Nitra – B. Bystrica 3:6 (kon.) | Zvolen – Miškovec 2:0 (kon.) | Košice – Nové Zámky 3:1 (kon.)
Žilina – Poprad 2:3 (kon.) | Detva – Lipt. Mikuláš 4:2 (kon.) | Budapešť – Trenčín 3:1 (kon.)
koniec
MAC Budapešť
3:1 (0:0, 1:1, 2:0)
HK DUKLA Trenčín
Nedeľa 30.12.2018, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 37. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    54:03 Brance ORBAN - 3:1
     
    54:03
    Budapešť dáva gól!
    Domáci prvýkrát v zápase uskakujú na rozdiel dvoch gólov. Vďačia za to BRANCEMU ORBANOVI, ktorý ostal nepokrytý na hranici ľavého kruhu, kam dostal prihrávku a nechytateľnou ranou umiestnil puk pod hornú žrď. Asistencie: Chris Langkow, Cameron Burt.
    41:23 Keegan DANSEREAU - 2:1
     
    41:23
    Budapešť dáva gól!
    Domáci hokejisti sa dostávajú druhýkrát do vedenia. Postaral sa o to KEEGAN DANSEREAU, ktorý ostal úplne nepokrytý pred ľavou žrďou. Tam na neho prešla aj pohodlná prihrávka a so zakončením do odkrytej časti siete nemohol ať žiadny problém. Asistencie: Jared Brown, Tamás Pozsgai.
    24:49 Ondrej MIKULA - 1:1
     
    24:49
    Trenčín dal gól!
    Je vyrovnané, duel sa začína od začiatku. Postaral sa o to ONDREJ MIKULA, ktorý strieľal z uhla z ľavého kruhu a jeho pokus Bálizsovi prenikol do siete popri ľavom betóne. Asistencie: Milan Bartovič, Peter Ölvecký.
    21:16 Tamás POZSGAI - 1:0
     
    21:16
    Budapešť dáva gól!
    Domáci hokejisti sa ujímajú vedenia! Stalo sa tak po veľmi nešťastnom momente pre trenčiansku Duklu, keď TAMÁS POZSGAI vystrelil spoza ľavého kruhu a pred bránkou trafil Holendu, od ktorého sa puk odrazil až do siete. Asistencia: Scott Macaulay.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 22. Pozsgai (Macaulay), 42. Dansereau (Brown, Pozsgai), 55. Orban (Langkow, Burt) – 25. Mikula (Bartovič, Ölvecký)


    MAC Budapešť: Bálizs – Macaulay, Pozsgai, Dudás, Negrin, Burt, Vokla, Garát, Kreisz – Bodó, Langkow, Orban – Dansereau, Brown, Klempa – Terbrócs, Nagy, Pápa – Szabad, Majoross, Odnoga
    HK DUKLA Trenčín: Valent – Krejči, Bokroš, Holenda, Rýgl, Frühauf, Gula, Špankovič, Luža – Hecl, Sojčík, Radivojevič – Mikula, Ölvecký, Bartovič – Švec, Dlouhý, T. Varga – Luhový, Pardavý, Hudec

    Rozhodca: Jonák, D. Konc – Synek, Tvrdoň