Lipt. Mikuláš – Nové Zámky 0:1 (kon.) | Poprad – Miškovec 3:2 (po pr.) | B. Bystrica – Detva 2:3 (po pr.)
Trenčín – Zvolen 2:4 (kon.) | Nitra – Žilina 4:1 (kon.) | Budapešť – Košice 1:2 (kon.)
koniec
HK DUKLA Trenčín
2:4 (0:0, 0:1, 2:3)
HKM Zvolen
Utorok 02.10.2018, 18:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipos Extraliga (SR) • 8. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:35
    Zvolen dal gól!
    Trenčania sa nedokázali udržať v pásme, Špirko puk vyviezol a poslal do útoku na prázdnu bránu MICHAELA VANDASA. Toho ešte fauloval Radivojevič, ale napriek tomu útočník Zvolena doviezol puk do brány.
    Asistencie: Rastislav Špirko, Vojtech Zeleňák
     
    58:53
    Radivojevič sa snažil zachytiť puk na modrej, ale podľa čiarového rozhodcu sa mu to nepodarilo. Po odpískaní obrovský hnev domácich, ale na verdikte to nič nezmení.
     
    58:47
    Valent na striedačke, Dukla to skúsi bez brankára.
     
    56:37
    Zvolen dal gól!
    Hostia boli aktívni v útočnom pásme, na modrej sa dostal k puku PETR ULRYCH a prudkou ranou trafil pravý horný roh trenčianskej brány.
    Asistencie: Rastislav Špirko, Michael Vandas
     
    51:09
    Zvolen dal gól!
    Zvolenčania ponúknutú početnú výhodu využívajú na vyrovnanie. ADAM DRGOŇ napriahol z ľavej strany, brankárovi Dukly zakryli výhľad a puk zapadol k pravej žŕdke.
    Asistencie: Peter Zuzin, Petr Obdržálek
     
    49:51
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Holenda – 2 min., podrazenie).
     
    49:16
    Trenčín dal gól!
    Trenčania sa v presilovke držali v útočnom pásme, po sérii prihrávok vystrelil z pravého kruhu Bartovič, puk sa odrazil medzi kruhy, kde bol prvý TIBOR VARGA a v dorážke sa nemýlil.
    Asistencia: Milan Bartovič.
     
    48:03
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Handlovský – 2 min., držanie hokejky).
     
    45:11
    Trenčín dal gól!
    Trenčania sa dokázali udržať v útočnom pásme po vhadzovaní, brankárovi zaclonili výhľad a puk z hokejky MILANA BARTOVIČA od mantinelu prešiel až k Skapskému, ktorý ho zbadal na poslednú chvíľu a zákrok už neodvrátil jeho cestu do siete.
    Asistencie: Matúš Holenda, Boris Sádecký
     
    39:57
    Dukla sa dostávala k strele na bránu, no Cebákovi na modrej ušiel puk, ťažiť z toho mohli hostia, Špirko s Handlovským vyrazili do prečíslenia 2 na 1, finálnu prihrávku pred bránkou zamedzil dobre pozične postavený Bohunický.
     
    37:36
    Zuzin od zadného mantinelu prihrával medzi kruhy Kytnárovi, ktorý z prvej pálil, Valent sa hodil dopredu, vykryl tak strelecký uhol a puk zachytil.
     
    34:29
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Holovič – 2 min., hákovanie).
     
    30:05
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Bartovič – 2 min., hákovanie).
     
    27:19
    Zvolen dal gól!
    Hostia presilovku pomerne rýchlo využili, po akcii Špirka s Handlovským ostal nekrytý medzi kruhmi DAVIS VANDANE a obstrelil Valenta.
    Asistencie: Lukáš Handlovský, Rastislav Špirko
     
    26:56
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Švec – 2 min., vrazenie na mantinel + 10 min. osobný trest, vrazenie na mantinel).
     
    26:56
    Obdržálek stratil v súboji pri mantineli rovnováhu, maďarský rozhodca Kókai bol blízko a nevidel tam nič nedovolené, rozhodca Jonák, ktorý to mal cez pol ihriska, opäť raz videl niečo, čo iba chcel – vraj narazenie na mantinel.
     
    20:45
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Vandas – 2 min., podrazenie).
     
    19:00
    Rýgl skočil Špirkovi na lep a pri naznačení pohybu do strany sa uhol z cesty, kanonier HKM mal dobrú pozíciu na ľavom kruhu, ale Valenta neobstrelil.
     
    18:23
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Bohunický – 2 min., podrazenie).
     
    12:05
    Výborná ekvilibristika Ölveckého dostala Duklu do tlaku, zakončoval neskôr po spätnej prihrávke práve Ölvecký, ale netrafil spomedzi kruhov. Potom ešte dostal pred bránku puk Sojčík, bol už ale príliš blízko brankára.
     
    02:55
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Vandas – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    02:22
    V čístej šanci sa ocitol medzi kruhmi Radivojevič, padajúceho brankára obstrelil, ale trafil len hornú žŕdku zvolenskej brány. Rozhodca si to ešte nechal potvrdiť na videu.

    Marián Vychovalý

    Góly a asistencie: 46. Bartovič (Holenda, Sádecký), 50. Varga (Bartovič) – 28. Vandane (Handlovský, Špirko), 52. Drgoň (Zuzin, Obdržálek), 57. Ulrych (Špirko, Vandas), 60. Vandas (Špirko, Zeleňák)


    HK DUKLA Trenčín: Valent – Holenda, Rýgl, Bohunický, Cebák, Marek Hudec, Bokroš, Martiška – Sojčík, Ölvecký, Radivojevič – Hecl, Sádecký, Bartovič – Mikula, Bližňák, Varga – Švec, Pardavý, Denis Hudec – Špankovič
    HKM Zvolen: Skapski – Poyhönen, Vandane, D.Růžička, Zeleňák, M.Roman, Drgoň, Ulrych – Handlovský, Špirko, Vandas – Obdržálek, Holovič, Šišovský – P.Zuzin, Kytnár, Michal Chovan – Andrisík, Petráš, Lušňák – Halama

    Rozhodca: Jonák, Kókai – Synek, Váczi