Nitra – B. Bystrica 3:6 (kon.) | Zvolen – Miškovec 2:0 (kon.) | Košice – Nové Zámky 3:1 (kon.)
Žilina – Poprad 2:3 (kon.) | Detva – Lipt. Mikuláš 4:2 (kon.) | Budapešť – Trenčín 3:1 (kon.)
koniec
MAC Budapešť
3:1 (0:0, 1:1, 2:0)
HK DUKLA Trenčín
Nedeľa 30.12.2018, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 37. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri 37. kole našej najvyššej hokejovej súťaže. V tomto textovom prenose si priblížime súboj medzi Budapešťou a trenčianskou Duklou.

    MAC Budapešť ťahá v súťaži za kratučký koniec povrazu. Na svojom konte má po 38 odohraných zápasoch iba 39 bodov a veľmi negatívne skóre 104:130. Budapeštianski hráči navyše nevyhrali v posledných piatich dueloch v rade a nálada v kabíne musí byť veľmi zlá. Naposledy hokejisti MAC prehrali na ľade Banskej Bystrice vysoko 2:7.

    Dukla Trenčín sa v tipsportligovej tabuľke nachádza presne v strede. Hokejistom spod hradu Matúša Čáka patrí siedma priečka, a to za 63 bodov získaných v 38 zápasoch. Celkové skóre Trenčanov je zatiaľ 91:83 a do duelu v hlavnom meste Maďarska vstúpia po prehre 1:3 v Liptovskom Mikuláši.

    Pre oba celky to bude už štvrtý vzájomný zápas. V doterajších dueloch boli úspešnejší dvakrát Trenčania, ktorí vyhrali v septembri doma tesne 4:3 po predĺžení a v novembri opäť na vlastnom klzisku 2:1. Budapešť zvíťazila v zájomnom meraní síl iba raz – v októbri na svojom ľade presvedčivým pomerom 5:2.
     
    Úvodné zostavy:

    MAC Budapešť: Bálizs – Macaulay, Pozsgai, Dudás, Negrin, Burt, Vokla, Garát, Kreisz – Bodó, Langkow, Orban – Dansereau, Brown, Klempa – Terbrócs, Nagy, Pápa – Szabad, Majoross, Odnoga

    Dukla Trenčín: Valent – Krejči, Bokroš, Holenda, Rýgl, Frühauf, Gula, Špankovič, Luža – Hecl, Sojčík, Radivojevič – Mikula, Ölvecký, Bartovič – Švec, Dlouhý, T. Varga – Luhový, Pardavý, Hudec

    Rozhodca: Jonák, D. Konc – Synek, Tvrdoň.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:03
    Prvé buly tohto zápasu vyhrali hosťujúci Trenčania. Tí dnes nastupujú v červených dresoch, Budapešť bude hrať v bielej farbe.
     
    00:20
    Domáci sa ihneď dostali do prečíslenia a takmer skórovali! Budapeštianski hokejisti využili obrovské zaváhanie Dukly v strednom pásme, Orban potiahol puk a prihral pred otvorenú bránku, kde bol Langkow, ale následne predviedol Valent vynikajúci zákrok a puk vytesnil do bezpečia.
     
    01:11
    Trenčín takisto zaútočil, ale nebolo to až také nebezpečné. V úvodnej minútke sme ale v Budapešti začali poriadne zostra.
     
    02:57
    Trenčania chceli využiť čas, kým ich súperi striedali. Puku sa chopil Hecl, pokryl si ho telom a chcel sa dostať až pred bránku, ale to sa mu proti značnej presile napokon nepodarilo.
     
    03:20
    Domáci tím chcel ísť dopredu, ale zastavil ho ofsajd na modrej čiare. Hra sa po dlhšej dobe prerušuje.
     
    03:31
    Holenda chcel puk nahodiť do útočného pásma, ale nikto z jeho spoluhráčov na to nestihol zareagovať a je z toho iba zakázané uvoľnenie. Vhadzovať sa bude pred Valentom.
     
    03:51
    Zakázaného uvoľnenia sa teraz dopustili aj budapeštianski hokejisti. Hra sa v týchto chvíľach výrazne kúskuje a nevidíme žiadne strelecké zakončenia na jednej ani druhej strane.
     
    04:48
    Domáci opäť poslali puk cez všetky čiary a je z toho ďalšie zakázané uvoľnenie. Brankári v týchto chvíľach nemajú čo robiť.
     
    04:55
    Ihneď po buly sa pokúsil prekvapiť Rýgl, ktorý sa oprel do strely. Jeho pokus ale prečítala domáca defenzíva a puk obetavo zrazila na ochrannú sieť.
     
    05:30
    Domáci obranca Burt upokojil hru vo vlastnej obrannej tretine a založil skvelú útočnú akciu. Na jej konci si Terbrócs prebral puk pri modrej čiare, obhodil si obrancu a na Valenta postupoval sám, ale trenčiansky gólman proti prudkej a nebezpečnej strele opäť uspel.
     
    06:12
    Na opačnej strane do skúsil Bokroš. Ten puk individuálne tlačil až pred bránku, ale proti defenzíve neuspel. Brankár Bálizs sa puku nemusel ani dotknúť.
     
    06:57
    Hra sa opäť trochu rozprúdila. Budapeštianski hokejisti majú teraz puk na svojich hokejkách za vlastnou bránkou a budú rozohrávať smerom dopredu.
     
    07:41
    Domáci sa po dlhej dobe vrátili do útočného pásma a uzamkli v ňom Trenčanov. Od modrej čiary to po dlhšom zaváhaní skúsil Brown, ale jeho pokus bol zblokovaný.
     
    07:56
    Budapešť musela pásmo opustiť, ale nie nadlho. Aktívny Brown si puk stiahol na pravú stranu a teraz postupoval sám. Skúšal to aj strelecky, ale Valent si hravo poradil.
     
    08:36
    Budapešť spálila tretiu tutovku v tomto zápase! Rýgl zaváhal pri mantineli v strednom pásme, kde mu unikol rozbehnutý Terbrócs. Ten s pukom postúpil až do pravého kruhu a skúšal to krížnou ranou, ale tesne minul pravú žrď Valentovej bránky.
     
    09:40
    Domáci sa opäť rútili pred bránku Valenta, ale teraz na to dokázala Dukla zareagovať včas a puk zblokovala. Domáci celok pôsobí aktívnejším a bojovnejším dojmom.
     
    10:00
    Prvá polovica úvodnej tretiny je za nami. V Budapešti sa hrá stále bez gólov.
     
    10:29
    Máme tu ďalšie zakázané uvoľnenie z domácich hokejok. Dukla to využíva na okamžité striedanie, hostia zrejme budú chcieť po buly prekvapiť gólmana Bálizsa.
     
    10:35
    Dukla vyhrala buly a ihneď prišla strela od modrej čiary, ale tá bola nepresná a opečiatkovala iba zadný mantinel. Bálizs zasahovať nemusel.
     
    11:17
    Trenčania sa usadili v útočnom pásme. Ölvecký mal puk v ľavom zadnom rohu a pokúšal sa ho posunúť pred bránku, kde bol Holenda, ale ten v rýchlosti nedokázal zakončiť.
     
    11:33
    Hosťujúci Varga si dokázal vypýtať puk a potiahnuť ho až do pravého kruhu na vhadzovanie, odkiaľ prišla prudká strela, avšak iba do tela Bálizsa.
     
    11:56
    Vylúčenie v tíme MAC Budapešť (Jared Brown – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    12:35
    Trenčania to ihneď skúsili v útoku a to aj strelecky, ale Budapešť hladko odolalala a puk vyhodila cez všetky čiary.
     
    13:10
    Dukla sa vrátila do útočnej tretiny. Strelecky to tam skúšal Holenda, ale Bálizs bol pozorný a puk za svoj chrbát nepustil.
     
    13:46
    Desať sekúnd pred koncom vlastného oslabenia sa domáci hokejisti dostali do útočnej tretiny a dokonca aj k nepríjemnej strele. Z ľavého kruhu pálil nepokrytý Pozsgai, ale Valent si s tým poradil.
     
    13:56
    Brown je už späť na ľadovej ploche a prvý početná nerovnováha tohto zápasu sa končí. Budapešť sa počas jej veľkej časti musela brániť, ale žiadnej nebezpečnej akcii nečelila.
     
    14:50
    Budapešť chcela ísť do útoku, ale na modrej čiare o puk prišla. Žiadne strelecké ohrozenie Valenta teda neprišlo.
     
    15:00
    Začína sa posledná púťminútovka tejto tretiny. V Budapešti sa v týchto chvíľach nič zaujímavé nedeje a brankári sa nemajú čoho obávať.
     
    15:46
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Denis Hudec – 2 min., hákovanie).
     
    16:23
    Budapešť spálila štvrtú vyloženú šancu na otvorenie skóre! Po sérii presilovkových prihrávok dostal prihrávku medzi kruhy Dansereau a ihneď strieľal, ale puk opečiatkoval iba ľavú žrď Valentovej bránky.
     
    16:57
    Pochváliť teraz ale musíme aj hráčov Dukly, ktorí sa vo štvorici natlačili do ofenzívy a dokonca donútili Bílizsa aj prerušiť hru.
     
    17:25
    Trenčania sa teraz veľmi dobre bránia a zbierajú cenné sekundičky. Hudec sa už onedlho vráti späť na ľadovú plochu.
     
    17:46
    Trenčania prečkali oslabenie a od tejto chvíle hrajú už v plnom počte. V Maďarsku na prvý gól tohto zápasu stále iba čakáme.
     
    18:46
    Budapešť sa opäť vrátila do útočného pásma. Na modrú čiaru tam dostal prihrávku Dudás a ihneď strieľal, ale Valent dobre zasiahol.
     
    18:55
    Na opačnej strane sa rýchlo snažil presadiť Varga, ale jeho pokus spoza obrancov bol zrazený iba na ochrannú sieť. Hra sa prerušuje.
     
    19:40
    Sojčík obetavo bojuje za bránkou súpera, ale puk sa mu odtiaľ nepodarí nahodiť do nebezpečného priestoru. Zdá sa, že v prvej tretine gól neuvidíme.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    V úvodnej tretine bola aktívnejšia domáca Budapešť, ale diváci nevideli ani jeden presný zásah a do šatní sa odchádza za stavu 0:0. Oba celky mali k dispozícii presilovky, no pozorné defenzívy a zatiaľ nepriestrelní gólmani si s tým ťažkú hlavu nerobili.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:20
    Druhá tretina sa začala víťazným buly pre Budapešť, ale domáci sa nikam nedostali. Puk iba nastrelili na mantinel, kde si ho prevzala Dukla.
     
    20:51
    Trenčania prenikli do útoku. Strelecky to tam skúsil Krejči, ale jeho pokus skončil iba u domáceho brankára, ktorý dore zasiahol aj napriek tomu, že mal zakrytý výhľad.
     
    21:05
    Trenčania ešte v pásme ostali aj po buly. Na modrej čiare sa do strely oprel Rýgl, ale to už Bálizs dobre videl a puk skrotil.
     
    21:16
    Budapešť dáva gól!
    Domáci hokejisti sa ujímajú vedenia! Stalo sa tak po veľmi nešťastnom momente pre trenčiansku Duklu, keď TAMÁS POZSGAI vystrelil spoza ľavého kruhu a pred bránkou trafil Holendu, od ktorého sa puk odrazil až do siete. Asistencia: Scott Macaulay.
    21:16 Tamás POZSGAI - 1:0
     
    22:00
    Trenčania si takto prieeh zápasu určite nepredstavovali. V Maďarsku ťahali za kratší koniec už v prvej tretine a teraz dokonca prehrávajú, aj keď musíme objektívne povedať, že po veľmi smolnom momente.
     
    22:45
    Trenčianski fanúšikovia sa po inkasovanom góle prezliekli do červenej farby. Nálada v ich sektore ale po presnom zásahu pravdepodobne poklesla.
     
    23:43
    Trenčania prešli do útoku. Od modrej čiary to tam strelecky skúsil Bartovič, ale jeho pokus maďarský brankár dobre videl a pohotovo ho zlikvidoval.
     
    23:55
    Krejči si to našliapol smerom pred budapeštiansku bránku, ale pokus o spätnú prihrávku mu tam nevyšiel a puk ponúkol iba súperovi.
     
    24:24
    Trenčania ešte ostali v útoku. Radivojevič mal puk v ľavom kruhu na vhadzovanie a počkal si na Gulu, ktorý sa prirútil od modrej čiary. Gula to skúšal strelou spomedzi kruhov, ale trafil iba gólmana.
     
    24:33
    Budapešť sa dopustila zakázaného uvoľnenia. Vhadzovať sa bude po ľavej ruke domáceho gólmana.
     
    24:49
    Trenčín dal gól!
    Je vyrovnané, duel sa začína od začiatku. Postaral sa o to ONDREJ MIKULA, ktorý strieľal z uhla z ľavého kruhu a jeho pokus Bálizsovi prenikol do siete popri ľavom betóne. Asistencie: Milan Bartovič, Peter Ölvecký.
    24:49 Ondrej MIKULA - 1:1
     
    26:40
    Domáci hokejisti nahodili puk na trenčiansku bránku. Nešlo síce o nebezpečnú situáciu, ale puk poriadne poskakoval a Valent mal čo robiť, aby hru prerušil.
     
    26:57
    Budapešť ostala v pásme aj po buly. K puku sa v pravom kruhu dostal Bodó a skúsil to nenápadnou ranou, ale Valent to prečítal a natiahol svoju lapačku.
     
    27:33
    Mikula v strednom pásme dvíhal ruku smerom k rozhodcom, ale tí ho odignorovali a hrá sa ďalej.
     
    27:50
    Trenčín sa dostal do zaujímavého prečíslenia troch proti dvom, ale na jeho konci žiadne strelecké zakončenie neprišlo. V týchto chvíľach sledujeme iba viacero nepresností na oboch stranách.
     
    28:06
    Domáci hráči strieľajú z každej možnej pozície. Spoza defenzívy to teraz skúsil Brown, ale Valent si opäť poradil lapačkou.
     
    29:10
    Sojčík bol na útočnej modrej čiare sám proti dvojici domácich obrancov a aj keď sa veľmi snažil, neuspel tam. Puk v podstate iba odovzdal maďarským súperom.
     
    30:00
    Riadny hrací čas je presne v polovici. V Budapešti majú aktuálne k trom bodom rovnako blízko aj ďaleko oba celky.
     
    30:29
    Terbrócs to skúsil bez pomoci spoluhráčov. S pukom prešiel poza bránku, spoza ktorej sa potom natlačil až k ľavej žrdi, ale bránený Rýglom tam puk iba posunul k Valentovi.
     
    31:19
    Trenčín spálil skvelú šancu na gól! Dlouhý si nakorčoľoval za modrú čiaru z druhej vlny a spoza kruhov to skúsil aj tvrdou strelou, ale tá iba tesne minula priestor troch žrdí.
     
    32:08
    Na opačnej strane klziska to chcel napodobniť Dudás, ale puk mu príliš nesadil a tvrdá strela z toho nebola. Valent nedôrazný puk ľahko skrotil.
     
    32:38
    S dobrými strelami sa teraz roztrhlo vrece. Skúšal to aj Radivojevič, ktorý pálil od modrej čiary, ale nebol veľmi presný ani dôrazný. Bálizs zasahovať nemusel.
     
    33:22
    Puk vypadol mimo priestoru hracej plochy a hra sa prerušuje. Nasledovať bude vhadzovanie v strednom pásme.
     
    33:27
    Budapešť chcela zaútočiť, ale na modrej čiare ju zastavil ofsajd. Hra sa opäť prerušuje, v týchto chvíľach je poriadne rozkúskovaná.
     
    33:44
    Zakázané uvoľnenie domáceho tímu. Diváci sa v týchto chvíľach naozaj nemajú na čo pozerať a zrejme si už želajú, aby bol koniec tretiny.
     
    34:04
    Ďalšie zakázané uvoľnenie na domácej strane. Nasledovať bude ďalšie vhadzovanie pre Bálizsom.
     
    34:40
    Budapešť si napokon vypracovala skvelú šancu na skórovanie! Po tvrdej strele od modrej čiary Valent povyšiel pred svoje bránkovisko, kde však nastal obrovský chaos. Trenčania sa pokúšali zaľahnúť puk, domáci hráči ho zase chceli vydolovať a poslať do siete, až kým rozhodcovia nezapískali.
     
    35:17
    Bartovič chcel preniknúť do pásma, ale zbytočný pohyb pri modrej čiare znamená iba ofsajd. Vhadzovať sa bude v strednom pásme.
     
    35:31
    Budapešť sa dopustila ďalšieho zakázaného uvoľnenia a hra sa opäť prerušuje.
     
    35:42
    Trenčania vyhrali buly a bola z toho dobrá šanca. Radivojevič našiel Sojčíka, ktorý ihneď strieľal, ale trafil iba obetavého domáceho obrancu.
     
    36:34
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Martin Rýgl – 2 min., držanie).
     
    36:55
    Trenčín vyhadzuje puk cez všetky čiary a môže odísť striedať. Valent zatiaľ oslabení nezasahoval.
     
    37:43
    Domáci sa napokon nasťahovali do útočného pásma. Po dlhej sírii prihrávok dostal puk na hranicu ľavého kruhu Bodó, ktorý najskôr so strelou váhal, ale potom Valenta preveril.
     
    38:00
    Puk opäť letí až k Bálizsovi. Trenčín môže opäť prestriedať.
     
    38:34
    Previnilec Rýgl je už späť na ľadovej ploche. Dukla pokračuje v plnom počte bez inkasovania. Skóre je stále 1:1.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Druhá tretina priniesla dva presné zásahy, ale aj pomalšie tempo a veľmi nezáživný hokej. Diváci v Budapešti sa s veľkou pravdepodobnosťou nebavia a sledujú veľmi rozkúskovanú a nedôraznú hru.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:10
    V tretej tretine vyhrala prvé buly Budapešť a puk ihneď nahodila do útočného pásma, ale tam ho dokorčuľovali iba hostia.
     
    40:39
    Bokroš stiahol puk v obrannom pásme a zacúval za bránku, kde počká na dostriedanie svojich spoluhráčov.
     
    41:23
    Budapešť dáva gól!
    Domáci hokejisti sa dostávajú druhýkrát do vedenia. Postaral sa o to KEEGAN DANSEREAU, ktorý ostal úplne nepokrytý pred ľavou žrďou. Tam na neho prešla aj pohodlná prihrávka a so zakončením do odkrytej časti siete nemohol ať žiadny problém. Asistencie: Jared Brown, Tamás Pozsgai.
    41:23 Keegan DANSEREAU - 2:1
     
    41:53
    Domáci sú aktívni aj po rýchlom góle. Strelecky to teraz skúsil Pozsgai, ale Valenta neprekvapil. Skóre sa v tomto prípade nemení.
     
    43:48
    Na opačnej polovici klziska to strelecky skúsil Dlouhý, ale nebol dostatočne dôrazný. Gólman puk vyrazil iba na ochrannú sieť.
     
    43:51
    Trenčín vyhral buly v útočnom pásme a okamžite prišla strela od modrej čiary. Jej autorom bol Gula, ale bránku minul.
     
    44:10
    Trenčianski fanúšikovia aj naďalej povzbudzujú svoj tím, ale Trenčania sú teraz na ľadovej ploche bezmocní, aj keď snahu im nemôžeme odoprieť.
     
    45:15
    Na opačnej strane predviedol peknú akciu Langkow. Ten si puk potiahol až za bránku, spoza ktorej prihráva Bodóvi, ale ten bol dobre pokrytý a nemohol nebezpečne zakončiť.
     
    45:51
    Puk vypadol na striedačku a rozhodcovia hru prerušujú. Nasledovať bude vhadzovanie v obrannom pásme Dukly.
     
    46:11
    Trenčín teraz musíme pochváliť. Po výhernom buly sa pretlačil do útoku, kde prudko strieľal Bartovič, ale pukom opečiatkoval iba zadný mantinel.
     
    47:01
    Rýgl si vypracoval veľmi dobrú pozíciu, do ktorej mu puk posunul Švec. Trenčiansky zadák potom tvrdo strieľal, ale iba do Bálizsa.
     
    47:20
    SOjčík získal puk pri vlastnej modej čiare a prešiel až do útoku. Tam sa z ľavého kruhu rozhodol vystreliť po ľade, avšak to budapeštianskeho gólmana v žiadnom prípade nemohlo prekvapiť.
     
    48:00
    Bokroš teraz predviedol opakovanú aktivitu v útočnom pásme. Strelecky to skúšal asi trikrát, ale domáci brankár vo všetkých pokusoch uspel.
     
    48:17
    Trenčín zvyšuje svoju aktivitu, ale stále je nepresný. Teraz ho na modrej čiare zastavil ofsajd.
     
    49:22
    Z pravej strany od modrej čiary prišla trenčianska strela, ale tá bola nepresná a od zadného mantinelu sa odrazila iba do stredného pásma. Dukla opäť príde o šancu na stabilnejšiu ofenzívu.
     
    50:00
    Pred nami je posledných desať minút riadnej hracej doby. Trenčín výrazne zvýšil aktivitu a poháňajú ho aj fanúšikovia, ale zatiaľ bez výsledku.
     
    50:48
    Domáci obranca Macaulay sa do strely oprel na modrej čiare. Trafil to presne do stredu bránky, kde bol Valent, ktorý puk vyrazil späť do hry.
     
    51:23
    V situácii jeden na jednho teraz útočil domáci Bodó, ale nedostal takmer žiadny priestor. Dukla si dobre uvedomuje, že povoliť nesmie ani v defenzíve.
     
    52:38
    Trenčín preniesol hru na opačnú polovic klziska. Tam Ölvecký nahodil puk pred bránku, ale nikoho zo spoluhráčov tam nenašiel.
     
    52:46
    Na opačnú polovicu ihneď vyštartoval Brown, ale ani on neuspel. Diváci sledujú iba neúspešné a chabé pokusy na oboch stranách.
     
    53:12
    Mohlo byť vyrovnané! Po sérii neúspešných pokuso sa do zakončenia z pravého kruhu dostal Rýgl, ale Bálizs proti nemu dobre vykorčuľoval, zmenšil strelecký uhol a puk aj úspešne zachytil.
     
    53:33
    Skórovať mohla aj Budapešť! Orban si teraz na ľavej strane výborne počkal na korčuľujúceho Langkowa, ktorý dostal prihrávku do pravého kruhu a ihneď strieľal, ale Valent svoj tím podržal.
     
    54:03
    Budapešť dáva gól!
    Domáci prvýkrát v zápase uskakujú na rozdiel dvoch gólov. Vďačia za to BRANCEMU ORBANOVI, ktorý ostal nepokrytý na hranici ľavého kruhu, kam dostal prihrávku a nechytateľnou ranou umiestnil puk pod hornú žrď. Asistencie: Chris Langkow, Cameron Burt.
    54:03 Brance ORBAN - 3:1
     
    55:19
    Trenčín dostal puk do útočnej tretiny, ale Bartovičovi sa nepodarilo trafiť priestor troch žrdí. Dukle sa čas veľmi rýchlo kráti.
     
    55:36
    Ofsajd na strane hostí. Zdá sa, že Trenčania sa už na ľadovej ploche poriadne trápia a nedokážu si vypracovať žiadnu súvislejšiu akciu.
     
    57:00
    Pred nami sú posledné tri minúty riadnej hracej doby tohto zápasu. Všetko nasvedčuje tomu, že Dukla odíde z Maďarska bez bodového zisku.
     
    57:33
    Švec teraz poriadne zapáral do Burta, ale ten o bitku nemal žiadny záujem. Domáci hráč súpera dokonca vysmial a Švec si oddýchne na trestnej lavici.
     
    57:33
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Jozef Švec – 2 min., krosček).
     
    57:33
    Domáca bránka vypadla zo svojho miesta a nasadiť ju späť budú musieť budapeštianski ľadári. Hrať sa teda pár minút nebude a hráči majú možnosť nabrať pred úplným záverom zápasu ešte nejaké sily.
     
    58:05
    Pokračujeme v hre. Trenčania hrajú v oslabení, ale puk niekoľko sekúnd podržali aj v útočnom pásme. Podľa všetkého im to ale už bude nanič.
     
    58:44
    Oddychový čas pre Duklu Trenčín. Fanúšikovia sa hostí snažia ešte trochu povzbudiť.
     
    58:44
    Trenčianska bránka ostáva prázdna. Trenčín teda bude hrať v pätici, pretože Švec otáva stále na trestnej lavici.
     
    59:33
    Švec sa vracia na ľadovú plochu. Trenčín teda ešte má k dispozícii powerplay, ale má iba minimum času.
     
    Koniec zápasu.
     
    Duel v Maďarsku sa skončil prekvapivým výsledkom. Trenčín bol dnes nedôrazný a nepresný, inkasoval po zbytočných chybách a domov odchádza bez bodu. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a ďakujeme vám za pozornosť. (20:30:32)

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 22. Pozsgai (Macaulay), 42. Dansereau (Brown, Pozsgai), 55. Orban (Langkow, Burt) – 25. Mikula (Bartovič, Ölvecký)


    MAC Budapešť: Bálizs – Macaulay, Pozsgai, Dudás, Negrin, Burt, Vokla, Garát, Kreisz – Bodó, Langkow, Orban – Dansereau, Brown, Klempa – Terbrócs, Nagy, Pápa – Szabad, Majoross, Odnoga
    HK DUKLA Trenčín: Valent – Krejči, Bokroš, Holenda, Rýgl, Frühauf, Gula, Špankovič, Luža – Hecl, Sojčík, Radivojevič – Mikula, Ölvecký, Bartovič – Švec, Dlouhý, T. Varga – Luhový, Pardavý, Hudec

    Rozhodca: Jonák, D. Konc – Synek, Tvrdoň