Sociedad – Real Betis 4:4 (kon.) | Barcelona – Las Palmas 3:0 (kon.) | Valencia – Bilbao 3:2 (kon.)
Villarreal – Eibar 3:0 (kon.) | Real Madrid – Espanyol 2:0 (kon.)
koniec
Real Sociedad San Sebastian
4:4 (2:2)
Real Betis
Nedeľa 01.10.2017, 12:00 • Estadio Municipal de Anoeta, Donostia-San Sebastián • Španielska LaLiga • 7. kolo
Predzápasové kurzy
    86. Diego Llorente (RSC) - 4:4
     
    86
    Real Sociedad San Sebastian dal gól!
    Slovo šialené je asi slabé slovo na označenie tohto zápasu! Opäť sme svedkami rýchlej odpovede prehrávajúceho mužstva. Illarramendi rozohral priamy kop, na center si najvyššie vyskočil DIEGO LLORENTE a hlavou vyrovnáva na 4:4!
    84. Sergio León (RBE) - 3:4
     
    84
    Real Betis dal gól!
    Tak som to teda zakríkol! Domáca obrana totižto teraz výrazne chybovala, SERGIO LEÓN postupoval sám na brankára domácich Rulliho a presnou strelou loptu odpravil do siete a hostia tak vyhrávajú o jeden gól – 3:4!
    57. Xabi Prieto (RSC) - 3:3
     
    57
    Real Sociedad San Sebastian dal gól!
    A je znova vyrovnané! Opäť sme na gólovú odpoveď nemuseli dlho čakať a znova tak v tomto zápase začíname odznova. Domáci zahrávali rohový kop, ale hostia loptu dostali ďaleko od svojej brány. Následne však po rýchlom útoku Juanmi poslal loptu na XABIHO PRIETA a ten doklepol loptu do siete – 3:3!
    46. Joaquín (RBE) - 2:3
     
    46
    Real Betis dal gól!
    Tak to je teda úvod druhého polčasu! Domáci po rozohrávke stratili loptu, dopredu sa tak dostali hostia, následne obrana San Sebastianu spravila obrovskú chybu, na brankára Rulliho postupoval JOAQUÍN sám a presnou strelou dáva tretí gól svojho tímu – 2:3!
    28. Zouhair Feddal (RBE) - 2:2
     
    28
    Real Betis dal gól!
    Tak toto je už naozaj famózny úvod zápasu, podobný priebeh mal aj zápas v piatok medzi Celtou Vigo a Gironou! Hostia napokon rýchlo odpovedajú na gól domácich a stav zápasu je vyrovnaný 2:2! Betis zahrával rohový kop, pred bránou domácich sa dostal do zakončenia ZOUHAIR FEDDAL a loptu prehodil za brankára Ruliho. Toto bolo naozaj zaváhanie domácej obrany.
    26. Mikel Oyarzabal (RSC) - 2:1
     
    26
    Real Sociedad San Sebastian dal gól!
    Ako by som to práve privolal! Domáci pokračovali vo svojej aktivite, založili ďalší útočný výpad, po sérii úspešných prihrávok sa v pokutovom území hostí dostal do zakončenia MIKEL OYARZABAL a peknou strelou otáča vývoj v prospech domácich – 2:1!
    13. Willian José (RSC) - 1:1
     
    13
    Real Sociedad San Sebastian dal gól!
    A stav zápasu je razom vyrovnaný! Tak domácim sa teda podarila pomerne rýchly odpoveď, v 13. minúte zápasu je stav 1:1 a začíname tak odznova. Odriozola sa dostal k lopte a vyslal center do pokutového územia hostí, tam s k úspešnej hlavičke dostal WILLIAN JOSÉ a prekonal aj so šťastím brankára Adána.
    6. Antonio Sanabria (RBE) - 0:1
     
    6
    Real Betis dal gól!
    A napokon je tu rýchly prvý gól tohto zápasu! Hostia aj naďalej pokračovali vo svojej aktivite a usadili sa na útočnej polovičke. Ruiz vysunul pred bránu domácich ANTONIA SANABRIA a ten sa tentokrát už nemýlil a prekonáva brankára domácich – 0:1!

    Miroslav Revaj

    Góly: 13. José, 26. Oyarzabal, 57. Prieto, 86. D. Llorente – 6. A. Sanabria, 28. Feddal, 46. Joaquín, 84. León

    Karty:   66. Navas (RSC), 67. Illarramendi (RSC), 87. D. Llorente (RSC) – 44. Guardado (RBE), 76. Adán (RBE), 90+5. León (RBE)


    Real Sociedad San Sebastian: Rulli – Odriozola Arzallus, Navas, D. Llorente, Rodrigues – Prieto (C) (72. Canales), Illarramendi, Zurutuza – Oyarzabal, José (82. Bautista), Juanmi (60. Vela).
    Náhradníci: Ramírez – Zubeldia, Vela, A. Elustondo, Canales, Bautista, de la Bella.

    Real Betis: Adán – Barragán, Mandi, Feddal, Durmisi – Ruiz, Javi García (75. Narváez), Guardado – Joaquín (C) (68. Guerrero), A. Sanabria (72. León), Tello.
    Náhradníci: D. Giménez – R. Navarro, Amat, León, Nahuel, Guerrero, Narváez.

    Rozhodca: Alfonso Álvarez – Juan Barranco, Joan Méndez

    Diváci: 19669