Sociedad – Real Betis 4:4 (kon.) | Barcelona – Las Palmas 3:0 (kon.) | Valencia – Bilbao 3:2 (kon.)
Villarreal – Eibar 3:0 (kon.) | Real Madrid – Espanyol 2:0 (kon.)
koniec
Real Sociedad San Sebastian
4:4 (2:2)
Real Betis
Nedeľa 01.10.2017, 12:00 • Estadio Municipal de Anoeta, Donostia-San Sebastián • Španielska LaLiga • 7. kolo
Predzápasové kurzy

     
    Ani v druhom polčase sme sa napokon nenudili, opäť padli po dva góly na oboch stranách a tak tento divoký zápas konči remízou 4:4! Priaznivci ofenzívneho futbalu sa tak dnes mali na čo pozerať, napokon zápas dospel k spravodlivej deľbe bodov.

    S týmto konštatovaním sa už s Vami lúčim a prajem ešte pekný zvyšok víkendu. Zápasom Vás sprevádzal Miroslav Revaj. (13:56:23)
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+5
    Žltú kartu dostáva Sergio León (Real Betis).
     
    90+4
    Domáci sa držia na útočnej polovičke, ale nedarí sa im zakončiť na bránu svojho súpera. Pomaly sa naplní aj nadstavený čas, zrejme sa už naozaj body budú spravodlivo deliť.
     
    90+3
    Pri lopte sú momentálne domáci a snažia sa preniknúť na útočnú polovičku. Aj samotný záver tohto zápasu je tak veľmi hektický, diváci si v skutku dnes prišli na svoje.
     
    90+2
    Hostia mohli v závere strhnúť víťazstvo na svoju stranu! Leon si výborne spracoval loptu a presne vypálil, lopta už smerovala do odkrytej brány domácich, ale jeden z obrancov ju pred bránkovou čiarou odkopol do bezpečia.
     
    90+1
    Oba tímy sa ešte snažia o útočné výpady, defenzívy aktérov tohto zápasu však teraz pracujú úspešne. Uvidíme, či ešte príde nejaká zaujímavá situácia.
     
    90
    Nadstavený čas v druhom polčase: 5 minút!
    89. Sergio León (RBE)
     
    89
    Rohový kop sa domácim podarilo ubrániť bez problémov. O malú chvíľu sa naplní riadny hrací čas, určite sa dá očakávať aj nejaké to nastavenie. Predsa len sme videli v druhom polčase 4 góly.
     
    88
    Hostia zahrávali nebezpečný priamy kop z blízkej vzdialenosti od brány domácich, napokon to priamom strelou skúsil Leon, ale loptu dokázal na bránkovej čiare na rohový kop vyraziť brankár Rulli!
     
    87
    Žltú kartu dostáva Diego Llorente (Real Sociedad San Sebastian).
    86. Diego Llorente (RSC) - 4:4
     
    86
    Real Sociedad San Sebastian dal gól!
    Slovo šialené je asi slabé slovo na označenie tohto zápasu! Opäť sme svedkami rýchlej odpovede prehrávajúceho mužstva. Illarramendi rozohral priamy kop, na center si najvyššie vyskočil DIEGO LLORENTE a hlavou vyrovnáva na 4:4!
     
    85
    Domáci na nič nečakajú a okamžite vyrážajú na útočnú polovičku. Hostia budú čeliť rohovému kopu.
    84. Sergio León (RBE) - 3:4
     
    84
    Real Betis dal gól!
    Tak som to teda zakríkol! Domáca obrana totižto teraz výrazne chybovala, SERGIO LEÓN postupoval sám na brankára domácich Rulliho a presnou strelou loptu odpravil do siete a hostia tak vyhrávajú o jeden gól – 3:4!
     
    83
    Tréner domácich tak už využil všetky striedania podobne ako jeho náprotivok, takže takéto prerušenie hry už nenastane. Zatiaľ to v dejisku zápasu vyzerá na deľbu bodov.

    Miroslav Revaj

    Góly: 13. José, 26. Oyarzabal, 57. Prieto, 86. D. Llorente – 6. A. Sanabria, 28. Feddal, 46. Joaquín, 84. León

    Karty:   66. Navas (RSC), 67. Illarramendi (RSC), 87. D. Llorente (RSC) – 44. Guardado (RBE), 76. Adán (RBE), 90+5. León (RBE)


    Real Sociedad San Sebastian: Rulli – Odriozola Arzallus, Navas, D. Llorente, Rodrigues – Prieto (C) (72. Canales), Illarramendi, Zurutuza – Oyarzabal, José (82. Bautista), Juanmi (60. Vela).
    Náhradníci: Ramírez – Zubeldia, Vela, A. Elustondo, Canales, Bautista, de la Bella.

    Real Betis: Adán – Barragán, Mandi, Feddal, Durmisi – Ruiz, Javi García (75. Narváez), Guardado – Joaquín (C) (68. Guerrero), A. Sanabria (72. León), Tello.
    Náhradníci: D. Giménez – R. Navarro, Amat, León, Nahuel, Guerrero, Narváez.

    Rozhodca: Alfonso Álvarez – Juan Barranco, Joan Méndez

    Diváci: 19669