Dánsko – Švajčiarsko 0:4 (kon.) | Slovensko – Fínsko sk 1:5 (kon.) | Kanada – Česko 5:1 (kon.)
Švédsko – USA 5:4 (po pr.)
koniec
Slovensko
1:5 (0:2, 1:2, 0:1)
Fínsko
Nedeľa 30.12.2018, 00:30 • Save-On-Foods Memorial Centre • Majstrovstvá sveta do 20 rokov • Skupina B
Predzápasové kurzy
Partner:
    53:02 Oskari Laaksonen (FIN) - 1:5
     
    53:02
    Fínsko dalo gól!
    Ďalší puk, ktorý skončil v sieti Samuela Hlavaja. Tolvanen si doslova spravil zo slovenskej obrany dobrý deň. Prešiel cez dvoch hráčov a z rohu presne nabil OSKARIMU LAAKSONENOVI. Jeho delovka skončila v horných poschodiach bránky. Slovenský gólman ani necekol. Asistencia: Eeli Tolvanen.
    36:24 Miloš Roman (SVK) - 1:4
     
    36:24
    Slovensko dalo gól! Luukkonen prvýkrát kapituluje. Martin Feherváry sa natlačil k bráne a vzdušnou prihrávkou cez bránkovisko našiel MILOŠA ROMANA, ktorý bez problémov prestrelil fínskeho muža v maske. Asistencia: Martin Feherváry.
    33:53 Anton Lundell (FIN) - 0:4
     
    33:53
    Fínsko dalo gól!
    Už je to veľmi zlé. Kvalitnú robotu odviedol Heinola. Od modrej čiary prešiel cez kruh až za bránku a spoza nej presne prihral ANTONOVI LUNDELLOVI, ktorý vošiel medzi našich hráčov, ale nikto mu nezabránil v priamej strele z jednej. Asistencia: Ville Heinola.
    22:02 Ville Heinola (FIN) - 0:3
     
    22:02
    Fínsko dalo gól!
    Identická situácia ako pred druhým inkasovaným gólom. Kakko sa dostal k modrej čiare a pomohol si mantinelom. Jokiharju vysunul VILLEHO HEINOLU a ten z bezprostrednej blízkosti tretíkrát prekonal Hlavaja. Asistencie: Henri Jokiharju a Kaapo Kakko.
    16:43 Santeri Virtanen (FIN) - 0:2
     
    16:43
    Fínsko dalo gól!
    Korenčík sa dal oklamať a nalepil sa na Vaakanainena. Ten spätnou prihrávkou vyzval do šance SANTERIHO VIRTANENA, ktorý sa dostal pred nášho brankára, potiahol puk do bekhendu a pohodlne skóruje. Asistencia: Urho Vaakanainen.
    12:35 Henri Jokiharju (FIN) - 0:1
     
    12:35
    Fínsko dalo gól!
    Prichádza prvý gól do slovenskej bránky. Zakončeniu HENRIHO JOKIHARJUHO prechádzalo viacero prihrávok. Tolvanen mu poslal krížnu prihrávku a strela z jeho hokejky skončila za Hlavajom. Asistencie: Aleksi Heponiemi a Eeli Tolvanen.

    Ivan Harčár

    Góly a asistencie: 37. Roman (Fehérváry) – 13. Jokiharju (Heponiemi, Tolvanen), 17. Virtanen (Vaakanainen), 23. Heinola (Jokiharju, Kakko), 34. Lundell (Heinola), 54. Laaksonen (Tolvanen)


    Slovensko: Hlavaj (Sklenár) – Ivan, Fehérváry (C), Korenčík, Žiak, Dlugoš, Demo, Golian – Liška (A), Roman, Hrehorčák – Pospíšil, Ružička, Krivošík (A) – Kelemen, Kollár, Fafrák – Regenda, Baláž, Kukuca.
    Fínsko: Luukkonen (Lindberg) – Jokiharju (A), Heinola, Laaksonen, Vaakanainen (A), Utunen, Latvala, Honka – Tolvanen, Kupari, Heponiemi – Kakko, Lundell, Nyman – Talvitie (C), Virtanen, Ylönen – Engberg, Moilanen, Vainionpää – Puustinen.

    Rozhodca: Ansons, Sjoqvist – Harrington, Hynek.