Carolina – Boston 4:3 (po pr.) | Pittsburgh – Tampa Bay 6:2 (kon.) | Columbus – Philadelphia 2:1 (po pr.)
Ottawa – Edmonton 5:3 (kon.) | Chicago – Nashville 5:2 (kon.) | Anaheim – Minnesota 1:2 (kon.)
koniec
Ottawa Senators
5:3 (2:0, 2:3, 1:0)
Edmonton Oilers
cz Pondelok 09.01.2017, 01:00 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:38 Kyle TURRIS - 5:3
     
    58:38
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Mike Hoffman ve středním pásmu vybojoval puk a KYLE TURRIS ho na pravém křídle od modré čáry poslal do prázdné brány. Ottawa vede 5:3! Asistence: Mike Hoffman a Dion Phaneuf.
    38:14 Tom PYATT - 4:3
     
    38:14
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Utkání plné zvratů pokračuje! Cody Ceci z pravého rohu nahodil puk před bránu, kde ho TOM PYATT po ledě střelou zápěstím z blízkosti poslal mezi betony Jonase Gustavssona. Ottawa podruhé v zápase vede, tentokrát 4:3! Asistence: Cody Ceci a Marc Methot.
    33:33 Mark STONE - 3:3
     
    33:33
    Ottawa právě vstřelila branku!
    MARK STONE po krásné kolmé přihrávce Zacka Smitha do jízdy z pravého kruhu pro vhazování střelou zápěstím nad levým betonem brankáře Oilers Jonase Gustavssona zamířil k přední pravé tyči a bleskově vyrovnal stav utkání na 3:3! Asistence: Zack Smith a Derick Brassard.
    32:59 Leon DRAISAITL - 2:3
     
    32:59
    Edmonton právě vstřelil branku!
    LEON DRAISAITL se u pravé tyče ke střele na bránu nedostal, vzápětí ale kotouč zpoza brány nahodil do brankoviště, kde se kotouč na přední pravé tyči od levé ruky Mikea Condona odrazil do brány. Oilers vstřelili velice šťastnou branku a třemi góly v řadě dovršili fantastický obrat! Asistence: Connor McDavid a Andrej Sekera.
    27:01 Patrick MAROON - 2:2
     
    27:01
    Edmonton právě vstřelil branku!
    PATRICK MAROON po nepřesné střele Connora McDavida na levém křídle z ostrého úhlu nahodil puk před bránu a od brusle Marka Stonea se odrazil ke vzdálenější pravé tyči. Z pohledu Senators nešťastný gól, po kterém Oilers vyrovnali na 2:2! Asistence: Connor McDavid.
    25:58 Patrick MAROON - 2:1
     
    25:58
    Edmonton právě vstřelil branku!
    PATRICK MAROON po levém křídle vyrazil do rychlého protiútoku a po naznačení přihrávky z kruhu krátkou střelou zápěstím po ledě zamířil mezi betony Mikea Condona. Oilers sice na rozdíl Senators úvodní přesilovou hru nevyužili, navzdory tomu se jim ale vzápětí podařilo snížit. Asistence: Anton Lander a Adam Larsson.
    14:53 Mike HOFFMAN - 2:0
     
    14:53
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Mark Stone diagonální přihrávkou zpoza brány našel v blízkosti vzdálenější pravé tyče najíždějícího MIKEA HOFFMANA, který krásnou střelou zápěstím nad lapačkou přesouvajícího se Jonase Gustavssona zamířil pod horní tyč. Senators využili první přesilovou hru a vedou 2:0! Asistence: Mark Stone a Kyle Turris.
    03:36 Zack SMITH - 1:0
     
    03:36
    Ottawa právě vstřelila branku!
    ZACK SMITH se dostal v blízkosti levé tyče ke střele a pod tělem dezorientovaného brankáře Edmontonu Jonase Gustavssona puk poslal po ledě do sítě. Rozhodčí ještě přezkoumali video kvůli nedovolenému bránění brankáře, gól ovšem platí a Ottawa vede nad Edmontonem Oilers 1:0! Asistence: Mark Stone a Cody Ceci.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 4. Z. Smith (Mark Stone, Ceci), 15. Hoffman (Mark Stone, Turris), 34. Mark Stone (Z. Smith, Brassard), 39. Pyatt (Ceci, Methot), 59. Turris (Hoffman, Phaneuf) – 26. Maroon (Lander, A. Larsson), 28. Maroon (McDavid), 33. Draisaitl (McDavid, Sekera)


    Ottawa Senators: Condon (O'Connor) – Methot, E. Karlsson (C), Phaneuf, Ceci, Borowiecki, Ch. Wideman – Z. Smith, Brassard, Mark Stone – Dzingel, Turris (A), B. Ryan – Hoffman, Pageau, Pyatt – Kelly, Lazar, Neil (A).
    Edmonton Oilers: Gustavsson (Talbot) – Sekera, Benning, Klefbom, A. Larsson, Russell, Gryba – Maroon, McDavid (C), Draisaitl – Lucic (A), Nugent-Hopkins, Kassian – Pouliot, Caggiula, Eberle (A) – Lander, Letestu, Hendricks.

    Rozhodca: Marc Joannette, Brian Pochmara. Čároví rozhodčí: Devin Berg, Brad Kovachik

    Diváci: 17724