Lipt. Mikuláš – Nové Zámky 0:1 (kon.) | Poprad – Miškovec 3:2 (po pr.) | B. Bystrica – Detva 2:3 (po pr.)
Trenčín – Zvolen 2:4 (kon.) | Nitra – Žilina 4:1 (kon.) | Budapešť – Košice 1:2 (kon.)
koniec
HK DUKLA Trenčín
2:4 (0:0, 0:1, 2:3)
HKM Zvolen
Utorok 02.10.2018, 18:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipos Extraliga (SR) • 8. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:35
    Zvolen dal gól!
    Trenčania sa nedokázali udržať v pásme, Špirko puk vyviezol a poslal do útoku na prázdnu bránu MICHAELA VANDASA. Toho ešte fauloval Radivojevič, ale napriek tomu útočník Zvolena doviezol puk do brány.
    Asistencie: Rastislav Špirko, Vojtech Zeleňák
     
    56:37
    Zvolen dal gól!
    Hostia boli aktívni v útočnom pásme, na modrej sa dostal k puku PETR ULRYCH a prudkou ranou trafil pravý horný roh trenčianskej brány.
    Asistencie: Rastislav Špirko, Michael Vandas
     
    51:09
    Zvolen dal gól!
    Zvolenčania ponúknutú početnú výhodu využívajú na vyrovnanie. ADAM DRGOŇ napriahol z ľavej strany, brankárovi Dukly zakryli výhľad a puk zapadol k pravej žŕdke.
    Asistencie: Peter Zuzin, Petr Obdržálek
     
    49:16
    Trenčín dal gól!
    Trenčania sa v presilovke držali v útočnom pásme, po sérii prihrávok vystrelil z pravého kruhu Bartovič, puk sa odrazil medzi kruhy, kde bol prvý TIBOR VARGA a v dorážke sa nemýlil.
    Asistencia: Milan Bartovič.
     
    45:11
    Trenčín dal gól!
    Trenčania sa dokázali udržať v útočnom pásme po vhadzovaní, brankárovi zaclonili výhľad a puk z hokejky MILANA BARTOVIČA od mantinelu prešiel až k Skapskému, ktorý ho zbadal na poslednú chvíľu a zákrok už neodvrátil jeho cestu do siete.
    Asistencie: Matúš Holenda, Boris Sádecký
     
    27:19
    Zvolen dal gól!
    Hostia presilovku pomerne rýchlo využili, po akcii Špirka s Handlovským ostal nekrytý medzi kruhmi DAVIS VANDANE a obstrelil Valenta.
    Asistencie: Lukáš Handlovský, Rastislav Špirko

    Marián Vychovalý

    Góly a asistencie: 46. Bartovič (Holenda, Sádecký), 50. Varga (Bartovič) – 28. Vandane (Handlovský, Špirko), 52. Drgoň (Zuzin, Obdržálek), 57. Ulrych (Špirko, Vandas), 60. Vandas (Špirko, Zeleňák)


    HK DUKLA Trenčín: Valent – Holenda, Rýgl, Bohunický, Cebák, Marek Hudec, Bokroš, Martiška – Sojčík, Ölvecký, Radivojevič – Hecl, Sádecký, Bartovič – Mikula, Bližňák, Varga – Švec, Pardavý, Denis Hudec – Špankovič
    HKM Zvolen: Skapski – Poyhönen, Vandane, D.Růžička, Zeleňák, M.Roman, Drgoň, Ulrych – Handlovský, Špirko, Vandas – Obdržálek, Holovič, Šišovský – P.Zuzin, Kytnár, Michal Chovan – Andrisík, Petráš, Lušňák – Halama

    Rozhodca: Jonák, Kókai – Synek, Váczi