Dunajská Streda – Michalovce 2:1 (kon.) | Podbrezová – Senica 2:0 (kon.) | Zlaté Moravce – Prešov 3:0 (kon.)
Žilina – Slovan Bratislava 2:1 (kon.)
koniec
FC ViOn Zlaté Moravce
3:0 (1:0)
FC Tatran Prešov
Sobota 26.11.2016, 17:00 • Štadión FC ViOn, Zlaté Moravce • Niké liga • 17. kolo
Predzápasové kurzy
     
    87
    Príležitosť pre Vion. Peter Orávik už siahal na hetrik. Spracoval si loptu od Bariša, dostal sa do šestnástky a zblízka to skúšal. Talian však aj sympaticky vyrazil.
     
    84
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Mateus De Oliveira Silva, prichádza Miroslav Sedlák.
     
    81
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Martin Válovčan, prichádza Jozef Sombat.
     
    79
    Zlaté Moravce dali gól!
    Domáci zvyšujú svoje vedenie a tri body už pravdepodobne majú v suchu. De Silva predĺžil nakrátko na MARTINA BOSZORÁDA, ktorý zo šestnástky pohodlne zakončil!
     
    77
    Toto bola asi najväčšia šanca Prešova v tomto zápase! Katona prihrávkou našiel na pravej strane Lukáša Kubusa, ktorý bol celkom blízko pri bráne. Poslal tvrdú delovku, no bránu minul!
     
    74
    Domáci získavajú loptu vďaka faulu súperovho hráča. Vidíme ešte striedanie. Jozef Bujňák odchádza z ihriska a na trávnik prenecháva miesto Hectorovi Tamunoibitonovi Tubonemimu.
     
    68
    Zlaté Moravce dali gól!
    Zlaté Moravce zvyšujú vedenie v tomto zápase! Domáci zvyšujú vedenie! Boszorád zvnútra šestnástky poslal mäkký center, ktorý však bol zbrzdený a lopta dorazila na kopačku PETRA ORÁVIKA. Ten iba namieril a loptu umiestnil k ľavej žrdi!
     
    66
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Róbert Gešnábel, prichádza Pepe Guilavogui.
     
    65
    Príležitosť pre Zlaté Moravce! Boszorád z pravej strany posúval loptu centrom do vápna, kde si nabehol Matues de Oliveira Silva, ale hlavičkou ju z tesnej blízkosti poslal tesne mimo!
     
    61
    Striedanie v tíme 1. FC Tatran Prešov: z ihriska odchádza Dávid Leško, prichádza Lukáš Kubus.
     
    33
    Zlaté Moravce dali gól!
    Domáci už dlho čakali na otvárací gól, ktorý by si jednoznačne za svoju aktivitu zaslúžili. Napokon prišiel teraz, keď sa k bielemu bodu postavil PETER ORÁVIK a prízemnou strelou premenil penaltu!
     
    32
    Uvidiíme pokutový kop! Róbert Gešnábel sa hnal do šestnástky, ale jeho prihrávku následne rukou zachytil hosťujúci Miroslav Petko! Penaltu bude zahrávať Peter Orávik.
     
    31
    Center z pravej strany zachytil v šestnástke Michal Obročník. Strieľal na dvakrát, no najprv Jacko a potom brankár Talian skvelo podržali Tatran Prešov a potvrdili skalopevnú obranu Tatrana.
     
    21
    Príležitosti pre domácich! Najprv sa k strele z tesnej blízkosti dostal De Oliveira Silva. Talian vyrazil. Po následnom centri Pastvu bol v hlavičkovej možnosti Válovčan, ale Talian sa fantasticky natiahol a loptu tesne vyrazil popri žrde!
     
    14
    Príležitosť pre Prešov! Hostia pekne zakombinovali na pár prihrávok. V šanci sa napokon ocitol Peter Katona. Jeho delovku Kováč skvelo vyrazil!
     
    11
    Po ďalšom rohovom kope sme videli veľkú šancu domácich hráčov! K hlavičke sa chcel dostať Obročník, no v poslednej chvíli vynikajúco zasiahol hosťujúci Jacko a hlavičkou loptu vytlačil preč!
     
    3
    Videli sme nebezpečnú strelu z hranice šestnástky. Lopta smerovala z kopačky De Oliveira Silvu. Jeho delovku Talian perfektne vyrazil!

    Lukáš Rastislav Ovšonka


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC ViOn Zlaté Moravce. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC Tatran Prešov. Viac informácií tu.

    Góly: 33. Orávik (pen.), 68. Orávik (Boszorád), 79. Boszorád (De Oliveira Silva)


    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Boszorád, Karlík, Pastva, Pintér – Obročník – Gešnábel (66. Guilavogui), Orávik (C), De Oliveira Silva (84. Sedlák), Bariš – Válovčan (81. Sombat).
    Náhradníci: Novota – Ranko, Sombat, Sedlák, Kapor, Paixao da Silva, Guilavogui.

    FC Tatran Prešov: Talian – Bujňák (74. Tubonemi), Bartek, Petko, Dzurík – Olansunjanmi, Jacko (C), Keresteš, Leško (61. Kubus) – Rolinc, Katona.
    Náhradníci: Penksa – Dupkala, Tubonemi, Kráľovič, Micherda, Kubus, Jacko.