Empoli – AS Rím 1:3 (kon.) | AC Miláno – Turín 1:0 (kon.)
koniec
Empoli FC
1:3 (1:2)
AS Rím
cz Sobota 27.02.2016, 18:00Talianska Seria A • 27. kolo
Predzápasové kurzy
    74. Stephan El Shaarawy - 1:3
     
    74
    AS Řím právě vstřelil branku!
    O osudu utkání je pravděpodobně rozhodnuto. Z levé strany pokutového území se ke střele dostal Salah, ale Skorupski jeho pokus dokázal zneškodnit. Míč však vyrazil pouze před sebe a toho využil STEPHAN EL SHAARAWY, který se dostal k dorážce a napálil míč do branky.
    27. Miralem PJANIĆ - 1:2
     
    27
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Hosté se zaslouženě vrací do vedení. Exekuce přímého kopu se ujal MIRALEM PJANIĆ, ale na první pokus neuspěl, když míč nasměroval pouze do zdi. Bosenský záložník se však dostal k dorážce a tu již do branky nasměroval.
    22. Ervin ZUKANOVIĆ vl. - 1:1
     
    22
    Empoli právě vstřelilo branku!
    V Empoli máme vyrovnáno. Szczęsny vyrobil obrovskou chybu, když centr z levé strany vyboxoval pouze do ERVINA ZUKANOVIĆE a od něho se míč odrazil do branky.
    5. Stephan El Shaarawy - 0:1
     
    5
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla neskutečná paráda! STEPHAN EL SHAARAWY na útočné polovině přebral míč od Perottiho a vystřelil z obrovské vzdálenosti přesně do šibenice. Tento gól zcela jistě obletí různé sestřihy nejlepších akcí týdne, možná i roku.

    Jan Šlapáček

    Góly: 22. E. Zukanović (vla.) – 5. El Shaarawy (Perotti), 27. Pjanić, 74. El Shaarawy

    Karty:   17. Pucciarelli (EMP), 63. Rui (EMP) – 17. Pjanić (ASR), 41. Perotti (ASR)   90+4. Rui (EMP)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 3:5. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 11:15.
    Empoli FC: Skorupski – Laurini, Ćosić, Ariaudo, Rui – Zieliński, Paredes, Croce (64. Livaja) – Krunić (52. Marcel Büchel) – Pucciarelli, Maccarone (C) (73. Mčedlidze).
    Náhradníci: Pugliesi, Pelagotti – Zambelli, Bittante, Mčedlidze, Maiello, El Hadji, Piu, Camporese, Livaja, Marcel Büchel.

    AS Rím: Szczęsny – Maicon (73. Manolas), Rüdiger, E. Zukanović, Digne – Pjanić, S. Keita (C), Nainggolan (37. Falqué) – Salah, Perotti, El Shaarawy (79. Džeko).
    Náhradníci: Lobont, De Sanctis – Castán, Strootman, Džeko, Totti, Falqué, Vainqueur, Florenzi, Emerson, Torosidis, Manolas.

    Rozhodca: Gervasoni – Musolino, Rocca