Sociedad – Real Betis 4:4 (kon.) | Barcelona – Las Palmas 3:0 (kon.) | Valencia – Bilbao 3:2 (kon.)
Villarreal – Eibar 3:0 (kon.) | Real Madrid – Espanyol 2:0 (kon.)
koniec
Real Sociedad San Sebastian
4:4 (2:2)
Real Betis
Nedeľa 01.10.2017, 12:00 • Estadio Municipal de Anoeta, Donostia-San Sebastián • Španielska LaLiga • 7. kolo
Predzápasové kurzy

     
    Ani v druhom polčase sme sa napokon nenudili, opäť padli po dva góly na oboch stranách a tak tento divoký zápas konči remízou 4:4! Priaznivci ofenzívneho futbalu sa tak dnes mali na čo pozerať, napokon zápas dospel k spravodlivej deľbe bodov.

    S týmto konštatovaním sa už s Vami lúčim a prajem ešte pekný zvyšok víkendu. Zápasom Vás sprevádzal Miroslav Revaj. (13:56:23)
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+5
    Žltú kartu dostáva Sergio León (Real Betis).
     
    90+4
    Domáci sa držia na útočnej polovičke, ale nedarí sa im zakončiť na bránu svojho súpera. Pomaly sa naplní aj nadstavený čas, zrejme sa už naozaj body budú spravodlivo deliť.
     
    90+3
    Pri lopte sú momentálne domáci a snažia sa preniknúť na útočnú polovičku. Aj samotný záver tohto zápasu je tak veľmi hektický, diváci si v skutku dnes prišli na svoje.
     
    90+2
    Hostia mohli v závere strhnúť víťazstvo na svoju stranu! Leon si výborne spracoval loptu a presne vypálil, lopta už smerovala do odkrytej brány domácich, ale jeden z obrancov ju pred bránkovou čiarou odkopol do bezpečia.
     
    90+1
    Oba tímy sa ešte snažia o útočné výpady, defenzívy aktérov tohto zápasu však teraz pracujú úspešne. Uvidíme, či ešte príde nejaká zaujímavá situácia.
     
    90
    Nadstavený čas v druhom polčase: 5 minút!
    89. Sergio León (RBE)
     
    89
    Rohový kop sa domácim podarilo ubrániť bez problémov. O malú chvíľu sa naplní riadny hrací čas, určite sa dá očakávať aj nejaké to nastavenie. Predsa len sme videli v druhom polčase 4 góly.
     
    88
    Hostia zahrávali nebezpečný priamy kop z blízkej vzdialenosti od brány domácich, napokon to priamom strelou skúsil Leon, ale loptu dokázal na bránkovej čiare na rohový kop vyraziť brankár Rulli!
     
    87
    Žltú kartu dostáva Diego Llorente (Real Sociedad San Sebastian).
    86. Diego Llorente (RSC) - 4:4
     
    86
    Real Sociedad San Sebastian dal gól!
    Slovo šialené je asi slabé slovo na označenie tohto zápasu! Opäť sme svedkami rýchlej odpovede prehrávajúceho mužstva. Illarramendi rozohral priamy kop, na center si najvyššie vyskočil DIEGO LLORENTE a hlavou vyrovnáva na 4:4!
     
    85
    Domáci na nič nečakajú a okamžite vyrážajú na útočnú polovičku. Hostia budú čeliť rohovému kopu.
    84. Sergio León (RBE) - 3:4
     
    84
    Real Betis dal gól!
    Tak som to teda zakríkol! Domáca obrana totižto teraz výrazne chybovala, SERGIO LEÓN postupoval sám na brankára domácich Rulliho a presnou strelou loptu odpravil do siete a hostia tak vyhrávajú o jeden gól – 3:4!
     
    83
    Tréner domácich tak už využil všetky striedania podobne ako jeho náprotivok, takže takéto prerušenie hry už nenastane. Zatiaľ to v dejisku zápasu vyzerá na deľbu bodov.
     
    82
    Striedanie v tíme Real Sociedad San Sebastian: z ihriska odchádza Willian José, prichádza Jon Bautista.
     
    81
    Rohový kop napokon nič zaujímavé nepriniesol, do konca riadneho hracieho času ostáva približne 10 minút.
     
    80
    San Sebastian založil rýchly protiútok a domáci futbalisti získavajú rohový kop. Betis sa tak teraz bude musieť brániť tejto situácii.
     
    79
    Hostia opäť kombinujú na útočnej polovičke, ale snažia sa takýmto spôsobom čo najdlhšie si podržať loptu na svojich kopačkách. Domáci sa snažia o vysoké napádanie.
     
    78
    Betis založil rýchly protiútok, troška z uhla postupoval na bránu domácich Tello, dostal sa až do pokutového územia, ale trafil napokon iba bočnú sieť. Bude to tak odkop od brány Rulliho.
     
    77
    Hra sa teraz dosť kúskuje, videli sme niekoľko striedaní za sebou. Hostia už všetky striedania využili, domáci tréner má k dispozícii ešte jednu zmenu. Pomaly sa blíži záverečná časť druhého polčasu.
     
    76
    Žltú kartu dostáva Antonio Adán (Real Betis).
     
    75
    Striedanie v tíme Real Betis: z ihriska odchádza Javi García, prichádza Juan José Narváez.
     
    74
    Dnešné stretnutie sleduje 19669 divákov.
     
    73
    Čas zápasu sa pomaličky napĺňa, aj naďalej platí vyrovnaný stav v podobe 3:3! Oba tímy sa ešte snažia hrať aktívne a strhnúť víťazstvo na svoju stranu.
     
    72
    Striedanie v tíme Real Sociedad San Sebastian: z ihriska odchádza Xabi Prieto, prichádza Sergio Canales.
    Striedanie v tíme Real Betis: z ihriska odchádza Antonio Sanabria, prichádza Sergio León.
    71. Willian José (RSC)
     
    71
    Domáci sa znova mohli dostať do vedenia o jeden gól! Z pravej strany prišiel úspešný prízemný center pred bránu hostí, do zakončenia sa dostal José, ale z dobrej pozície bránu hostí prepálil!
     
    70
    San Sebastian sa čoraz viac tlačí dopredu, ale defenzíva hostí teraz chyby nerobí a domácich tak do ničoho nepúšťa. Domáci si však musia dávať pozor na brejky svojho súpera.
     
    69
    Na druhej strane si rohový kop vyskúšali aj domáci futbalisti, ale center od rohovej zástavky si hostia postrážili a tak sa domáci do zakončenia na bránu nedostali.
     
    68
    Striedanie v tíme Real Betis: z ihriska odchádza Joaquín, prichádza Francis Guerrero.
     
    67
    Betis zahrával rohový kop, ale domáci si všetko postrážili a svojho súpera do úspešného zakončenia nepustli. Dopredu tak už skúšajú ísť futbalisti domáceho celku.
     
    67
    Žltú kartu dostáva Asier Illarramendi (Real Sociedad San Sebastian).
     
    66
    Žltú kartu dostáva Raúl Navas (Real Sociedad San Sebastian).
     
    65
    Lopta opäť lieta od jedného tímu k druhému, útočné výpady tak sledujeme na oboch stranách, ale bez zakončenia na jednu či druhú bránu.
     
    64
    Hostia zahrávali následne priamy kop, do zakončenia sa v pokutovom území domácich dostal Feddal, hlavičkoval však z ofsajdovej pozície a tak sa hra prerušuje.
     
    63
    Tento útok hostí však nič na tom nezmenil, Rulli včas opustil svoju bránu a loptu upratal do bezpečia. Betis tak ešte ostáva na útočnej polovičke.
     
    62
    Útoky sa opäť striedajú na oboch stranách, obe defenzívy si však teraz dávajú pozor a svojho súpera do šancí nepúšťajú. Do konca zápasu ešte nejaký ten čas ostáva, zrejme ešte príde niečo zaujímavé.
     
    61
    Rohový kop však nič zaujímavého neponúkol, domáci sa previnili útočným faulom. Dopredu tak teraz môžu skúsiť ísť hostia.
     
    60
    Striedanie v tíme Real Sociedad San Sebastian: z ihriska odchádza Juanmi, prichádza Carlos Vela.
     
    59
    Veľa nechýbalo a mohlo tomu tak aj byť! Spoza 16-tky sa do strely oprel Zurutuza, brankár hostí Adán aj s námahou vyrazil na rohový kop. Tlak domácich tak bude pokračovať.
     
    58
    A domáci útočia aj naďalej, opäť sa tak obraz hry vracia do starých koľají. Diváci si tak prichádzajú v tomto zápase na svoje, uvidíme, či príde ešte nejaký ten presný zásah.
    57. Xabi Prieto (RSC) - 3:3
     
    57
    Real Sociedad San Sebastian dal gól!
    A je znova vyrovnané! Opäť sme na gólovú odpoveď nemuseli dlho čakať a znova tak v tomto zápase začíname odznova. Domáci zahrávali rohový kop, ale hostia loptu dostali ďaleko od svojej brány. Následne však po rýchlom útoku Juanmi poslal loptu na XABIHO PRIETA a ten doklepol loptu do siete – 3:3!
    56. Xabi Prieto (RSC)
     
    56
    Teraz už táto situácia domácich bola nebezpečnejšia, Prieto sa dostal v pokutovom území do zakončenia na bránu hostí, Adán výborným zákrokom loptu vyráža na rohový kop.
     
    55
    Ani táto útočná akcia domácim nič nepriniesla, nepresná prihrávka pred bránu hostí doputovala iba za postrannú čiaru. Odkop od brány tak zaobstará brankár Adán.
     
    54
    Tempo hry však začína mierne opadať, na oboch stranách vidíme aj množstvo nepresností. Hostia si však aj naďalej držia náskok o jeden gól a tak ich to trápiť nemusí.
     
    53
    Domáci aj naďalej držia loptu na svojich kopačkách, ale v druhom polčase to je zatiaľ z ich stranu v útoku bezzubé. Uvidíme, kedy sa dostanú do prvej zaujímavej situácie v tomto dejstve.
     
    52
    Hostia napokon túto situáciu ubránili bez problémov, domáci však ešte ostávajú pri lopte.
     
    51
    Pred bránou hostí teraz operoval José, vybojoval tak pre svoj celok rohový kop. Betis sa tak teraz bude musieť brániť.
     
    50
    San Sebastian je aj naďalej pri lopte, ale stále sa domácim v druhom polčase nedarí prejsť na útočnú polovičku. Času však majú v druhom polčase ešte dosť.
     
    49
    A pri lopte sú práve domáci futbalisti, snažia sa už o prechod na útočnú polovičku. Betis však dobre bráni svoje územie.
     
    48
    Domáci tak budú musieť opäť doťahovať náskok svojho súpera. Aspoň tak maj diváci o zábavu v druhom polčase postarané.
    46. Joaquín (RBE) - 2:3
     
    46
    Real Betis dal gól!
    Tak to je teda úvod druhého polčasu! Domáci po rozohrávke stratili loptu, dopredu sa tak dostali hostia, následne obrana San Sebastianu spravila obrovskú chybu, na brankára Rulliho postupoval JOAQUÍN sám a presnou strelou dáva tretí gól svojho tímu – 2:3!
     
    46
    Druhý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali domáci futbalisti. Ani jeden z trénerov nespravil zmenu v základnej zostave.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!

     
    V prvom polčase sme sa teda rozhodne nenudili. Videli sme v ňom až 4 góly a útočné snahy na oboch stranách. Najprv išli hostia v 6. minúte do vedenia zásluhou Sanabria, ale domáci rýchlo otočili gólmi Josého a Oyarzabal. Ani vedenie domácich však dlho netrvalo a Feddal uzavrel na zatiaľ predbežných 2:2!

    Uvidíme, čo nám ponúkne druhý polčas, ktorý sa začne približne o 13:02!
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Nadstavuje sa minimálne ešte jedna minúta!
     
    44
    Žltú kartu dostáva Andrés Guardado (Real Betis).
     
    44
    Betis napokon ešte zahrával aj rohový kop, ale žiadnu zaujímavú situáciu to neprinieslo. Pomaličky už plynie posledná minúta riadneho hracieho času.
     
    43
    K lopte sa však dostávajú hostia a prenikajú na útočnú polovičku. Možno predsa len príde ešte zakončenie na bránu v závere prvého polčasu.
     
    42
    Pri lopte sú momentálne domáci futbalisti, ale nejavia veľkú aktivitu smerom dopredu. Ani hostia nenapádajú ich rozohrávku, zrejme to tak už bude do konca prvého polčasu.
     
    41
    Záver prvého polčasu sa však odohráva v pokojnom tempe, zrejme už oba tímy ho chcú len dohrať a sústrediť sa potom na druhý polčas, v ktorom by sa mal lámať chlieb.
     
    40
    Do konca prvého polčasu ostáva približne 5 minút, možno nejaký ten nadstavený čas. Uvidíme, či ešte príde nejaká zaujímavá situácia na jeden či druhej strane.
     
    39
    Domáci sa teraz previnili na polovičku svojho dnešného súpera faulom a hostia sa snažia založiť rýchly brejk. Ani im sa však nedarí prejsť cez obranu svojho súpera.
     
    38
    Hostia však opäť nejavia aktivitu smerom dopredu, domáci sa už pokúšajú o vysoké napádanie. Betis však teraz chyby nerobí a aj naďalej si drží loptu na svojich kopačkách.
     
    37
    Domáci José zachytil prihrávku hostí a snažil sa o individuálny prechod dopredu. Obrana Betisu si však na túto situáciu dala pozor a od lopty ho včas odstavila.
     
    35
    Futbalisti hosťujúceho mužstva aj naďalej držia loptu na svojich kopačkách, nikam sa nenáhlia a snažia sa o postupný prechod smerom dopredu.
     
    34
    San Sebastian napokon na útočnú polovičku prenikol, ale dlho sa tam neohrial. Po chybnej prihrávke už majú loptu hostia, ale nikam sa neponáhľajú a kombinujú pred svojou bránou.
     
    33
    V strede ihriska teraz kombinujú domáci futbalisti, snažia sa o prechod na útočnú polovičku, ale hostia ich nikam nepúšťajú. Ani jeden z tímov tak teraz nechce spraviť chybu.
     
    32
    Postupne sa však hra začína upokojovať, sledujeme skôr kombináciu oboch tímov a snahu si čo najdlhšie udržať loptu. Určite sa však nie je kam ponáhľať, času je ešte naozaj dosť.
     
    31
    Lopta teraz lieta od jedného tímu k druhému, sledujeme rýchly útočný futbal. Pre oko diváka je tak priebeh zápasu zaujímavý, tréneri oboch mužstiev však zrejme s prácou v defenzíve byť spokojní nemôžu.
     
    30
    Rohový kop teraz zahrávali aj domáci futbalisti, ale zmenu skóre to neprinieslo. Po 30 minútach hry je tak stav zápasu vyrovnaný 2:2!
     
    29
    A dopredu už vyrážajú domáci futbalisti. Fanúšikovia na štadióne sa tak určite nenudia, verím že ani vy nie pri sledovaní tohto prenosu. Do konca prvého polčasu ešte nejaký ten čas ostáva, uvidíme, čo nás ešte všetko čaká.
    28. Zouhair Feddal (RBE) - 2:2
     
    28
    Real Betis dal gól!
    Tak toto je už naozaj famózny úvod zápasu, podobný priebeh mal aj zápas v piatok medzi Celtou Vigo a Gironou! Hostia napokon rýchlo odpovedajú na gól domácich a stav zápasu je vyrovnaný 2:2! Betis zahrával rohový kop, pred bránou domácich sa dostal do zakončenia ZOUHAIR FEDDAL a loptu prehodil za brankára Ruliho. Toto bolo naozaj zaváhanie domácej obrany.
     
    27
    Aktivita domácich napokon priniesla požadovaný úspech, hostia však ihneď po rozohrávke prenikajú na útočnú polovičku a snažia sa o čo najrýchlejšiu odpoveď. Fanúšikovia si tak teraz prídu na svoje.
    26. Mikel Oyarzabal (RSC) - 2:1
     
    26
    Real Sociedad San Sebastian dal gól!
    Ako by som to práve privolal! Domáci pokračovali vo svojej aktivite, založili ďalší útočný výpad, po sérii úspešných prihrávok sa v pokutovom území hostí dostal do zakončenia MIKEL OYARZABAL a peknou strelou otáča vývoj v prospech domácich – 2:1!
     
    25
    Betis však opäť pomerne ľahko stráca loptu a tak už skúšajú ísť dopredu domáci futbalisti, ktorí sú po vyrovnávajúcom góle z ich strany veľmi aktívny a snažia sa pridať aj ďalší gól.
     
    24
    Napokon sme boli svedkami ďalšieho zakončenia na bránu hostí, ale tento pokus Juanmiho nijak brankára Adána nepreveril a tak môžu skúsiť vyraziť dopredu hostia.
     
    23
    V útoku sa po dlhšej dobre predstavili aj hostia, ale po chybnej prihrávke loptu stratili a dopredu už skúšajú ísť domáci futbalisti.
     
    22
    San Sebastian obliehal pokutové územie svojho dnešného súpera, napokon sme registrovali iba slabý strelecký pokus, ktorý bránu Betisu nijak neohrozil.
     
    20
    Aj naďalej sú pri lopte futbalisti domáceho celku, hostia ich však do ničoho vážneho nepúšťajú. Uvidíme, čo prinesú ešte zostávajúce minúty prvého polčasu.
     
    19
    Domáci však opäť podnikli rýchly útočný výpad, Mandi však aj tento center do pokutového územia hostí odvrátil do bezpečia. Hostia sa tak teraz musia len brániť.
     
    18
    Za malú chvíľu sa opäť snažili zaútočiť domáci futbalisti, Juanmi sa však ocitol v tesnom ofsajde. K lopte sa tak dostávajú futbalisti hosťujúceho mužstva.
     
    17
    Do hlavičkového zakončenia sa dostal autor vyrovnávajúceho gólu José, ale tento pokus mu nevyšiel a lopta išla vedľa brány hostí.
     
    16
    Rýchly útok založilo domáce mužstvo a uvidíme tak ďalší rohový kop z ich strany. Hostia sa už pripravujú na bránenie tejto situácie.
     
    15
    Oba tímy sa teraz snažia hrať aktívne a sledujeme tak útočné výpady na oboch stranách. Defenzívy oboch aktérov tohto zápasu však teraz pracujú úspešne a šance tak zatiaľ nevidíme.
     
    14
    Úvod tohto zápasu je tak určite veľmi zaujímavý, videli sme už dva góly a to sa prvý polčas stále ešte len rozbieha. Sme tak určite zvedaví, čo všetko náš ešte v tomto dejstve čaká.
    13. Willian José (RSC) - 1:1
     
    13
    Real Sociedad San Sebastian dal gól!
    A stav zápasu je razom vyrovnaný! Tak domácim sa teda podarila pomerne rýchly odpoveď, v 13. minúte zápasu je stav 1:1 a začíname tak odznova. Odriozola sa dostal k lopte a vyslal center do pokutového územia hostí, tam s k úspešnej hlavičke dostal WILLIAN JOSÉ a prekonal aj so šťastím brankára Adána.
     
    12
    Ani rohový kop domáceho mužstva žiadnu zaujímavú situáciu nepriniesol a hostia sa ubránili bez problémov. Betis sa dostáva k lopte, ale zatiaľ kombinuje len na svojej polovičke.
     
    11
    Napokon sa do rýchleho protiúoku dostali domáci futbalisti a aj toto mužstvo si tak vyskúša prvý rohový kop v tomto zápase. Betis sa tak bude musieť teraz brániť.
     
    10
    Po rohovom kope prišlo aj zakončenie na bránu domácich, ale jeden z domácich futbalistov loptu zblokoval do bezpečia. Betis sa však k lopte dostáva v strede ihriska.
     
    9
    Na druhej strane sme teraz sledovali rýchly prehod do útoku v podaní futbalistov Betisu a budeme svedkami prvého rohového kopu v tomto zápase, postarajú sa oň hostia.
     
    8
    San Sebastian sa rýchlo presúva na útočnú polovičku a snaží sa odpovedať. Zuturuza sa dostal k strele spoza 16-tky hostí, ale jeho pokus bol nepresný a bránu domácich neohrozil.
     
    7
    Úvidíme, ako tento pomerne rýchly presný zásah ovplyvní zvyšok zápasu. Hostia v úvode pôsobili lepším dojmom a podarilo sa im napokon aj skórovať. Na rade sú tak teraz domáci futbalisti.
    6. Antonio Sanabria (RBE) - 0:1
     
    6
    Real Betis dal gól!
    A napokon je tu rýchly prvý gól tohto zápasu! Hostia aj naďalej pokračovali vo svojej aktivite a usadili sa na útočnej polovičke. Ruiz vysunul pred bránu domácich ANTONIA SANABRIA a ten sa tentokrát už nemýlil a prekonáva brankára domácich – 0:1!
     
    5
    Avšak, netrvalo dlho a sledovali sme ďalší útočný výpad hostí, K lopte sa v pokutovom území domácich dostal Sanabria, jeho zakončenie v páde však letelo nad bránu domácich.
     
    4
    Napokon však hostia nič zaujímavé nevymysleli a loptu po chybnej prihrávke strácajú. Úvod zápasu sa tak nesie v duchu nepresností na oboch stranách.
     
    3
    Loptu však už majú vo svojom držaní hostia, snažia sa založiť postupný útok po pravej strane. Domáci sa tak sťahujú späť na svoju polovičku.
     
    2
    Domácim sa už podarilo aj zaútočiť, center do pokutového územia hostí však Mandi odhlavičkoval do bezpečia. San Sebastian tak ešte ostáva na útočnej polovičke.
     
    1
    Prvý polčas tohto zápasu sa už nalno rozbehol, výkop patril futbalistom Betisu. K lopte sa však už dostávajú domáci futbalisti.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, prvý polčas tohto zápasu sa tak už čoskoro začne!
     
    Príjemné nedeľňajšie dopoludnie s Primera Division prajem všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Do začiatku zápasu medzi mužstvami Real Sociedad San Sebastian a Real Betis už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch mužstiev. Zápas z pozície rozhodcov povedú páni Alfonso Álvarez – Juan Barranco, Joan Méndez. Na Estadio Municipal de Anoeta je už všetko pripravené, čaká sa len na príchod oboch mužstiev a rozhodcov tohto zápasu. Pri sledovaní tohto prenosu Vám prajem príjemný športový zážitok, z pozície komentátora Vám ho sprostredkuje Miroslav Revaj.
     
    Úvodné zostavy:

    Real Sociedad San Sebastian: Rulli – Odriozola Arzallus, Navas, D. Llorente, Rodrigues – Prieto, Illarramendi, Zurutuza – Juanmi, José, Oyarzabal

    Náhradníci: Ramírez – Zubeldia, Vela, A. Elustondo, Canales, Bautista, de la Bella

    Real Betis: Adán – Barragán, Mandi, Feddal, Durmisi – Ruiz, Javi García, Guardado – Joaquín, A. Sanabria, Tello

    Náhradníci: D. Giménez – R. Navarro, Amat, León, Nahuel, Guerrero, Narváez

    Rozhodca: Alfonso Álvarez – Juan Barranco, Joan Méndez
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá Real Sociedad San Sebastian a Real Betis. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 12:00!

    Cez víkend opäť pokračuje aj Španielska Primera Division, budeme svedkami jej 7. kola. V tomto prenose zavítame na Estadio Anoeta, kde uvitíme súboj tímov z prvej polovičky tabuľky.

    Real Sociedad San Sebastian:
    Domáce mužstvo má po 6 kolách na svojom konte 9 bodov za 3 víťazstvá. Tie zaznamenala v prvých troch zápasoch, potom však už prišiel herný úpad a tri prehry za sebou. V tabuľku zatiaľ domácemu mužstvo patrí 8. miesto, na 4. miesto však stráca len tri body. V poslednom zápase prehrali domáci na svojom štadióne s Valenciou 2:3.

    Real Betis:
    Hosťujúce mužstvo je na tom o niečo lepšie, po 6 kolách má na svojom konte 12 bodov za 4 víťazstvá. Betis si zatiaľ drží úspešnú formu a prvú polovicu tabuľky. V tabuľke sa tak zatiaľ hostia nachádzajú na 5. mieste, na 2. miesto strácajú iba dva body. V poslednom zápase Betis doma porazil Levante presvedčivo 4:0.

    Favorit:
    Papierové predpoklady do tejto úlohy stavajú domáce mužstvo, určite sa však môžme tešiť na zaujímavé stretnutie.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 12:00.

    Miroslav Revaj

    Góly: 13. José, 26. Oyarzabal, 57. Prieto, 86. D. Llorente – 6. A. Sanabria, 28. Feddal, 46. Joaquín, 84. León

    Karty:   66. Navas (RSC), 67. Illarramendi (RSC), 87. D. Llorente (RSC) – 44. Guardado (RBE), 76. Adán (RBE), 90+5. León (RBE)


    Real Sociedad San Sebastian: Rulli – Odriozola Arzallus, Navas, D. Llorente, Rodrigues – Prieto (C) (72. Canales), Illarramendi, Zurutuza – Oyarzabal, José (82. Bautista), Juanmi (60. Vela).
    Náhradníci: Ramírez – Zubeldia, Vela, A. Elustondo, Canales, Bautista, de la Bella.

    Real Betis: Adán – Barragán, Mandi, Feddal, Durmisi – Ruiz, Javi García (75. Narváez), Guardado – Joaquín (C) (68. Guerrero), A. Sanabria (72. León), Tello.
    Náhradníci: D. Giménez – R. Navarro, Amat, León, Nahuel, Guerrero, Narváez.

    Rozhodca: Alfonso Álvarez – Juan Barranco, Joan Méndez

    Diváci: 19669