Lipt. Mikuláš – Nové Zámky 0:1 (kon.) | Poprad – Miškovec 3:2 (po pr.) | B. Bystrica – Detva 2:3 (po pr.)
Trenčín – Zvolen 2:4 (kon.) | Nitra – Žilina 4:1 (kon.) | Budapešť – Košice 1:2 (kon.)
koniec po predl.
HK Poprad
3:2 (1:0, 1:1, 0:1 - 1:0)
DVTK Miškovec
Utorok 02.10.2018, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 8. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Popradčania napokon rozhodli o osude ďalšieho bodu pre seba v predĺžení. Po úmyselnom posunutí bránky, ktoré vykonal brankár Adorján nariadili rozhodcovia trestné strieľanie, a to rutinérsky premenil Patrik Svitana. Poprad teda získal dva body a pokračuje vo svojej víťaznej šnúre, ktorú natiahol už na päť zápasov.

    Ďakujeme za pozornosť. Pekný zvyšok večera. (19:21:48)
     
    Koniec zápasu.
     
    62:49
    Poprad dal gól!
    PATRIK SVITANA využil všetky svoje individuálne schopnosti, pretlačil sa blízko pred bránkovisko a bekhendom jednoznačne prekonal Adorjána!
     
    62:49
    Za úmyselné posunutie bránky Attilu Adorjána nariadil hlavný rozhodca trestné strieľanie, ktoré ide zahrať Patrik Svitana!
     
    62:18
    Macík po dlhej dobe vypálil, skúsil to spoza ľavého kruhu. Na jeho príklep Adorján reagovať nemusel.
     
    62:00
    Domáci krúžia v útočnom pásme s pukom. Paločko hľadá spoluhráča na prihrávku, na ľad už naskočili ďalšie nové trojice na oboch stranách.
     
    61:26
    Ďalšie vynikajúce šance mal Mlynarovič, ktorý sa natlačil až tesne pred bránku, no na dvakrát Adorjána neprekvapil!
     
    60:41
    Prvú tutovku predĺženia vychytal gólman Gračnar. Popradčania prepadli v útočnom pásme, Daniel Kiss vyštartoval sám na bránu, no strelou neprestrelil Gračnarov betón!
     
    60:20
    Salija šikovne obkorčuľoval bránu, napokon sa k puku dostal Bondra. Jeho zakončenie Adorján vyrazil.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    Tretia tretina priniesla vyrovnanie hostí, v 49. minúte skóroval Magosi. Popradčania prakticky celý zápas hazardovali s výsledkom, mohli už aj v prvej tretine vyhrávať 3:0 a mať pod kontrolou zápas, no nestalo sa tak. Oba tímy zatiaľ majú na konte z tohto zápasu jeden bod, o ďalšom sa rozhodne v predĺžení alebo nájazdoch.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    59:32
    Svitana stratil puk v strednom pásme. Do prečíslenia vyrazila trojica hostí, Kulmala zakončoval z kruhu, no Gračnar vynikajúco podržal svoj tím!
     
    58:38
    Od zadného mantinelu nevyšla prihrávka smerom na modrú čiaru, ktorú Ťavoda zachytiť nedokázal. Všetky indície vedú už k predĺženiu.
     
    57:06
    Brankár Gračnar bol teraz poriadne zamestnaný. Musel vykryť dve veľké šance hostí. Najprv ju mal Pance a následne aj Szappanos, no slovinský gólman podržal svoj tím.
     
    56:41
    Svitana prihrával pred bránku Abdulovi, ktorý sa snažil ihneď presadiť, no puk opustil priestor jeho hokejky.
     
    55:42
    Šikovne to vymyslel Žiga Pance, ktorý pred bránku nahadzoval puk. Bol tam pripravený Balázs Somogyi, no z dorážky sa napokon nepresadil.
     
    55:14
    Kozák pálil z ľavého kruhu, no jeho delovka smerovala iba vysoko ponad bránku. Popradčania sú po inkasovanom góle aktívnejší, no gól zatiaľ streliť nevedia.
     
    54:51
    Matúš Paločko sa pretlačil po ľavom krídle a skúsil to strelou z ľavého kruhu. Adorján sa postavil oproti puku a bezpečne zachytil puk.
     
    54:15
    Ťavoda mal pred sebou otvorený priestor, ale napokon mu strela nevyšla. Puk sa pomalšie dokĺzal k Adorjánovi a ten ho potom hokejkou usmernil preč.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1 063 divákov.
     
    52:57
    Po strele Dávida Bondru švihom spomedzi kruhov za Adorjánom zazvonila horná žrď. Kamzíci už mohli aj po tretíkrát ísť do vedenia, no zastavila ich konštrukcia bránky.
     
    52:28
    Kiss to skúšal strelou od modrej čiary, Vas bol pripravený pred Gračnarom, ale strelu napokon tečovať nedokázal.
     
    51:58
    Bjalončík nabíjal na modrú čiaru Fabianovi, ktorý to skúsil delovkou z prvej, no posielal puk vedľa.
     
    51:13
    Zagrapan prihral do druhého sledu Petranovi na modrú čiaru. Jeho zakončenie bolo tečované, no Adorján s jeho zachytením problém nemal.
     
    49:55
    Svitana sa pretlačil s pukom do pásma, potom si ho vymieňal s Abdulom a následne iba prihrávkou vyhnal do stredného pásma Lukáša Kozáka.
     
    48:22
    Miškovec dal gól!
    Hostia po druhýkrát v zápase vyrovnávajú a domáci si to absolútne zbytočne komplikujú. Rusk vypálil spoza ľavého kruhu, puk sa od Gračnara odrazil k žrdi, kde bol nestrážený BÁLINT MAGOSI a ten pohotovou dorážkou skóroval!
    Asistencie: János Vas, Jed Rusk.
     
    48:16
    Magosi chcel prihrať popred bránu, no napokon tam nemal spoluhráčov.
     
    46:58
    Heizer sa zastavil s pukom na ľavom kruhu a dával ho Zagrapanovi, ktorý ihneď vystrelil. Adorján bol úspešný, betónom vytlačil strelu.
     
    45:40
    Dvojica domácich Macík s Takáčom ušla v oslabení hosťujúcej obrane. Takáč prihral na pravý kruh Radoslavovi Macíkovi, ktorý to skúsil priamou strelou, no Adorján zachránil svoj tím od tretieho gólu.
     
    45:16
    Strela z hokejky Alexisa Loiseaua z ľavého kruhu smerovala priamo na gólmana Gračnara, ktorý bol pripravený a urobil to úspešne.
     
    44:57
    Galanisz chcel krížom dávať na Crawforda. Do tejto prihrávky však vložil hokejku Bondra a vypichol ju na plexisklo.
     
    44:10
    Presilová hra pre DVTK. Samuel Mlynarovič dostáva dve minúty za seknutie.
     
    44:05
    Mlynarovič to proti trojici protihráčov skúšal individuálne, ale veľmi mu to nevyšlo. Navyše, o chvíľu na to spáchal nedovolený zákrok.
     
    43:28
    Macík predĺžoval puk od Bjalončíka na Paločka, no bola to pridlhá prihrávka. Hra sa presúva po odpískanom icingu pred Gračnara.
     
    42:18
    Zagrapan prekvapivo posielal puk od zadného mantinelu popred bránku, kde bol trochu dezorientovaný Szirányi a takmer si puk do vlastnej brány zrazil.
     
    41:40
    Kulmala sa predsa len dostal k puku medzi kruhmi a skúšal páliť, no jeho zakončenie Gračnar bez ťažkostí zlikvidoval.
     
    41:19
    Salija v strednom pásme zrazil Žigu Panceho, no do toho súboja vletel aj Paukovček a je značne otrasený. Salija už šiel utešiť svojho spoluhráča.
     
    40:55
    Samuel Mlynarovič sa ocitol v stopercentnej šanci spred bránky, no napokon bekhendom mieril mimo.
     
    40:34
    Svitana rozohral akciu na Abdula, Popradčanom sa podarilo získať útočné pásmo, no zatiaľ je to bez strely.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    V prostrednej časti hry hokejisti Popradu pokračovali v aktívnej hre, i keď aj hostia boli už mierne nebezpečnejší. Góly sme napokon videli až v samom závere. V 39. minúte vyrovnal Szirányi, no hneď na to odpovedal Samuel Takáč.
    Tretia tretina sa začne približne o 18:43.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:39
    Poprad dal gól!
    Je tu však rýchla odpoveď od kamzíkov. Paukovček zastavil puk v útočnom pásme pri mantineli a poslal ho priamo na bránku. SAMUEL TAKÁČ bol síce v ťažkej pozícii, no dokázal letiaci puk tesne mimo bránu tečom usmerniť do brány!
    Asistencie: Lukáš Paukovček, Daniel Brejčák
     
    38:57
    Miškovec dal gól!
    Hostia prichádzajú v tejto chvíli s vyrovnávajúcim zásahom! Popradčania už kopili nejaké tie chybičky, Hajós na modrej čiare nabil BENCEMU SZIRÁNYIMU, ktorý tvrdou delovkou od modrej prepálil všetko, čo mu stálo v ceste.
    Asistencia: Roland Hajós.
     
    38:19
    Crawfordovo zakončenie od modrej čiary bolo mierne tečované, ale puku letel tesne vedľa brány. DVTK trochu viac začal byť iniciatívny, no zatiaľ to k vyrovnávajúcemu gólu nevedie.
     
    37:45
    Galanisz sa na pravom kruhu zbavil protihráčov a prenechal Danielovi Kissovi, ktorý tvrdo pálil spomedzi kruhov. Bola to však nepresná delovka.
     
    36:42
    Loiseau to chcel dávať do predbránkového priestoru, kde bol Magosi, no prihrávka napokon cez Petrana neprešla. Strelou to potom skúsil Galanisz, ale Gračnar bol pripravený.
     
    36:10
    Dávid Bondra zachytil puk v strednom pásme, výborne vykorčuľoval, natlačil sa a sám strieľal z kruhu. Zakončenie však letelo vedľa brány.
     
    35:47
    Vas skúšal dávať krížnu prihrávku spoza pravého kruhu, ktorá došla k Magosimu. Následne od modrej strieľal Milam, ale zakončenie smerovalo len na ochrannú sieť po zblokovaní.
     
    35:15
    DVTK bude hrať presilovú hru. Lukáš Paukovček dostáva dve minúty za vyhodenie puku.
     
    34:40
    Paločko neunikol s pukom z obranného pásma, život mu skomplikoval Žiga Pance, ktorý napokon strieľal spomedzi kruhov a mieril priamo na Gračnara.
     
    34:02
    Loiseau prekorčuľoval medzi kruhy, spracoval si prihrávku a vystrelil. Gračnar šiel na kolená, spojil betóny a niekde pod nimi alebo v nich ukryl letiaci puk.
     
    33:49
    Svitana posúval do korčuliarskej jazdy Abdulovi, ktorý už mohol byť vcelku vo výhodnej pozícii, no pískal sa ofsajd.
     
    33:21
    Od modrej čiary zamestnala Gračnara Milamova strela. Hostia sa po dlhšom čase dostali do útočného pásma. Harrison sa ešte snažil dorážať Milamov pokus, no Gračnar puk pohotovo prikryl.
     
    32:12
    Popradský tlak sa stupňoval, domáci boli dlhý čas v pásme. V akcii pokračoval aj Paukovček, ktorý pálil spomedzi kruhov. Po Adorjánovom zákroku sa k puku dostali hráči DVTK a poslali ho nekompromisne preč.
     
    31:18
    Kozák vymanévroval zo situácie, pretlačil sa pred bránkovisko, nahral Bondrovi, ktorý pálil z prvej, no vynikajúci Adorján predviedol znovu dobrý zákrok.
     
    30:46
    Z Petranovho nahodeného puku sa snažil profitovať Koyš, ktorému sa aj podarilo doraziť, no nebolo to efektívne. Adorján to urobil dobre.
     
    29:38
    Loiseau sa pripravoval na strelu z ľavého kruhu. Malo to byť zrejme na teč pre Magosiho, no Salija dobre bránil Loiseauovi a nedovolil mu lepšie prihrať alebo strieľať.
     
    28:53
    Milam posunul puk Vasovi na pravý kruh. János Vas pálil spoza kruhu, ale delovku Gračnar vytlačil bekhendom.
     
    27:54
    Miškovec bude hrať prvú presilovku v zápase. Samuel Mlynarovič dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    27:03
    Matúš Paločko to skúsil sám, prekorčuľoval po ľavom krídle a z kruhu zakončil. Adorján bol znovu pripravený.
     
    26:27
    Fabian rozohral útok prihrávkou na Macíka, ktorý si puk spracoval na pravom krídle a spoza kruhu vystrelil. Puk skončil priamo v nachystanej Adorjánovej lapačke.
     
    26:12
    Patrik Koyš sa snažil vyhnúť ofsajdovému postaveniu a spracovať si v čistej pozícii prihrávku od Brejčáka. Napokon však v tom ofsajde predsa len bol.
     
    25:18
    Takáč mierne pochybil v obrannom pásme, puku sa zmocnil Alexis Loiseau, no spoza pravého kruhu mieril iba mimo bránky.
     
    24:57
    Tréner Glen Hanlon si berie oddychový čas pre svoj tím.
     
    24:31
    Salija posunul nakrátko Abdulovi medzi kruhy, ktorý to chcel skúsiť priamou strelou, no tú mu zblokovali protihráči.
     
    23:39
    Hráči Miškovcu sa dostali do útočného pásma, Žiga Pance to skúsil spoza pravého kruhu, no strelou napokon neprekvapil Gračnara.
     
    22:25
    Hostia už hrajú vo štvorici a Jindřich Abdul vykorčuľoval po pravom krídle. Skúsil to bekhendom z kruhu, no nepresne.
     
    21:56
    Kozák príklepom vypálil spomedzi kruhov, jeho delovku Adorján dokázal zlikvidovať.
     
    21:21
    Svitana to spoza ľavého kruhu skúsil šikovne na teč pre Bondru, ktorý tečoval strelu spred bránky, no trafil iba do pripraveného Adorjána.
     
    20:44
    Štefan Fabian to skúsil tvrdou delovkou od modrej čiary. Puk sa odrazil medzi kruhy, odkiaľ dorážal Mlynarovič, no mieril len priamo do Adorjána.
     
    20:11
    Miškolc bol v závere prvej tretiny ešte dodatočne vylúčený a teraz dostáva dve minúty za seknutie Ryan Harrison. Presilovka pre Poprad o dvoch hráčov.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    V úvodnej časti hry boli dominantní hokejisti Popradu, ktorí síce mali viacero šancí, no skórovali až v 19. minúte, kedy sa presadil Svitana.
    Druhá tretina sa začne približne o 17:49.
     
    22:47
    Hokejisti DVTK sa v podstate bez komplikácií pozorne ubránili v dvojnásobnej početnej nevýhode. Popradčania mali pár šancí, ale napokon presilovky nevyužili.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    20:00
    Vylúčenie v tíme DVTK Miškovec (Szappanos – 2 min., príliš veľa hráčov na ľade).
     
    19:35
    Ryan Harrison sa ojedinele dostal medzi kruhy a odtiaľ aspoň miernou strelou ohrozil Gračnara, pre ktorého to bol pohodlný zákrok.
     
    18:27
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti sú za svoju aktívnu ofenzívnu prácu ocenení streleným gólom. Mlynarovič presunul z osi ihriska na pravý kruh PATRIKOVI SVITANOVI a ten sa presne mierenou strelou pod Adorjánovu vyrážačku gólovo presadil.
    Asistencie: Samuel Mlynarovič, Jindřich Abdul.
     
    17:59
    Rozohrávka Ryana Harrisona veľmi úspešná nebola, puk bol tečovaný popradským hokejistom na ochrannú sieť. Nakoniec však uvidíme vhadzovanie pred Gračnarom.
     
    17:05
    Somogyiho jemná žabka spoza pravého kruhu Gračnara nevystrašila, puk ako prvý spozoroval Salija a prevzal si ho v rohu klziska.
     
    16:24
    Kulmala si nakorčuľoval po pravom krídle a podarilo sa mu získať puk v rohu klziska. Posielal potom puk pred bránku, kde bol pripravený Pance, no Gračnar zapracoval hokejkou a nedovolil hosťom zakončiť.
     
    15:49
    Luka Gračnar zaznamenal po dlhšej chvíli zákrok. Musel na hrudi zastaviť nahodený puk od Galanisza z pravého kruhu.
     
    15:26
    Takáč to kolmou priamočiarou prihrávkou dával na Bondru, ktorý napokon stečoval puk do útočného pásma, kde už aj operujú jeho spoluhráči.
     
    14:21
    Jameson Milam si šikovne nakorčuľoval do predbránkového priestoru, dostával už aj prihrávku, ktorá mu však prenikla cez hokejku. Popradská defenzíva mala teraz aj šťastie.
     
    13:44
    Matúš Paločko sa chcel preštrikovať cez pravý kruh až pred bránku. O puk nakoniec prišiel a ani nevystrelil.
     
    12:47
    Hráči Miškovcu vybojovali puk v obrannom pásme, Crawford ustál súboj s Ťavodom a puk poslal preč tak, aby to nebolo zakázané uvoľnenie.
     
    12:22
    Podtatranci nevyužili ďalšiu presilovú hru. Dianie bude pokračovať vhadzovaním v obrannom pásme DVTK po predchádzajúcom icingu.
     
    11:48
    Šikovne to opäť myslel Patrik Svitana, ktorý strieľal zo svojej typickej pozície na pravom kruhu. Adorjánovi puk vypadol, no našťastie smeroval do rohu klziska.
     
    11:13
    Lukáš Kozák poslal od modrej čiary dve tvrdé delovky. Jedna bola zblokovaná a druhá tesne minula bránu a skončila na zadnom mantineli.
     
    10:48
    Svitana to od mantinelu dával pred bránku, kde bol Dávid Bondra, ktorý sa pokúšal túto jemnú strelu tečovať. Adorján predviedol spoľahlivý zákrok.
     
    10:13
    Ďalšia presilová hra pre Poprad. Nick Crawford dostáva dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    09:50
    Po Paukovčekovej chybe v obrannom pásme si dobrú príležitosť vytvorili hostia. Loiseau od ľavej žrde presunul puk na opačnú stranu Davidovi Szappanosovi, ktorý strieľal z prvej, no výborný Gračnar sa rýchlo presunul a zakončenie eliminoval.
     
    09:22
    Takáč krížnou prihrávkou medzi kruhy hľadal našliapnutého Bondru. Obrancovia DVTK si však popradského útočníka bezpečne postrážili.
     
    08:40
    Dopredu sa po ľavom krídle pretláčal Jindřich Abdul. Obranca Jameson Milam si však jeho pohyb ustrážil a vybojoval puk pre svoj tím.
     
    08:22
    Vasovu prihrávku od zadného mantinelu zachytil na modrej čiare Jedrick Rusk. Poslal tvrdú delovku príklepom, no tá bola zblokovaná.
     
    07:33
    Svitana puk od zadného mantinelu šikovne dával pred bránku, kde asi na dvakrát dorážal Radomír Heizer, ale napokon túto šancu využiť nedokázal.
     
    06:46
    Szappanos nahodil puk do útočného pásma, korčuľoval za pukom, no v súboji proti Česánekovi neuspel. Popradčania si vzali puk pre seba a rozohrávajú.
     
    06:21
    Petranovu chybu v rozohrávke mohol potrestať Rasmus Kulmala, no nerozhodol sa ísť popred bránu. Napokon o puk prišiel pri zadnom mantineli.
     
    05:40
    Miškovec už hrá v tejto chvíli s piatimi hráčmi. Popradčania ešte síce ostali v pásme, no nie nadlho. Kamzíci teda nevyužili dve po sebe idúce presilovky.
     
    05:13
    Salija zachytával puk na modrej čiare a posúval ho ďalej Brejčákovi, ale nakoniec čiaroví rozhodcovia rozhodli, že puk už bol v strednom pásme.
     
    04:37
    Svitanovu strelu spoza pravého kruhu sa snažil tečovať Bjalončík, no napokon sa puku zrejme nedotkol. Hosťom sa podarilo znovu sa oslobodiť.
     
    04:02
    Salija nabil krížnou prihrávkou Mlynarovičovi za ľavý kruh. Jeho okamžitá delovka skončila v lapačke gólmana Adorjána.
     
    03:28
    Ďalší hráč DVTK odchádza na trestnú lavicu. Daniel Kiss dostáva dve minúty za zovretie puku.
     
    03:28
    Salija si spracoval puk a skúsil to strelou z pravého kruhu. Jeho pokus bol však blokovaný.
     
    02:44
    Bjalončík spadol pri mantineli v útočnom pásme a napokon aj stratil puk. Hostia chceli vyštartovať do útočnej tretiny, no dopustili sa ofsajdu.
     
    02:10
    Štefan Fabian sa ocitol pri puku medzi kruhmi. Okamžite pálil, ale iba do betónov gólmana Adorjána.
     
    01:32
    Presilová hra pre Poprad. Nikandrosz Galanisz dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    01:14
    Takáč v útočnom pásme pritlačil protihráča na mantinel. Puk sa mu však nepodarilo získať. Na hokejky si ho vzali hostia a poslali preč cez celé klzisko.
     
    00:48
    Hráči Miškovca začali s aktívnym napádaním a robili Popradu problémy v rozohrávke. Napokon sa domáci dopustili icingu.
     
    00:18
    Popradskí hokejisti chceli založiť útočnú akciu, ale Salija prišiel o puk v strednom pásme. Harrison ohrozil Gračnara od modrej, no slovinský gólman bol pripravený.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Na úvod samozrejme zaznejú štátne hymny Slovenska a Maďarska.
     
    Na ľadovú plochu už nastupujú oba celky. Popradčania odohrajú toto stretnutie v modrých dresoch, DVTK v bielych.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Gračnar (Vošvrda) – Kozák, Salija, Brejčák, Petran, Fabian, Ťavoda, Česánek – Svitana, Mlynarovič, Abdul – Takáč, Paukovček, Bondra – Zagrapan, Heizer, Koyš – Paločko, Bjalončík, Macík

    DVTK Miškovec: Adorján (Duschek) – Crawford, Kiss, Szirányi, Láda, Rusk, Milam, Vojtkó – Harrison, Vas, Magosi – Pance, Kulmala, Somogyi – Szappanos, Loiseau, Galanisz – Ritó, Hajós, Vincze

    Rozhodca: D. Konc, Kalina – Smrek, Bogdaň.
     
    Prajem vám príjemný podvečer a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu 8. kola Tipsport ligy, v ktorom uvidíme aj stretnutie medzi HK Poprad a DVTK Miškovec. Zápas sa začne o 17:00 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    HK Poprad
    Zastaviť aktuálnu popradskú vynikajúcu formu bude pre maďarský celok určite náročné. Popradčania sa momentálne vezú na štvorzápasovej víťaznej vlne, ktorú odštartovali 21. septembra víťazstvom nad Žilinou 6:3. Následne uspeli vo východniarskom derby proti Košiciam výsledkom 0:1, zdolali aj doma Zvolen 3:2 po nájazdoch a naposledy triumfovali v Detve jednoznačne 0:3. Kamzíci môžu byť do veľkej miery za tieto výhry vďační aj svojej brankárskej dvojici Vošvrda – Gračnar. Prvý menovaný český gólman zaznamenal čisté konto so 43 zákrokmi na košickom ľade a slovinský brankár sa zaskvel čistým kontom v poslednom zápase proti Detve. Popradu teda aktuálne patrí 6. miesto so ziskom 14 bodov a skóre 19:14.

    DVTK Miškovec
    Maďarský tím z Miškovca odštartoval nový ročník Tipsport ligy v nie veľmi svetlom duchu, no v posledných dvoch zápasoch zaznamenal šesťbodové víťazstvá a pod Tatrami takisto nebude chcieť predať kožu lacno. DVTK sa naposledy predstavil na domácom ľade proti vtedajšiemu lídrovi tabuľky z Nových Zámkov a zdolal ho 4:2. Na prvú priečku sa tak dostali Košice. Predtým v 6. kole si DVTK odviezol tri body aj z Liptova po výhre 1:3 nad Liptovským Mikulášom. Aktuálne Miškovcu patrí v tabuľke 8. miesto so ziskom 12 bodov a skóre 27:31, s ktorým sa radí aj medzi tímy s najvyšším počtom strelených gólov, ale aj najvyšším počtom inkasovaných gólov.

    Posledné vzájomné stretnutie týchto dvoch celkov sa uskutočnilo na tohtoročnom Tatranskom pohári. Poprad vo svojej A skupine zdolal Miškovec 3:1 a napokon aj tento rok na druhom najstaršom hokejovom turnaji v Európe triumfoval. Miškovec obsadil konečné 4. miesto.

    Srdečne vás pozývam aj k sledovaniu tohto on-line prenosu a prajem pekný športový zážitok.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 19. Svitana (Mlynarovič, Abdul), 40. Takáč (Paukovček, Brejčák), 63. Svitana (t.s.) – 39. Szirányi (Hajós), 49. Magosi (Vas, Rusk)


    HK Poprad: Gračnar (Vošvrda) – Kozák, Salija, Brejčák, Petran, Fabian, Ťavoda, Česánek – Svitana, Mlynarovič, Abdul – Takáč, Paukovček, Bondra – Zagrapan, Heizer, Koyš – Paločko, Bjalončík, Macík
    DVTK Miškovec: Adorján (Duschek) – Crawford, Kiss, Szirányi, Láda, Rusk, Milam, Vojtkó – Harrison, Vas, Magosi – Pance, Kulmala, Somogyi – Szappanos, Loiseau, Galanisz – Ritó, Hajós, Vincze

    Rozhodca: D. Konc, Kalina – Smrek, Bogdaň

    Diváci: 1 063