Burnley – Manchester City 1:2 (kon.) | Hull City – West Bromwich 1:1 (kon.) | Leicester – Middlesbrough 2:2 (kon.)
Liverpool – Sunderland 2:0 (kon.) | Swansea – Crystal Palace 5:4 (kon.) | Chelsea – Tottenham 2:1 (kon.)
koniec
Swansea City
5:4 (1:1)
Crystal Palace FC
cz Sobota 26.11.2016, 16:00 • Liberty Stadium, Swansea • Anglická Premier League • 13. kolo
Predzápasové kurzy
    90+3. Fernando LLORENTE - 5:4
     
    90+3
    Swansea právě vstřelila branku!
    Netřeba slov, tohle je naprosto neuvěřitelné, Swansea dokonává už druhý obrat v tomto duelu a ve třetí nastavené minutě se ujímá vedení 5:4! Po faulu na Fernándeze rozehrával přímý kop Sigurdsson, po jehož nákopu míč doputoval až k na zadní tyči číhajícímu Taylorovi, který jej dokázal posunout přesně do míst, kde číhal FERNANDO LLORENTE a ten bez zaváhání rozjásal domácí fanoušky v ochozech!
    90+1. Fernando LLORENTE - 4:4
     
    90+1
    Swansea právě vstřelila branku!
    Tento zápas je naprosto neskutečný, na Liberty Stadium je totiž znovu srovnáno! Neil Taylor byl na levém křídle nepříjemně atakován, i tak ale dokázal odcentrovat, FERNANDA LLORENTEHO ale v tutové šanci vychytal Hennessey. Vzápětí se však k odraženému míči dostal Sigurdsson, jehož přízemní ránu mimo dosah hostujícího gólmana tečoval právě španělský dlouhán!
    84. Christian BENTEKE - 3:4
     
    84
    Crystal Palace právě vstřelil branku!
    To snad není možné, jsme svědky dalšího obratu, totálně zdecimovaný tým Labutí totiž za deset minut inkasuje už třetí branku! Hosté se opět prosadili z rohového kopu, Cabaye nacentroval na hranici penaltového puntíku, kde Scott Dann předskočil svého strážce a posunul balon ke kopačkám CHRISTIANA BENTEKEHO, který střelou z otočky propálil Fabiańského!
    82. Jack CORK - 3:3
     
    82
    Crystal Palace právě vstřelil branku!
    Na Liberty Stadium se dnes dějí šílené věci, hosté během pár okamžiků smazali dvoubrankový deficit, znovu tak máme vyrovnáno! Při fotbalistech Crystal Palace ale nyní stálo štěstí, zdánlivě neškodný centr od Zahy totiž v šestnáctce hlavou tečoval kapitán JACK CORK, na změnu směru v dráze letu kulatého nesmyslu neměl Fabiański šanci zareagovat!
    75. James TOMKINS - 3:2
     
    75
    Crystal Palace právě vstřelil branku!
    Brankové hody na Liberty Stadium pokračují, hostům se zničehonic podařilo snížit! Celá situace se narodila po rozehrání rohového kopu, Cabaye balon poslal k McArthurovi, jeho zakončení však postrádalo razanci, Fabiański ale špatně zasáhl, když míč vyboxoval jen k před prázdnou brankou stojícímu JAMESI TOMKINSOVI, jenž vstřelil jeden z nejsnadnějších gólů své kariéry!
    68. Leroy FER - 3:1
     
    68
    Swansea právě vstřelila branku!
    Fotbalisté Swansea City přidávají druhý gól v krátkém časovém sledu a mílovými kroky se přibližují k dnešnímu vítězství! Po Kellyho faulu zahrávali domácí přímý kop, Sigurdssonův centrovaný balon nakonec skrze celou šestnáctku doskákal až k zadní tyči, kde zůstal zcela osamocený LEROY FER, který už měl snadnou práci!
    66. Leroy FER - 2:1
     
    66
    Swansea právě vstřelila branku!
    Domácím se podařilo dokonat obrat, vzhledem k dosavadnímu průběhu druhého poločasu se do vedení dostávají naprosto zaslouženě! Sigurdssonův centr doputoval přesně na hlavu právě příchozího Llorenteho, na brankové čáře ale stačil Hennesseyho zastoupit Cabaye, který však ve snaze odkopnout balon nabídl dorážku pro LEROYE FERA a ten už se nemýlil!
    36. Gylfi SIGURDSSON - 1:1
     
    36
    Swansea právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Rozehrávka standardní situace se kvůli nepokojům ve zdi neustále odkládala, sudí si nakonec za účelem uklidnění situace k sobě pozval oba kapitány. Nic z toho ale GYLFIHO SIGURDSSONA nerozhodilo, islandský technik přímý kop zahrál opravdu náramně, balon poslal přesně do protipohybu brankáře Hennesseyho, který neměl absolutní šanci zasáhnout!
    19. Wilfried ZAHA - 0:1
     
    19
    Crystal Palace právě vstřelil branku!
    Na první branku tohoto mače jsme nemuseli čekat ani dvacet minut, do vedení se zničehonic dostávají hosté! Benteke opět prokázal svou sílu a obrovskou kvalitu v hlavičkových soubojích, když předskočil Amata a prodloužil balon na za sebe si nabíhajícího WILFRIEDA ZAHU, jenž přetlačil svého strážce a nekompromisně prostřelil gólmana Fabiańského!

    Vojtěch Tůma

    Góly: 36. G. Sigurdsson, 66. Fer, 68. Fer, 90+1. F. Llorente (G. Sigurdsson), 90+3. F. Llorente (Taylor) – 19. Zaha (Ch. Benteke), 75. Tomkins (McArthur), 82. Cork (vla.), 84. Ch. Benteke (Dann)

    Karty:   22. Routledge (SWN), 27. Cork (SWN), 72. Naughton (SWN), 86. Fulton (SWN) – 42. Hennessey (CRP), 54. Townsend (CRP), 67. Puncheon (CRP), 68. Kelly (CRP), 90+6. Cabaye (CRP)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 5:4. Rohy: 10:6. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 12:25.
    Swansea City: Fabiański – Naughton (86. Montero), F. Fernández, Amat, Taylor – Fulton, Cork (C), Fer – Barrow (80. Rangel), G. Sigurdsson, Routledge (66. F. Llorente).
    Náhradníci: Nordfeldt – Rangel, van der Hoorn, Dyer, Montero, McBurnie, F. Llorente.

    Crystal Palace FC: Hennessey – J. Ward, Dann (C), Tomkins, Kelly (73. Fryers) – Zaha, Cabaye, McArthur (82. Sako), Puncheon – Ch. Benteke, Wickham (52. Townsend).
    Náhradníci: Speroni – Fryers, Delaney, Sako, Ledley, Townsend, Campbell.

    Rozhodca: Kevin Friend – Jake Collin, Matthew Wilkes

    Diváci: 20 276