Real Madrid – Getafe 4:1 (kon.) | Granada – Atlético Madrid 0:2 (kon.) | Valencia – Barcelona 1:1 (kon.)
La Coruña – Sevilla 1:1 (kon.) | Real Betis – Vigo 1:1 (kon.)
koniec
Real Madrid
4:1 (4:0)
Getafe CF
Sobota 05.12.2015, 16:00Španielska LaLiga • 14. kolo
Predzápasové kurzy
     
    V druhom polčase domáci tím nepokračoval v tempe a aktivite z prvej polovice, čo využili bojujúci hostia na strelenie čestného gólu. Getafe si odnáša porážku o rozdiele troch presných zásahov, ale v Madride predviedli najmä v druhom polčase skutočne sympatický výkon aj za mimoriadne nepriaznivého stavu. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme vám príjemný zvyšok dňa. (17:50:08)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Na trávniku sa skutočne nedeje nič zaujímavejšie a loptu si posúvajú iba hosťujúci hráči. Tí majú snahu ešte ohroziť domáceho gólmana, ale obrana Realu je výrazne proti.
     
    90+1
    Nadstavovať sa budú dve minúty.
     
    90
    Prebieha posledná minúta riadnej hracej doby tohto zápasu. Hostia sa stále nevzdávajú a predviedli zaujímavú akciu. Loptu si na kopačku vzal Sarabia a vypálil spoza šestnástky, Navas však jeho pokus v páde zachytil.
     
    89
    Striedajúci Jesé chcel niečo vymyslieť na ľavej strane v rohu šestnástky, kam sa domáci dostali po dlhej rozohrávke naprieč celým ihriskom. Jesé mal však proti sebe hneď dvojicu obrancov, ktorá loptu zrazila do bezpečia.
     
    88
    Hostia síce po rozohraní štandardky brankára Navasa neohrozili, ale ostávajú na útočnej polovici a môžu kombinovať. Domáci tím hru kontroluje.
     
    87
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Pepe, prichádza Álvaro Arbeloa.
     
    86
    Hosťujúci futbalisti získali výhodu rozohrávky po faule presne na stredovej čiare, avšak ešte pred jej realizáciou bude nasledovať striedanie domácich.
     
    85
    Po piskote divákov si domáci tím prevzal loptu na svoje kopačky a presunul sa na útočnú polovicu. Tam to strelou po zemi z veľkej vzdialenosti skúsil jeden z hráčov v bielom, ale brankár Guaita nemohol zaváhať.
     
    84
    Diváci opäť pískajú, pretože pri lopte sú hostia, ktorí sa v strede trávnika pokúšajú o rozohrávku novej útočnej akcie. Do konca stretnutia ostáva ešte približne šesť minút.
     
    83
    Zo strany hostí vidíme snahu a aktivitu vybojovať ďalší gól, ale domáci tím sa sústredí na obranu a súpera nikam nepúšťa. Zápas sa už v podstate iba dohráva.
     
    82
    Posledná desaťminútovka tohto zápasu sa už začala a na trávniku sa skutočne nedeje nič zaujímavejšie. Sledujeme iba série prihrávok na oboch stranách.
     
    81
    Hostia získali rohový kop. Na center od zástavky čakal na vzdialenejšej žrdi Alexis, ale lopta sa k nemu nedostala, pretože ju domáci zrazili už pri bližšej žrdi.
     
    80
    Striedanie v tíme Getafe CF: z ihriska odchádza Víctor, prichádza Bernard Mensah.
     
    79
    Real Madrid to však pri rohovej zástavke vôbec nevymyslel dobre. Domáci síce predviedli center, ale ten našiel iba hráčov súpera a zakončenie neprišlo.
     
    78
    Ošetrovanie hosťujúceho Alexisa je medzičasom minulosťou a hra môže pokračovať zahrávaním rohového kopu domáceho tímu.
     
    78
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Karim Benzema, prichádza Jesé.

    Veronika Pancuráková

    Góly: 4. Benzema, 16. Benzema, 35. Bale, 38. Ronaldo – 70. Alexis

    Karty:   37. Danilo (REA)


    Real Madrid: Navas – L. Vázquez, Pepe (87. Arbeloa), Nacho Fernández, Danilo – Modrić (62. Kovačić), Kroos – James Rodríguez, Bale, Ronaldo – Benzema (78. Jesé).
    Náhradníci: Casilla – Casemiro, Kovačić, Arbeloa, Jesé, Čeryšev, M. Llorente.

    Getafe CF: Guaita – Damián Suárez, Cala, Alexis, Lago – Wanderson (62. León), Lacen – Sarabia, Víctor (80. B. Mensah), Lafita – Á. Vázquez (46. Šćepović).
    Náhradníci: Megyeri – Vergini, Yoda, Šćepović, León, B. Mensah, Moisés Gómez.