Nitra – B. Bystrica 3:6 (kon.) | Zvolen – Miškovec 2:0 (kon.) | Košice – Nové Zámky 3:1 (kon.)
Žilina – Poprad 2:3 (kon.) | Detva – Lipt. Mikuláš 4:2 (kon.) | Budapešť – Trenčín 3:1 (kon.)
koniec
MAC Budapešť
3:1 (0:0, 1:1, 2:0)
HK DUKLA Trenčín
Nedeľa 30.12.2018, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 37. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Duel v Maďarsku sa skončil prekvapivým výsledkom. Trenčín bol dnes nedôrazný a nepresný, inkasoval po zbytočných chybách a domov odchádza bez bodu. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a ďakujeme vám za pozornosť. (20:30:32)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:33
    Švec sa vracia na ľadovú plochu. Trenčín teda ešte má k dispozícii powerplay, ale má iba minimum času.
     
    58:44
    Trenčianska bránka ostáva prázdna. Trenčín teda bude hrať v pätici, pretože Švec otáva stále na trestnej lavici.
     
    58:44
    Oddychový čas pre Duklu Trenčín. Fanúšikovia sa hostí snažia ešte trochu povzbudiť.
     
    58:05
    Pokračujeme v hre. Trenčania hrajú v oslabení, ale puk niekoľko sekúnd podržali aj v útočnom pásme. Podľa všetkého im to ale už bude nanič.
     
    57:33
    Domáca bránka vypadla zo svojho miesta a nasadiť ju späť budú musieť budapeštianski ľadári. Hrať sa teda pár minút nebude a hráči majú možnosť nabrať pred úplným záverom zápasu ešte nejaké sily.
     
    57:33
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Jozef Švec – 2 min., krosček).
     
    57:33
    Švec teraz poriadne zapáral do Burta, ale ten o bitku nemal žiadny záujem. Domáci hráč súpera dokonca vysmial a Švec si oddýchne na trestnej lavici.
     
    57:00
    Pred nami sú posledné tri minúty riadnej hracej doby tohto zápasu. Všetko nasvedčuje tomu, že Dukla odíde z Maďarska bez bodového zisku.
     
    55:36
    Ofsajd na strane hostí. Zdá sa, že Trenčania sa už na ľadovej ploche poriadne trápia a nedokážu si vypracovať žiadnu súvislejšiu akciu.
     
    55:19
    Trenčín dostal puk do útočnej tretiny, ale Bartovičovi sa nepodarilo trafiť priestor troch žrdí. Dukle sa čas veľmi rýchlo kráti.
    54:03 Brance ORBAN - 3:1
     
    54:03
    Budapešť dáva gól!
    Domáci prvýkrát v zápase uskakujú na rozdiel dvoch gólov. Vďačia za to BRANCEMU ORBANOVI, ktorý ostal nepokrytý na hranici ľavého kruhu, kam dostal prihrávku a nechytateľnou ranou umiestnil puk pod hornú žrď. Asistencie: Chris Langkow, Cameron Burt.
     
    53:33
    Skórovať mohla aj Budapešť! Orban si teraz na ľavej strane výborne počkal na korčuľujúceho Langkowa, ktorý dostal prihrávku do pravého kruhu a ihneď strieľal, ale Valent svoj tím podržal.
     
    53:12
    Mohlo byť vyrovnané! Po sérii neúspešných pokuso sa do zakončenia z pravého kruhu dostal Rýgl, ale Bálizs proti nemu dobre vykorčuľoval, zmenšil strelecký uhol a puk aj úspešne zachytil.
     
    52:46
    Na opačnú polovicu ihneď vyštartoval Brown, ale ani on neuspel. Diváci sledujú iba neúspešné a chabé pokusy na oboch stranách.
     
    52:38
    Trenčín preniesol hru na opačnú polovic klziska. Tam Ölvecký nahodil puk pred bránku, ale nikoho zo spoluhráčov tam nenašiel.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 22. Pozsgai (Macaulay), 42. Dansereau (Brown, Pozsgai), 55. Orban (Langkow, Burt) – 25. Mikula (Bartovič, Ölvecký)


    MAC Budapešť: Bálizs – Macaulay, Pozsgai, Dudás, Negrin, Burt, Vokla, Garát, Kreisz – Bodó, Langkow, Orban – Dansereau, Brown, Klempa – Terbrócs, Nagy, Pápa – Szabad, Majoross, Odnoga
    HK DUKLA Trenčín: Valent – Krejči, Bokroš, Holenda, Rýgl, Frühauf, Gula, Špankovič, Luža – Hecl, Sojčík, Radivojevič – Mikula, Ölvecký, Bartovič – Švec, Dlouhý, T. Varga – Luhový, Pardavý, Hudec

    Rozhodca: Jonák, D. Konc – Synek, Tvrdoň