Hamburger – Hoffenheim 3:0 (kon.) | Kolín nad Rýnom – Hertha 0:2 (kon.)
koniec
Hamburger SV
3:0 (1:0)
TSG 1899 Hoffenheim
Nedeľa 26.11.2017, 15:30 • Imtech Arena, Hamburg • Nemecká Bundesliga • 13. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Domáci kormidelník využije aj svoje posledné striedanie. Na záverečné sekundy prichádza na ihrisko Gian-Luca Waldschmidt, ktorý vymení 17-ročného mladíka Janna-Fieteho Arpa.
    88. Gideon Jung (HAM) - 3:0
     
    88
    Hamburger SV dal gól! Je rozhodnuté, tri body dnes zostanú v Imtech Arene. Striedajúci Sven Schipplock najskôr hlavičkoval do brvna, no po následnom centri Filipa Kostića z ľavej strany a dobrom sklepnutí Dennisa Diekmeiera skóruje GIDEON JUNG.
     
    82
    Markus Gisdol sa snaží kúskovať hru svojim druhým striedaním. Tentokrát ide o výmenu post za post, pretože Bobbyho Wooda nahradzuje Sven Schipplock.
    75. Filip Kostić (HAM) - 2:0
     
    75
    Hamburger SV dal gól! Štvrťhodinu pred koncom to pre domácich vyzerá veľmi dobre. Exekútorom priameho kopu z veľkej diaľky bol FILIP KOSTIĆ a dokonale využil nekoncentrovanosť hráčov hostí na čele s Oliverom Baumannom. Ten si nepostavil múr vôbec dobre a aj preto ho prekvapila strela k ľavej žrdi.
     
    75
    Ďalšiu štandardnú situáciu už Aaron Hunt nerozohrá, pretože ho tréner Markus Gisdol sťahuje z ihriska. Namiesto neho prichádza defenzívnejšie ladený Rick van Drongelen.
     
    74
    A máme tu ďalšie kartové napomenutie. Nedovoleným zákrokom sa prezentoval Florian Grillitsch a dostáva žltú kartu. Ešte pred zahraním priameho kopu budeme svedkami striedania.
    69. Fiete Arp (HAM)
     
    69
    Ďalšia veľká šanca na domácej strane. Jann-Fiete Arp si potiahol loptu na os ihriska, z hranice pokutového územia mieril do ľavého vinklu, ale Oliver Baumann predviedol fantastický zákrok.
     
    64
    Julian Nagelsman príliš nešpekuluje a už teraz si minul všetky svoje striedania. Na trávnik sa dostal Ádám Szalai, ktorý vymenil Kerema Demirbaya. Okrem toho končí aj Steven Zuber a na ihrisko putuje Andrej Kramarić.
     
    63
    Obrovská šanca na strane domáceho tímu! Filip Kostić vymyslel krásnu akciu, prihrávkou z ľavej strany našiel v strede šestnástky osamoteného Bobbyho Wooda, no ten v čistej šanci zlyhal a trafil len brankára Baumanna.
     
    62
    Hlavný rozhodca druhýkrát vyťahuje žltú kartu. Tentokrát je jej adresátom Mark Uth, ktorý išiel nevyberaným spôsobom do súboja s domácim záložníkom Gideonom Jungom.
     
    57
    Hosťujúci tréner Julian Nagelsmann posiela na trávnik prvého čerstvého hráča. Je ním Nadiem Amiri, ktorý by mal podporiť ofenzívu mužstva. Naopak, v zápase končí Serge Gnabry.
    49. Bobby Wood (HAM)
     
    49
    Obrovské šťastie na strane hostí. Bobby Wood získal loptu pred pokutovým územím, keď využil nedôrazné bránenie Floriana Grillitscha. Okamžite vystrelil, no loptu nasmeroval len do pravej žrde brány Olivera Baumanna.
     
    29
    Hlavný rozhodca Bastian Dankert prvýkrát siaha do svojho vrecka. Po súboji s mladým 17-ročným útočníkom Jannom-Fieteom Arpom si ju vyslúžil hosťujúci kapitán Kevin Vogt.
    6. Kevin Akpoguma (HOF) - 1:0
     
    6
    Hamburger SV dal gól! Domáci futbalisti sa dostávajú veľmi rýchlo do tesného vedenia. Filip Kostić pekne posunul loptu na Douglasa Santosa, ktorý vbehol do šestnástky. Následne poslal strieľanú prihrávku pred bránu, ktorú usmernil do vlastnej siete KEVIN AKPOGUMA.

    Miroslav Kováčik

    Góly: 6. Akpoguma (vla.), 75. Kostić, 88. G. Jung

    Karty:   29. Vogt (HOF), 62. Uth (HOF), 74. Grillitsch (HOF)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 9:5. Rohy: 7:8. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 16:23.
    Hamburger SV: Mathenia – Diekmeier, Papadopoulos, Mavraj, Santos – Hunt (75. van Drongelen), G. Jung, Sakaj, Kostić – Wood (82. Schipplock), Arp (90+1. Waldschmidt).
    Náhradníci: Pollersbeck – van Drongelen, Walace, Janjicic, Waldschmidt, Schipplock, Ito.

    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – S. Posch, Vogt, Akpoguma – Zuber (64. Kramarić), Demirbay (64. Szalai), Grillitsch, N. Schulz – Uth, Wagner, Gnabry (57. Amiri).
    Náhradníci: Kobel – Bičakčić, Kadeřábek, Amiri, Kramarić, Szalai, Geiger.

    Rozhodca: Bastian Dankert