Frosinone – Neapol 0:2 (kon.) | Chievo – Parma 1:1 (kon.) | Spal – CFC Janov 1:1 (kon.)
Sampdoria – Lazio 1:2 (kon.) | Turín – AC Miláno 2:0 (kon.)
koniec
FC Turín
2:0 (0:0)
AC Miláno
cz Nedeľa 28.04.2019, 20:30Talianska Seria A • 34. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Tímto se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek nedělního večera. (22:28:27)
     
    Z vítězství se raduje Turín, který díky třem bodům přeskakuje v tabulce právě AC, ovšem oba celky mají stejný počet bodů. Utkání poznamenalo rozhodování hlavního sudího, který měl jakoby dva metry. Na jedné straně zákroky pískal, na druhé ty samé pouštěl. Nyní už je i toto jedno, protože Milánští stejně z velkých příležitostí neskórovali, a tak odcházejí poraženi.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Střídání v týmu Turín FC: ze hřiště odchází Vittorio Parigini, přichází Gleison Bremer.
     
    90+4
    Na pravé straně šestnáctky si naběhl Franck Kessié , který také dostal přihrávku. Hostující hráč se pokoušel přihrát na zadní tyč, kde zasáhl bránící hráč.
     
    90+1
    K postranní čáře přestupuje čtvrtý rozhodčí, který na tabuli ukazuje, že se budou hrát čtyři minuty nad rámec normální hrací doby.
     
    90
    Blížíme se k vypršení normální hrací doby. Na centr z levé strany si naskočil Samuel Castillejo, jehož hlavička proletěla vedle pravé tyče.
     
    88
    Za odkopnutým míčem se vydal domácí hráč a z opačné strany Gianluigi Donnarumma. Právě hostující brankář byl u balonu první a celou akci zhatil.
     
    87
    Střídání v týmu Turín FC: ze hřiště odchází Tomás Rincón, přichází Ola Aina.
     
    86
    AC se pokusilo o přenesení hry na pravou stranu, ovšem obrana soupeře celou akci přečetla. Turín se tak vydal do protiútoku, který pokazil nepřesnou přihrávkou Vittorio Parigini.
     
    83
    Hlavní rozhodčí rozehrál spíše mariáš, než že by vedl fotbalové utkání. Žlutou kartu dostává Franck Kessié (AC Milán), jenž dohrál u postranní čáry soupeře.
     
    82
    Červenou kartu dostává Alessio Romagnoli (AC Milán), jenž zatleskal výkonu rozhodčího, a tak se za nesportovní chování pakuje do šatny.
     
    81
    Žlutou kartu dostává Gianluigi Donnarumma (AC Milán).
    Žlutou kartu dostává Alessio Romagnoli (AC Milán).
    80. Tiemoué Bakayoko (ACM)
     
    80
    Z pravé strany odcentroval Samuel Castillejo, který našel spoluhráče před brankou. K hlavičce se dostal Tiemoué Bakayoko, jehož hlavička mířila do pravého spodního rohu branky, ovšem Salvatore Sirigu byl na místě.
     
    79
    Zdá se mi, že Milánští se více soustředí na mluvení s rozhodčím, než na samotnou hru. Domácí celek rozehrál další rohový kop, ale k zakončení se nedostal.
     
    77
    Žlutou kartu dostává Tiemoué Bakayoko (AC Milán), jenž poslal k zemi soupeře. Hostující kapitán s kartou nesouhlasí, ale jeho protesty jsou marné.
     
    76
    Při aktuálním pohledu na tabulky zjistíme, že Turín se dostává o příčku výše, nežli je AC. Ovšem oba celky mají stejný počet bodů.
     
    75
    Naopak přišel centr před branku na druhé straně, kde celou situaci musel pohlídat. Gianluigi Donnarumma. Milánští pak šli do další protiakce, kterou zatavila nepřesná přihrávka.

    Michal Luxa

    Góly: 58. Belotti (pen.), 69. Berenguer

    Karty:   8. Suso (ACM), 13. Conti (ACM), 16. Paquetá (ACM), 77. Bakayoko (ACM), 81. G. Donnarumma (ACM), 81. A. Romagnoli (ACM), 83. Kessié (ACM)   82. A. Romagnoli (ACM)


    FC Turín: Sirigu – Izzo, Moretti, N'Koulou – De Silvestri, Meïté, Rincón (87. Aina), Lukić, Ansaldi – Berenguer (73. Parigini, 90+5. Bremer), Belotti (C).
    Náhradníci: Rosati, Ichazo – Singo, Bremer, Aina, Parigini, Millico, Falqué, Damascan.

    AC Miláno: G. Donnarumma – Conti (70. Castillejo), Musacchio, A. Romagnoli (C), Ricardo Rodríguez – Kessié, Bakayoko, Paquetá (64. Borini) – Suso (63. K. Piątek), Cutrone, Çalhanoğlu.
    Náhradníci: An. Donnarumma, Reina – Caldara, Abate, C. Zapata, Castillejo, Laxalt, J. Mauri, Bertolacci, Biglia, Borini, K. Piątek.

    Rozhodca: Guida – Preti, Valeriani