Brno – Jihlava 3:0 (kon.) | Ostrava – Třinec 7:0 (kon.)
koniec
FC Baník Ostrava
7:0 (4:0)
FK Třinec
cz Nedeľa 26.08.2018, 10:30 • Stadion Vřesina • Juniorská liga – Morava (CZ) • 6. kolo
Predzápasové kurzy
     
    82
    Baník právě vstřelil branku!
    Po centru z levé strany Bolfa se nejlépe orientoval ve vápně Třince FILIP KALOČ a hlavičkou na zadní tyč nedal Kubikovi šanci – 7:0!
     
    74
    Baník právě vstřelil branku!
    Kapitán DAVID BUCHTA navyšuje stav dnešního utkání. Z pravé strany křížnou ranou otřel míč o levou tyč a ten skončil v síti – 6:0!
     
    55
    Baník právě vstřelil branku!
    Galakoncert ONDŘEJE CHVĚJI dnes nemá konce a přidává již svou čtvrtou branku v dnešním utkání! Třinec má dnes velký problém s rohovými kopy a po dalším z nich se kanonýr baníku prosadil přesnou hlavičkou – 5:0!
     
    24
    Baník právě vstřelil branku!
    Baník dál ničí hosty z Třince! Kapitán domácích DAVID BUCHTA napřáhl z dvaceti metrů a krásnou ranou k pravé tyči zvyšuje vedení domácích – 4:0!
     
    17
    Baník právě vstřelil branku!
    Rychlou akci domácích po levé straně zakončoval Bolf na vzdálenější tyč, míč si však ještě doběhl ONDŘEJ CHVĚJA a poslal míč do prázdné branky a završil tak i svůj dnešní hattrick – 3:0!
     
    7
    Baník právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do dvoubrankového vedení a opět to bylo rohovém kopu. Na zadní tyči zakončoval Mooc, míč se však ještě dostat na kopačku ONDŘEJE CHVĚJI, který se štěstím míč poslal do branky Kubika a připisuje si dnes již svou druhou trefu – 2:0!
     
    2
    Baník právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení po rohovém kopu. ONDŘEJ CHVĚJA se dostal k odraženému míč a pohodlně jej uklidil do již odkryté branky – 1:0!

    Igor Mainka

    Góly: 2. Chvěja, 7. Chvěja, 17. Chvěja, 24. Buchta, 55. Chvěja, 74. Buchta, 82. Kaloč

    Karty:   61. Potůček (TRI)


    FC Baník Ostrava: Lapeš – Dolba, Mooc, Kubík, Russman (64. Paraskevas) – Kaloč, Ptáček (78. Tůma), Lehnert, Bolf – Chvěja, Buchta (C).
    Náhradníci: Budinský – Murin, Tůma.

    FK Třinec: Kubik – Chloň (46. Wilk), Potůček, Lanc (C), Konečný – J. Cieslar, Ceniga – Zahaluk (46. Szotkowski), Joukl (46. Tobiáš), Lasota (46. V. Cieslar) – Novotný (46. Jalovičor).
    Náhradníci: Misiorz – V. Cieslar, Jalovičor, Niemczyk, Szotkowski, Tobiáš, Wilk.

    Rozhodca: Dubravský – Antoníček, Mojžíš.

    Diváci: 65