Poprad – Košice 1:3 (kon.) | B. Bystrica – Žilina 5:3 (kon.) | Trenčín – Nitra 2:3 (0:2 po s.n.)
Nové Zámky – Zvolen 3:4 (kon.) | Miškovec – Detva 1:2 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Budapešť 2:3 (kon.)
koniec
HC MIKRON Nové Zámky
3:4 (0:0, 0:4, 3:0)
HKM Zvolen
Piatok 04.01.2019, 18:30 • ZŠ Nové Zámky • Tipos Extraliga (SR) • 38. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:43
    HC Nové Zámky dali gól!
    Patrik Rogoň posunul puk na útočnú modrú čiaru, kde našiel hokejku JANISA ANDERSONSA, ktorý si vylepšil streleckú pozíciu a následne zakončil presne do pravej časti bránky. Mackenzie Skapski toho nemohol veľa vidieť. Stav stretnutia je 3:4! Asistencie: Patrik Rogoň, Andreas Štrauch.
     
    50:07
    HC Nové Zámky dali gól!
    Mathieu Henderson vyslal smerom k bráne strieľanú prihrávku, ktorú si pred bránou prevzal BRANISLAV FÁBRY. Ten šikovnou zadovkou trafil korčulu Marka Poyhonena, od ktorej sa puk odrazil za bránkovú čiaru. Stav stretnutia je 2:4! Asistencia: Mathieu Henderson.
     
    41:58
    HC Nové Zámky dali gól!
    Juraj Jurík našiel svojou prihrávkou na útočnej modrej čiare rozbehnutého BRANISLAVA FÁBRIHO, ktorý aj troška so šťastím umiestnil puk do odkrytej časti pri pravej žrdi. Stav stretnutia je 1:4! Asistencie: Juraj Jurík, Filip Dundáček.
     
    38:23
    Zvolen dal gól!
    GARRETT MITCHELL sa ako blesk vyrútil do útočného pásma, kde mal pred sebou brániaceho hráča, ale veril si a zakončil spoza neho. Puk si našiel cestu k pravej tyči. Andrej Košarišťan opúšťa svoju svätyňu a nahradí ho Matej Kristín, pre ktorého to budú prvé minúty v tejto sezóne. Stav stretnutia je 0:4! Asistencie: Petr Ulrych.
     
    33:20
    Zvolen dal gól!
    Sledovali sme veľký nedôraz domáceho obrancu pri mantineli, po ktorom nasledovala prihrávka na úplne voľného MILANA KYTNÁRA, ktorý napriahol a vyslal smerom k bráne tvrdý projektil a ten is našiel cestu až do siete. Stav stretnutia je 0:3! Lukáš Handlovský, Michael Vandas.
     
    26:20
    Zvolen dal gól!
    Milan Kytnár našiel prihrávkou spoza brány úplne voľného MICHAELA VANDASA, ktorý si rýchlym pohybom položil Andreja Košarišťana a následne len zasunul puk do odkrytej bránky. Stav stretnutia je 0:2! Asistencia: Milan Kytnár.
     
    21:13
    Zvolen dal gól!
    Michal Chovan sa s pukom dostal do útočného pásma, keď na seba naviazal dvojicu brániacich hráčov, čím vytvoril priestor pre PETRA ZUZINA, ktorého následný strelecký pokus smeroval do voľného priestoru pri ľavej tyčke. Využitá presilová hra a stav stretnutia je 0:1. Asistencia: Michal Chovan.

    Róbert Gašpárek

    Góly a asistencie: 42. Fábry (Jurík, Dundáček), 51. Fábry (Henderson), 59. Andersons (Rogoň, Štrauch) – 22. Zuzin (Chovan), 27. Vandas (Kytnár), 34. Kytnár (Handlovský, Vandas), 39. Mitchell (Ulrych)


    HC MIKRON Nové Zámky: Košarišťan (Kristín) – Andersons, Kudla, Dundáček, Zaťko, Ordzovenský, Novák, Henderson, Hatala – Pospíšil, Hruška, Štrauch – Ručkay, Zbořil, Jurík – Šimun, Urban, Nejezchleb – Rogoň, Fábry, Bajtek
    HKM Zvolen: Skapski (Tomek) – Fraser, Poyhonen, Ulrych, Drgoň, Zeleňák, Vandane, Ružička, Pufahl – Handlovský, Kytnár, Vandas – Obdržálek, Chovan, Zuzin – Šišovský, Špirko, Mitchell – Andrisík, Petráš, Halama

    Rozhodca: Lokšík, Valach – Krajčík, Pálkovi