Freiburg – Hoffenheim 3:2 (kon.) | Hertha – Bayern 2:2 (kon.) | Kolín nad Rýnom – Lipsko 1:2 (kon.)
koniec
Hertha BSC
2:2 (0:1)
Bayern Mníchov
Nedeľa 01.10.2017, 15:30Nemecká Bundesliga • 7. kolo
Predzápasové kurzy
     
    56
    Hertha dala gól! Joshua Kimmich si počínal nedovolene proti Ondrejovi Dudovi a Berlínčania mali k dispozícii ďalšiu štandardnú situáciu. Marvin Plattenhardt ju previedol dokonale, keď našiel Karima Rekika, od ktorého sa lopta odrazila k SALOMONOVI KALOUOVI, a ten vyrovnáva stav zápasu na 2:2!
    51. Ondrej Duda (HER) - 1:2
     
    51
    Hertha dala gól! Tak to bola blesková odpoveď zo strany domácich. Genki Haraguči predviedol nádherný slalom z ľavej strany až na pravú v pokutovom území, aby následne poslal loptu na voľného ONDREJA DUDU, ktorý strieľa svoj premiérový gól v Bundeslige, a to hneď do siete bavorského veľkoklubu!
    49. Robert Lewandowski (BAY) - 0:2
     
    49
    Bayern dal gól! Ďalšia obrovská chyba defenzívy znamená ďalší inkasovaný gól na strane domácich. Niklas Stark prehral osobný súboj s Robertom Lewandowskim, poľský kanonier sa tak ocitol sám proti Runemu Jarsteinovi a v takýchto pozíciách sa už Lewandowski nemýli!
    10. Mats Hummels (BAY) - 0:1
     
    10
    Bayern dal gól! Tak toto bola veľká chyba berlínskej defenzívy. Tej sa síce podarilo odvrátiť center Joshuu Kimmicha, loptu pred Jarsteina však vrátil Jérôme Boateng, Karim Rekik úplne zabudol na voľného MATSA HUMMELSA, ktorý loptu nasmeroval svojou hlavou úplne presne k žrdi!

    Jakub Kocourek

    Góly: 51. Duda, 56. Kalou – 10. Hummels, 49. Lewandowski

    Karty:   52. Tolisso (BAY), 72. Kimmich (BAY)


    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 5:9. Rohy: 1:9. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 14:11.
    Hertha BSC: Almenning Jarstein – Weiser, Stark, Rekik, Plattenhardt – Skjelbred (C), Darida (80. Lustenberger) – Leckie, Duda (75. Lazaro), Haraguči (87. Esswein) – Kalou.
    Náhradníci: Kraft – Pekarík, Esswein, Stocker, Lazaro, Torunarigha, Lustenberger.

    Bayern Mníchov: Ulreich – Kimmich, J. Boateng (79. Süle), Hummels, Alaba – Javi Martínez, Tolisso – Robben (59. Th. Alcântara), T. Müller (C), Ribéry (62. Coman) – Lewandowski.
    Náhradníci: Starke – Süle, Th. Alcântara, James Rodríguez, Rafinha, Rudy, Coman.

    Rozhodca: Harm Osmers