Leicester – Arsenal 3:0 (kon.) | Burnley – Manchester City 0:1 (kon.) | Manchester United – Chelsea 1:1 (kon.)
koniec
Manchester United
1:1 (1:1)
Chelsea FC
Nedeľa 28.04.2019, 17:30 • Old Trafford, Manchester • Anglická Premier League • 36. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Manchester United a Chelsea predviedli ďalšiu veľmi zaujímavú a dobrú bitku, na konci ktorej musíme konštatovať, že remíza je zaslúžená. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný večer. (19:31:11)
     
    90+7
    Koniec zápasu.
     
    90+7
    Tentoraz sa Gonzalo Higuaín vyhol ofsajdu a mal stopercentnú šancu. David de Gea sa mu dobre postavil do zakončenia na malom vápne a nepustil loptu do siete.
     
    90+6
    Chelsea zavrela súpera v jeho šestnástke. Po centri zľava loptu len tesne minul Gonzalo Higuaín. Následný pas sprava presný nebol.
     
    90+5
    Luke Shaw sa po ľavej strane nedostal až pred šestnástku súpera, pretože sa s ním výborne vrátil Pedro. Anglický obranca fauloval.
     
    90+4
    Ruben Loftus-Cheek si pripravil streleckú pozíciu pred šestnástkou súpera, avšak technický pokus poslal vedľa brány, ktorú stráži David de Gea.
    90+3. Marcos Rojo (MAN)
     
    90+3
    Manchester United získal rohový kop. Dobrý center do päťky prakticky gólovo zakončoval Marcos Rojo. Argentínčan už prekonal Kepu, na čiare zachraňoval Pedro.
     
    90+2
    Romelu Lukaku dostal krásnu kolmicu do šestnástky a mal stopercentnú šancu. Tú mu Kepa Arrizabalaga zneškodnil. Vzrušenie je zbytočné, Belgičan bol v ofsajde.
     
    90+1
    Nadstavuje sa 7 minút.
     
    90
    Ruben Loftus-Cheek sa zľava krásne dostal až pred malé vápno, kde ešte prihral pod seba. Eden Hazard vystrelil iba do hráčov stojacich pred ním.
     
    89
    Žltú kartu dostáva Ashley Young (Manchester United).
     
    88
    Pedro si sprava nabehol do šestnástky súpera, kde dostal loptu. Mohol prihrávať pod seba, no skúsil to priamo. Jeho strelecký pokus išiel vysoko nad.
     
    87
    Manchester United sa usadil na útočnej polovici ihriska. Znova sa mu tam darí držať loptu, čo je nateraz všetko.
     
    86
    Romelu Lukaku sa takmer dostal k prihrávke do šestnástky, čo by ho dostalo do veľkej šance. Včas pred ním loptu odohral Marcos Alonso.
     
    85
    Poďme sa už ale sústrediť na úplne finále tohto stretnutia. Päť minút riadneho hracieho času a počítam, že aspoň šesť minút nadstaveného času sľubuje ešte drámu.
     
    84
    Willian má po tvrdom zákroku Roja zdravotné problémy, takže ihrisko musel opustiť. Pedro ešte pred príchodom kecal s trénerom súpera. Ole Gunar Solskjaer aj španielsky krídelník sa na niečom dobre smiali.
     
    84
    Striedanie v tíme Chelsea FC: z ihriska odchádza Willian, prichádza Pedro.
     
    83
    Chelsea sa do šestnástky súpera nedostala cez pravú stranu, a tak hru presunula doľava, no tam zas neuspeli Hazard s Alonsom.

    Matej Kubove

    Góly: 11. Mata – 43. M. Alonso

    Karty:   43. A. Herrera (MAN), 81. Rojo (MAN), 89. Young (MAN) – 53. Willian (CHE), 54. Kovačić (CHE)


    Manchester United: de Gea – Young, Bailly (71. Rojo), Lindelöf, Shaw – A. Herrera, N. Matić, P. Pogba – Mata (82. McTominay) – R. Lukaku, Rashford (65. Alexis Sánchez).
    Náhradníci: Romero – Darmian, McTominay, Martial, Pereira, Alexis Sánchez, Rojo.

    Chelsea FC: Arrizabalaga – Azpilicueta, Rüdiger (65. Christensen), David Luiz, M. Alonso – Kanté, Jorginho, Kovačić (76. Loftus-Cheek) – Willian (84. Pedro), Higuaín, E. Hazard.
    Náhradníci: Caballero – Christensen, Barkley, Giroud, Pedro, Loftus-Cheek, Zappacosta.