníka Burnsa. Leicester kombinuje na útočnej polovici a snaží sa čosi vymyslieť.
     
    56
    Vhodený aut z rúk Mustafiho smeroval do priestorov, kde bol voľný Torreira. Ten sa k lopte dostal, ale nie na dlhý čas.
     
    57
    Ricardo Pereira dával prihrávku do vnútra vápna Maddisonovi, ktorý predlžoval loptu ďalej na Jamieho Vardyho a ten už v súboji neuspel.
     
    58
    Tlak Leicesteru City naďalej pokračuje a hráči jasne herne a aj pozične dominujú. Oslabený Arsenal zatiaľ do týchto chvíľ súperovi vzdoruje.
     
    59
    Leicester City dáva gól!
    Líšky sa dostávajú do vedenia v stretnutí. Presný center z pravej strany z kopačky Maddisona došiel do vnútra vápna na hlavičku YOURIHO TIELEMANSA a ten zakončil najlepšie, ako vedel.
    59. Youri Tielemans (LEC) - 1:0
     
    60
    Leicester City rozhodne môže po tomto strelenom góle svoju hru viac upokojiť. Domáci sú si vedomí, že v prípade víťazstva by v tabuľke poskočili až o dve priečky.
     
    61
    Na hrote útoku sa už rozbiehal Vardy a čakal prihrávku od Albrightona. Tá nebola v tomto prípade úspešná a znamenalo to stratu lopty.
     
    62
    Barnes urobil kľučku na stred a dával loptu Maddisonovi. Ten už posúval Albrightonovi a domáci sú opäť nasťahovaní v okolí súperovej šestnástky.
     
    63
    Leicester stále hrá svoju pohodovú hru a nepúšťa sa do riskantných situácii. Arsenal väčšinu času bráni a nedarí sa im rozbiehať protiútoky.
     
    64
    Po ľavej strane sa rozbehol krajný obranca Chilwell, ktorý ponúkol center do vnútra pokutového územia. Naň najlepšie dokázal zareagovať brankár Bernd Leno.
     
    64
    Žltú kartu dostáva Sokratis Papastathopoulos (Arsenal FC).
     
    65
    Žltú kartu dostal za svoje počínanie aj Ricardo Pereiera. Zrejme išlo o zdržovanie hry, hlavný arbiter ešte celú situáciu objasňuje aj trénerovi hostí Unaiovi Emerymu.
     
    66
    Leicester City zahrával štandardku, z ktorej sa domácim futbalistom viditeľne nepodarilo presadiť.
     
    67
    Stopér Sokratis Papastathopoulos dokázal odvrátiť nákop z ľavej strany. Leicester získal rohový kop.
     
    68
    Líšky z Leicesteru City zahrávali ďalší rohový kop. Konkrétne sa oň postaral Maddison, ktorý ponúkol loptu na hranicu malého vápna, ale tam bol najlepšie postavený Lacazette.
     
    69
    Šikovné jasličky nasadil Xhaka na útočnej polovici Maguireovi. V ďalšom súboji sa nepresadil vpredu Lucas Torreira.
     
    70
    Arsenal zahrával jeden z mála rohových kopov v tomto stretnutí. Nakopávanú loptu do malého vápna si bezpečne postrážil brankár Kasper Schmeichel.
     
    70
    Benjamin Chilwell nepríjemným a nedovoleným spôsobom zastavil Papastathopoulosa. Za toto podkopnutie dostal Chilwell žltú kartu.
     
    71
    Maddisonova prihrávka zo stredového kruhu smerom na Vardyho nebola dostatočne rýchla a predstihol ju hráč Arsenalu.
     
    72
    Ťažké srdce na hlavného rozhodcu mal Torreira, ktorý bol mierne zasiahnutý Evansom v jednom zo súbojov. Poriadne to však prifarbil svojím filmovaním.
     
    73
    Barnes ponúkol pred pokutovým územím výbornú loptu Yourimu Tielemansovi, ktorý zakončoval spoza vápna. Svoju delovku pekne obalil a nasmeroval ju tesne vedľa ľavej žrde.
     
    74
    Striedanie v tíme Arsenal FC: z ihriska odchádza Henrich Mchitarjan, prichádza Matteo Guendouzi.
     
    74
    Dobrú streleckú možnosť mal v tejto chvíli aj Harvey Barnes. Svoje zakončenie z vnútra vápna posielal k žrdi, ale Leno sa fantasticky hodil do strely.
    74. Ricardo Pereira (LEC), Bernd Leno (ARS), Harvey Barnes (LEC)
     
    75
    Po jednom zo súbojov je na trávniku otrasený stopér Sokratis, ktorý sa dostal do kontaktu s Vardym. Ten si v súboji dopomáhal rukami.
     
    76
    Arsenal teraz vyhnal súpera až k jeho bránke. Tam však už loptu prebrali futbalisti Leicesteru a vymanili sa spod tlaku.
     
    77
    Granit Xhaka zahrával štandardku smerom na hranicu pokutového územia, kde bol v súboji zrazený Chilwell po strete s Mustafim. Jednalo sa o zásah do hlavy.
     
    78
    Ošetrenie Benjamina Chilwella je trochu zdĺhavé, hlavný rozhodca sa to snaží popohnať. Chilwell je už v opatere lekára dlhšie, ako by sa možno patrilo.
     
    79
    Striedanie v tíme Arsenal FC: z ihriska odchádza Alexandre Lacazette, prichádza Edward Nketiah.
    Striedanie v tíme Leicester City: z ihriska odchádza Hamza Choudhury, prichádza Nampalys Mendy.
     
    80
    Loptu z obrannej polovice nakopával dopredu Sokratis. Hľadal ňou čerstvého hráča na ihrisku Nketiaha. Stopéri Leicesteru však nedovolili protihráčom pokračovať v akcii.
     
    81
    Xhaka presunul hru na ľavú stranu ku Kolašinacovi, ktorý si následne v kominácii nerozumel. Loptu prebrali futbalisti Leicesteru.
     
    82
    V šestnástke si hľadal priestor Jamie Vardy. Po prihrávke sa dostal k streleckému zakončeniu, no vôbec mu nevyšlo. Nerazantná strela letela mimo bránky.
     
    83
    Na útočnej polovici si priestor hľadal Nketiah, ktorý sa však dostal do kontaktu s Ricardom Pereirom a previnil sa útočným faulom.
     
    84
    Lucas Torreira ostal na trávniku ležať po súboji s Chilwellom, ktorý ho nedovoleným spôsobom poslal k zemi. Center Xhaku zo štandardky narobil v šestnástke zmätky, domáci sa ale dokázali ubrániť.
    84. Granit Xhaka (ARS), Harry Maguire (LEC)
     
    85
    Arsenal mal vzápätí rohový kop. Lopta sa dostala k Aubameyanovi, ale ten nezakončoval výrazne. Potom sa jeden z hosťujúcich futbalistov ocitol v ofsajde.
     
    86
    Striedanie v tíme Leicester City: z ihriska odchádza Marc Albrighton, prichádza Demarai Gray.
     
    86
    Leicester City dáva gól!
    Líšky dávajú druhý gól a značne viac sa približujú k trojbodovému zisku. Na hrote útoku sa vysunul JAMIE VARDY, ktorý najprv zakončoval na brvno a svoje zakončenie dorazil potom hlavičkou priamo do bránky.
    86. Jamie Vardy (LEC) - 2:0
     
    87
    Bolo to Vardyho sedemnásty gól v aktuálnej sezóne Premier League. Anglický kanonier sa v tabuľke strelcov posúva na priebežnú šiestu pozíciu, ktorú si delí s hviezdami ako Harry Kane či Raheem Sterling.
     
    88
    Xhaka rozohral loptu zo štandardky priamo do malého vápna, odkiaľ bezpečne zakročil brankár Schmeichel.
     
    89
    Po ľavej strane ihriska vybehol dopredu Gray. Prenikol do vnútra pokutového územia a snažil sa strieľať, no jeho zakončenie bolo zblokované.
     
    90
    Rozhodcovia ka druhému polčasu pridávajú štyri minúty.
     
    90+1
    Na ľavej strane v súbojoch napokon lepšie uspel Gray. Leicester získava autové vhadzovanie.
     
    90+2
    Peknú nakopnutú loptu si na útočnej polovici spracoval Lucas Torreira, ktorý chcel dopredu ďalej vysúvať Nketiaha, čo sa však nepodarilo.
     
    90+3
    Arsenal zahrával rohový kop. O center do šestnástky sa postaral Xhaka. Loptu poslal na vzdialenejšiu žrď, odkiaľ sa však hostia presadiť nevedeli.
     
    90+4
    Vardy výborne počas protiútoku naštartoval Barnesa, ktorý sa vysunul a dostal sa k zakončeniu. Bernd Leno zmenšil strelecký uhol a strelu dôsledne vyrazil.
     
    90+5
    Leicester City dáva gól!
    Líšky predsa len skórujú aj po tretíkrát. Šikovnú akciu potiahol krajný obranca Pereira, ktorý vnikol s loptou do vápna, posúval ju pred bránku JAMIEMU VARDYMU, ktorý sa vyhol ofsajdu a pohodlne zakončil.
    90+5. Jamie Vardy (LEC) - 3:0
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    Leicester City v druhom polčase jednoznačne rozobral oslabený Arsenal a skóroval až trikrát, a tak je z toho jasné víťazstvo. V 59. minúte sa do listiny strelcov zapísal Tielemans. Pribudol k nemu aj Jamie Vardy, ktorý sa presadil v 86. a piatej nadstavenej minúte. Leicester teda vďaka trom bodom poskočil v tabuľke na ôsme miesto, Arsenal ostáva na piatom.

    Ďakujeme za pozornosť. (14:59:06)

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly: 59. Tielemans, 86. Vardy, 90+5. Vardy

    Karty:   13. Ndidi (LEC), 65. R. Pereira (LEC), 70. Chilwell (LEC) – 8. Maitland-Niles (ARS), 64. Papastathopoulos (ARS)   36. Maitland-Niles (ARS)


    Leicester City: Schmeichel (C) – R. Pereira, J. Evans, Maguire, Chilwell – Choudhury (79. N. Mendy) – Albrighton (86. D. Gray), Tielemans, Ndidi (46. H. Barnes), Maddison – Vardy.
    Náhradníci: D. Ward – Söyüncü, Fuchs, D. Gray, N. Mendy, H. Barnes, Iheanacho.

    Arsenal FC: Leno – Maitland-Niles, Mustafi, Papastathopoulos, Kolašinac – Mchitarjan (74. Guendouzi), Torreira, Xhaka (C), Iwobi (46. Koscielny) – Aubameyang, A. Lacazette (79. Nketiah).
    Náhradníci: Čech – Koscielny, Mavropanos, Alnaní, Guendouzi, Willock, Nketiah.

    Rozhodca: Michael Oliver – Burt, Bennett