Poprad – Košice 1:3 (kon.) | B. Bystrica – Žilina 5:3 (kon.) | Trenčín – Nitra 2:3 (0:2 po s.n.)
Nové Zámky – Zvolen 3:4 (kon.) | Miškovec – Detva 1:2 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Budapešť 2:3 (kon.)
koniec
HK 32 Liptovský Mikuláš
2:3 (0:1, 1:0, 1:2)
MAC Budapešť
Piatok 04.01.2019, 19:30Tipos Extraliga (SR) • 38. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Domáci môžu byť smutní, podaril sa im obrat z 0:1 na 2:1, no následne dvakrát inkasovali a Budapešť otočila skóre na 3:2 vo svoj prospech, čo ďalej znamená, že preskočila Liptovský Mikuláš v tabuľke. (21:45:10)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:30
    Liptáci majú útočné pásmo, zatlačili súpera, Sukeľ strieľa.
     
    58:57
    Kislitsyn je už von z brány, powerplay domáceho tímu!
     
    Oddychový čas domácich.
     
    58:29
    Varga mal napriahnuté, zastavil ho však hvizd píšťalky, ktorá signalizuje ofsajd.
     
    57:59
    Richard Huna strieľal spoza Negrina, strela však neprešla, Rajna nemusel zasahovať.
     
    55:59
    Budapešť dáva gól! Vokla prihral na pravú stranu CHRISOVI LANGKOWOVI, ktorý mal proti sebe obrancu, no ten bol trochu ďalej, ako mal. Langkow si pripravil streleckú pozíciu a strelu umiestnil presne nad Kislitsynovu vyrážačku! Asistencia: Roland Vokla
     
    55:40
    Hrá sa posledná 5-minútovka tretej tretiny. Stav je nerozhodný 2:2. Hra sa po zakázanom uvoľnení sťahuje pred Kislitsyna.
     
    54:35
    Budapešť nechce dopustiť žiadne ohrozenie vlastnej brány a posiela puk do stredného pásma. O malú chvíľu zblokoval Uramovu strelu Negrin.
     
    52:50
    Začíname prakticky odznova, každý ďalší gól môže byť víťazný. Možno bude musieť rozhodnúť až predĺženie.
     
    50:52
    Budapešť dáva gól! Najprv mal veľkú šancu Uram, ktorý mohol zvýšiť na 3:1, no strela mu nevyšla, bol z toho protiútok hostí, ktorý končí gólom! Orban to urobil výborne, naviazal na seba brániaceho hráča, obišiel ho, všetci čakali, že bude zakončovať, no on ešte prihrával dozadu poza chrbát ISTVÁNOVI TERBÓCSOVI, ktorý mal pred sebou už len odkrytú bránu a poľahky skóruje!

    Asistencie: Brance Orban, Chris Langkow
     
    50:27
    Vybíral prešiel do útočného pásma, no tam len odovzdal puk na hokejky hostí, tí však majú problém opustiť vlastné obranné pásmo.
     
    49:19
    Hostia získali puk v útočnom pásme, čo ihneď využili na strelu z ľavého kruhu, Kislitsyn musel byť pozorný, strelu však bez problémov zlikvidoval.
     
    47:48
    L. Mikulášu sa podaril obrat z 0:1 na 2:1, uvidíme, ako zareaguje MAC. Prvú tretinu mal dobrú, potom ale akoby sa z ľadu vytratil.
     
    46:54
    Varga zakončil individuálnu akciu, keď sa dostal cez dvojicu bránacich hráčov, Rajna jeho koncovku zblízka pokryl.
     
    46:00
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    JAKUB SUKEĽ strelou z otočky a spoza hráča dokonale zaskočil Rajnu, ktorému puk prekĺzol pomedzi betóny! J. Sukeľovi asistovali Filip Čenka a Patrik Števuliak.
     
    44:41
    Mezovský naskočil z trestnej lavice a spolu s Bačom prečíslili hosťujúcu obranu. Bača zakončoval sám, Rajna úspešne zasiahol.
     
    44:15
    Domáci sa bez problémov bránia, Budaúešť to musí skúsiť opäť spoza vlastnej brány. Brown najprv prihrával, potom dorážal, ale Liptáci sa ubránili.

    Daniela Mesíková


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 30. Bača (Uhrík), 46. Sukeľ J. (Čenka, Števuliak) – 14. Terbócs (Nagy, Langkow), 51. Terbócs (Orban, Langkow), 56. Langkow (Vokla)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Kislitsyn – Kurali, Fereta, Nádašdi, Bača, Lenďák, Mezovský, Nemec, Čenka – Kriška, Huna Róbert, Huna Richard – Varga, Tamáši, Uram – Števuliak, Piatka, Sukeľ – Nechaj, Uhrík, Vybíral
    MAC Budapešť: Rajna – Pozsgai, Macaulay, Negrin, Garát, Vokla, Burt, Fejes – Orban, Langkow, Terbócs – Klempa, Brown, Dansereau – Pápa, Nagy, Szabad – Odnoga, Majoross, Szigeti

    Rozhodca: Orolín, Snášel – Gajan, Stanzel