Lipt. Mikuláš – Miškovec 0:2 (kon.) | Poprad – Zvolen 3:2 (kon.) | B. Bystrica – Košice 5:1 (kon.)
Trenčín – Žilina 3:2 (po pr.) | Nové Zámky – Detva 3:2 (po pr.) | Budapešť – Nitra 4:7 (kon.)
koniec
HC´ 05 Banská Bystrica
5:1 (0:0, 2:0, 3:1)
HC Košice
Streda 13.02.2019, 17:30Tipos Extraliga (SR) • 50. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:58
    Banská Bystrica dala gól!
    Domáci sa už bavili hokejom a v úplnom závere z toho boli krásne akcie. Nakoniec sa ujala tá, keď Selleck prihral pred bránu a ÉRIC FAILLE len nastavil hokejku.
     
    56:18
    Banská Bystrica dala gól!
    Domáci sa znova krásne a rýchlo dostali do útočného pásma. Lunter sprava trafil vyrážačku Habala, lenže puk sa odrazil pred neho, kde bol úplne osamotený KAROL SLOBODA, ktorý si poradil so zakončením.
     
    50:58
    Košice dali gól!
    ELIZER ŠERBATOV dostal prihrávku z kruhu, po veľmi peknom pase rusko-izraelský hokejista nastavil hokejku a jemným pohybom pri debute v Tipsport lige strieľa presný zásah.
     
    48:59
    Banská Bystrica dala gól!
    Domáci sa po buly v tretine Banskej Bystrice dostali poriadne rýchlo dopredu. MAREK BARTÁNUS mal síce pomerne dobrú pozíciu, avšak jeho zakončenie nebolo nejako extra prudké. Habal zase zaváhal a puk cez neho prešiel až do siete.
     
    37:59
    Banská Bystrica dala gól!
    BEN MARSHALL ukázal, prečo je najproduktívnejší obranca ligy. Najskôr minul bránu, ale potom si z modrej nakorčuľoval do pravého kruhu, dostal fantastickú prihrávku cez os a ponad premiestňujúceho sa Habala trafil nádherne pod brvno.
     
    28:34
    Banská Bystrica dala gól!
    ÉRIC FAILLE nabral cez os ihriska rýchlosť sťa blesk, čím sa dostal cez dvoch hráčov až pred bránkovisko, kde nie príliš silno, no trafil popod vyrážačku Habala až do siete. Kanaďan získal svoj 62. bod v sezóne a je najproduktívnejším mužom súťaže!

    Matej Kubove

    Góly a asistencie: 29. Faille (Higgs, Selleck), 38. Marshall (Asselin), 49. Bartánus, 57. Sloboda (Lunter, Bartánus), 60. Faille (Selleck) – 51. Šerbatov (Ignatuškin, Kafka)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Lisutin (Williams) – Mihalik, Marshall, Southorn, K. Sloboda, Ďatelinka (A), Kubka, Nemčík, Glenn – Asselin, Faille (A), Selleck – Bartánus, Higgs, M. Lunter – Šoltés, T. Surový (C), Zigo – Koper, A. Šťastný, Matoušek
    HC Košice: Habal (S. Škorvánek) – Dudáš (A), Šedivý, T. Slovák (A), Koch, Derljuk, Čížek, Pulli – Suja, Brophey, Spilar (C) – Šerbatov, Igantuškin, Haščák – Kafka, Galamboš, J. Sýkora – Lušňák, Klíma, Hričina

    Diváci: 2691