Lipt. Mikuláš – Nové Zámky 0:1 (kon.) | Poprad – Miškovec 3:2 (po pr.) | B. Bystrica – Detva 2:3 (po pr.)
Trenčín – Zvolen 2:4 (kon.) | Nitra – Žilina 4:1 (kon.) | Budapešť – Košice 1:2 (kon.)
koniec po predl.
HK Poprad
3:2 (1:0, 1:1, 0:1 - 1:0)
DVTK Miškovec
Utorok 02.10.2018, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 8. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Popradčania napokon rozhodli o osude ďalšieho bodu pre seba v predĺžení. Po úmyselnom posunutí bránky, ktoré vykonal brankár Adorján nariadili rozhodcovia trestné strieľanie, a to rutinérsky premenil Patrik Svitana. Poprad teda získal dva body a pokračuje vo svojej víťaznej šnúre, ktorú natiahol už na päť zápasov.

    Ďakujeme za pozornosť. Pekný zvyšok večera. (19:21:48)
     
    Koniec zápasu.
     
    62:49
    Poprad dal gól!
    PATRIK SVITANA využil všetky svoje individuálne schopnosti, pretlačil sa blízko pred bránkovisko a bekhendom jednoznačne prekonal Adorjána!
     
    62:49
    Za úmyselné posunutie bránky Attilu Adorjána nariadil hlavný rozhodca trestné strieľanie, ktoré ide zahrať Patrik Svitana!
     
    62:18
    Macík po dlhej dobe vypálil, skúsil to spoza ľavého kruhu. Na jeho príklep Adorján reagovať nemusel.
     
    62:00
    Domáci krúžia v útočnom pásme s pukom. Paločko hľadá spoluhráča na prihrávku, na ľad už naskočili ďalšie nové trojice na oboch stranách.
     
    61:26
    Ďalšie vynikajúce šance mal Mlynarovič, ktorý sa natlačil až tesne pred bránku, no na dvakrát Adorjána neprekvapil!
     
    60:41
    Prvú tutovku predĺženia vychytal gólman Gračnar. Popradčania prepadli v útočnom pásme, Daniel Kiss vyštartoval sám na bránu, no strelou neprestrelil Gračnarov betón!
     
    60:20
    Salija šikovne obkorčuľoval bránu, napokon sa k puku dostal Bondra. Jeho zakončenie Adorján vyrazil.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    Tretia tretina priniesla vyrovnanie hostí, v 49. minúte skóroval Magosi. Popradčania prakticky celý zápas hazardovali s výsledkom, mohli už aj v prvej tretine vyhrávať 3:0 a mať pod kontrolou zápas, no nestalo sa tak. Oba tímy zatiaľ majú na konte z tohto zápasu jeden bod, o ďalšom sa rozhodne v predĺžení alebo nájazdoch.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    59:32
    Svitana stratil puk v strednom pásme. Do prečíslenia vyrazila trojica hostí, Kulmala zakončoval z kruhu, no Gračnar vynikajúco podržal svoj tím!
     
    58:38
    Od zadného mantinelu nevyšla prihrávka smerom na modrú čiaru, ktorú Ťavoda zachytiť nedokázal. Všetky indície vedú už k predĺženiu.
     
    57:06
    Brankár Gračnar bol teraz poriadne zamestnaný. Musel vykryť dve veľké šance hostí. Najprv ju mal Pance a následne aj Szappanos, no slovinský gólman podržal svoj tím.
     
    56:41
    Svitana prihrával pred bránku Abdulovi, ktorý sa snažil ihneď presadiť, no puk opustil priestor jeho hokejky.
     
    55:42
    Šikovne to vymyslel Žiga Pance, ktorý pred bránku nahadzoval puk. Bol tam pripravený Balázs Somogyi, no z dorážky sa napokon nepresadil.
     
    55:14
    Kozák pálil z ľavého kruhu, no jeho delovka smerovala iba vysoko ponad bránku. Popradčania sú po inkasovanom góle aktívnejší, no gól zatiaľ streliť nevedia.
     
    54:51
    Matúš Paločko sa pretlačil po ľavom krídle a skúsil to strelou z ľavého kruhu. Adorján sa postavil oproti puku a bezpečne zachytil puk.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 19. Svitana (Mlynarovič, Abdul), 40. Takáč (Paukovček, Brejčák), 63. Svitana (t.s.) – 39. Szirányi (Hajós), 49. Magosi (Vas, Rusk)


    HK Poprad: Gračnar (Vošvrda) – Kozák, Salija, Brejčák, Petran, Fabian, Ťavoda, Česánek – Svitana, Mlynarovič, Abdul – Takáč, Paukovček, Bondra – Zagrapan, Heizer, Koyš – Paločko, Bjalončík, Macík
    DVTK Miškovec: Adorján (Duschek) – Crawford, Kiss, Szirányi, Láda, Rusk, Milam, Vojtkó – Harrison, Vas, Magosi – Pance, Kulmala, Somogyi – Szappanos, Loiseau, Galanisz – Ritó, Hajós, Vincze

    Rozhodca: D. Konc, Kalina – Smrek, Bogdaň

    Diváci: 1 063