Real Madrid – Getafe 4:1 (kon.) | Granada – Atlético Madrid 0:2 (kon.) | Valencia – Barcelona 1:1 (kon.)
La Coruña – Sevilla 1:1 (kon.) | Real Betis – Vigo 1:1 (kon.)
koniec
Real Madrid
4:1 (4:0)
Getafe CF
Sobota 05.12.2015, 16:00Španielska LaLiga • 14. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri sledovaní 14. kola Primera Division. V rámci neho je v najvyššej španielskej súťaži na programe aj duel Realu Madrid, ktorý na svojom trávniku privíta Getafe CF a vám z tohto zápasu vďaka nášmu podrobnému textovému prenosu určite neunikne nič podstatné.

    Domáci Real Madrid doposiaľ v tejto sezóne zaostáva za očakávaniami a v tabuľke mu patrí až tretia priečka. Futbalisti dnešného domáceho celku majú na svojom konte 27 bodov, pričom na mestského rivala Atlético Madrid strácajú dva body a na líderskú Barcelonu šesť bodov. Celkové skóre hráčov Realu Madrid je aktuálne 38:11, pričom na svojom konte majú z 13 odohraných zápasov 8 výhier, 3 remízy a 2 prehry. Futbalisti španielskeho veľkoklubu majú na svojom konte aktuálne sériu troch víťazných zápasov v rade, pričom naposledy vyhrali na trávniku SD Eibar pomerom 2:0.

    Hráči hosťujúceho celku sú na tom podstatne horšie a nachádzajú sa na 13. mieste v tabuľke. Na svojom konte majú 14 bodov, ktoré v 13 odohraných zápasoch získali za štyri výhry a dve remízy (v siedmich prípadoch nebodovali vôbec). Celkové skóre futbalistov Getafe je aktuálne 14:19, pričom sa nemôžu pochváliť podobne pozitívnou šnúrou víťazstiev ako ich dnešný súper, pretože v poslednom kole síce doma zdolali Villareal FC 2:0, predtým trikrát za sebou prehrali.

    V aktuálnej sezóne pôjde o prvý vzájomný duel týchto súperov, v minulom ročníku sa však stretli dvakrát. Oba zápasy minulej sezóny dopadli jednoznačne v prospech Realu Madrid, ktorý na trávniku Getafe vyhral hladko 3:0 a doma dokonca triumfoval rozdielom triedy 7:3.

    Aj dnes je jasným favoritom zápasu Real Madrid. Ten by na domácom trávniku zaváhať nemal, na čo sa kurzovou ponukou 1.12 na triumf Realu a 25.0 na výhru Getafe spoliehajú aj bookmakeri stávkových kancelárií.

    Začiatok zápasu je naplánovaný na 16:00. Ostaňte s portálom Onlajny.eu a určite vám z neho neunikne nič podstatné.
     
    Úvodné zostavy:

    Real Madrid CF: Navas – L. Vázquez, Pepe, Nacho Fernández, Danilo – Modrić, Kroos – James Rodríguez, Bale, Ronaldo – Benzema.
    Náhradníci: Casilla – Casemiro, Kovačić, Arbeloa, Jesé, Čeryšev, M. Llorente.

    Getafe CF: Guaita – Damián Suárez, Cala, Alexis, Lago – Wanderson, Lacen – Sarabia, Víctor, Lafita – Á. Vázquez.
    Náhradníci: Megyeri – Vergini, Yoda, Šćepović, León, B. Mensah, Moisés Gómez..
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Prvý výkop stretnutia obstarali hosťujúci futbalisti, ale tí s loptou nedokázali nič vymyslieť a rýchlo o ňu prišli. Favorizovaný domáci celok bude môcť ísť dopredu.
     
    2
    Real začal skutočne aktívne a ihneď sa tlačil do zakončenia. Danilo posielal loptu smerom dopredu na Ronalda, ale na neho bola prihrávka pridlhá a domáci ostrostrelec už nedokázal zakončiť.
     
    3
    Domáci futbalisti sa opúť dostali do útoku, kde sa pokúsili aj strelecky zakončiť, ale Suaréz loptu napálil iba do jedného zo svojich spoluhráčov.
     
    4
    Real Madrid dal gól!
    Domáci tím využil svoju aktivitu z úvodných minút a bleskovo sa ujíma vedenia! Postaral sa o to KARIM BENZEMA, ktorý si pred bránku nabehol na center z pravej strany, ktorý v behu iba napálil do siete. Gólman hostí vôbec nestihol zareagovať, Pepe to svojím centrom vymyslel naozaj bezchybne.
    4. Karim Benzema (REA)
     
    5
    Hosťujúci hráči sú v šoku, už druhýkrát idú rozohrávať zo stredového kruhu a ešte sa v podstate ani raz nedostali k Navasovej bránke.
     
    6
    Hosťom sa to ale napokon podarilo, prešli k bránke súpera a vybojovali tam rohový kop.
     
    6
    Futbalisti Getafe zahrávali rohový kop priamo do šestnástky, odkiaľ ale zakončenie z ich strany neprišlo, preože loptu zrazila iba domáca defenzíva.
     
    7
    Real Madrid sa pohodlne ubránil a presunul sa na opačnú polovicu trávnika, kde domáci hráči po menšom faule získali výhodu štandardky z rohu spoza pokutového územia.
     
    8
    Lopty sa chopil Ronaldo a gólman Guaita mal čo robiť, aby jeho strelu dokázal vytesniť! Ronaldo to skúšal zakončením k ľavej žrdi, avšak hosťujúci brankár tento úmysel prečítal.
     
    10
    Hostia sú stále bezzubí a nevedia vymyslieť vôbec nič. Domáci futbalisti sa úlohy favorita zmocnili naplno a súpera k Navasovi asolútne nepúšťajú.
     
    11
    Videli sme ďalšiu vyloženú šancu Madridu, ktorá sa mohla skončiť gólom! Priamo pred bránkou hlavičkoval po peknom centri Benzema, ale Guaita si na neho tentokrát dal pozor a loptu vyboxoval na rohový kop.
    11. Karim Benzema (REA)
     
    12
    Po rohovom kope si domáci futbalisti príliš nerozumeli a zakončiť nedokázali. Hostia tak aspoň na moment môžu situáciu pred svojou bránkou upokojiť.
     
    13
    Madridčania sa stiahli na vlastnú polovicu, kde sa ale zrejme dlh nezdržia, pretože ihneď začínajú s pokusom o rozohrávku novej útočnej akcie. Getafe sa stále bráni.
     
    14
    Domáci futbalisti sa nikam zbytočne neponáhľajú. Po sérii prihrávok preniesli loptu k šestnástke na pravú stranu, odkiaľ prišiel mierny center, avšak s ním Guaita nemohol mať žiaden problém a loptu pohodlne postrážil.
     
    15
    Máme za sebou prvú päťnásťminútovku zápasu a na trávniku sa stále nič nemení. Domáci futbalisti v bielych dresoch držia loptu stále na polovici súpera, ktorý sa nevie vymaniť spod ih zovretia.
     
    16
    Real Madrid dal gól!
    Domáci futbalisti potvrdzujú svoju dominanciu druhým gólom! Priamo do šestnástky pred Guaitu priletel pekný center, ktorý chcel najskôr zasiahnuť Ronaldo, ale ten bol v tiesnenej pozícii a lopta sa napokon od neho iba mierne odrazila na stranu, kde bol už pripravený KARIM BENZEMA, ktorý nezaváhal a okamžitou strelou pridal svoj druhý gól v zápase.
    16. Karim Benzema (REA)
     
    17
    Madridskí hráči majú duel plne pod kontrolou a atmosféra v hľadisku je vynikajúca. Hostia sa neustále bránia a s najväčšou pravdepodobnosťou dnes na body nedosiahnu.
     
    18
    Teraz ale musíme hostí pochváliť za ich defenzívnu činnosť, pretože v šestnástke výborne zastavili Benzemovu prízemnú prihrávku smerujúcu na Ronalda. Zakončenie teda neprišlo a Guaita mohol ostať pokojný.
     
    19
    Realu teraz útočná akcia nevyšla, ale domácich to mrzieť vôbec nemusí. Loptu si už prevzali späť na svoje kopačky a pokračujú v útočnej snahe.
     
    20
    Je za nami prvý dvadsaťminútovka tohto zápasu a Real stále nepäšťa svojho súpera ani k šestnástke. Navas sa musí nudiť, dnes si ešte vôbec nezahral.
     
    22
    Domáci futbalisti chceli preniknúť do útoku po pravej strane, ale prihrávka im napokon nevyšla a hostia loptu získali na svoje kopačky. Getafe môže hru upokojiť.
     
    23
    Real sa dostal do ďalšej zaujímavej pozície! Bol v nej Bale, ktorý dostal prihrávku za šestnástku a ihneď vypálil. Po lopte sa naťahoval Guaita, ale márne, pretože strela skončila iba tesne vedľa ľavej žrde jeho bránky.
     
    24
    Brankár hostí musel byť opäť v pohotovosti. Tentokrát popred jeho bránku prechádzala Danilova prihrávka, ale Guaita sa jej neprizeral a loptu radšej prikryl.
     
    25
    Real pokračoval vo svojej aktivite. Z ľavej strany chcel loptu spoza šestnástky centrovať Bale, avšak brankár bol opäť na mieste a pohodlne si poradil.
     
    26
    Getafe sa po veľmi dlhej dobe dostalo do útoku. Hosťujúci futbalisti ale nemali priveľa priestoru, preto to skúsili aspoň strelou spoza šestnástky, autorom ktorej bol Suárez, avšak lopta skončila iba vysoko nad bránkou Navasa, ktorý vôbec nemusel zasahovať.
     
    27
    Domáci hráči rýchlo rozohrali za pomoci svojho gólmana a dostali sa dopredu. Odtiaľ to zakončením skúšal ames Rodríguez, ale lopta mu vôbec nesadla a po zemi ju poslal iba mimo priestoru troch žrdí.
     
    28
    Zákrok musel predviesť aj domáci brankár. Na neho letelo zakončenie Serabiu, ktorý však pálil iba do odrazenej lopty. Navares si so zákrokom pohodlne poradil.
     
    29
    Real sa v defenzíve opäť nezdržal dlho a hru ihneď presunul na opačnú polovicu trávnika. Tam zakončoval Bale, ale trafil iba hosťujúcu defenzívu, ktorá sa opäť rozostavila veľmi dobre.
     
    30
    Polhodina hry je za nami a Real Madrid je opäť v útoku. Domáci hráči teraz získali priamy kop z viac ako 20 metrov, ktorý bude pre hostí určite nebezpečným.
     
    31
    Lopty sa chopil Ronaldo, ktorý to skúsil veľmi tvrdou stralou smerujúcou k ľavej žrdi. Gólman Guaita jeho pokus prečítal, ale zasahovať napokon nemyslel, pretože lopta letela tesne vedľa bránky.
     
    33
    Hostia po dlhšej dobe upokojili hru a preniesli ju apsoň do okolia stredového kruhu, avšak Real Madrid aj naďalej pokračuje vo svojej aktivite a hráčom Getafe nedáva vôbec žiaden priestor.
     
    35
    Real Madrid dal gól!
    Domáci opäť potvrdili, že dianie na trávniku majú plne pod kontrolou a pridávajú aj svoj tretí gól. Po dobrom centri letela lopta k ľavej žrdi na hlavu Ronalda, ktorý ale nezakončoval, ale spätnou prihrávkou našiel ešte spoluhráča. GARETH BALE mal pred sebou otvorený priestor a zakončenie si vychutnal.
    35. Gareth BALE - 3:0
     
    36
    Na trávniku sa nedeje nič nečakané. Hostia loptu zo stredového kruhu rozohrávali už štyrikrát a neustále sa bránia, pretože domáci tím je dnes skutočne pri chuti.
     
    37
    Žltú kartu dostáva Danilo (Real Madrid CF), ktorý v strede ihriska zbytočne podkopol protihráča.
     
    38
    Real Madrid dal gól!
    Domáci tím pridáva ešte v prvom polčase aj štvrtý gól. Postaral sa oň CRISTIANO RONALDO, ktorý sa výborným zrýchlením na pravej strane dostal do brejku, po ktorom zakončil úplne bezchybne. Brnakár opäť nemal šancu na zákrok.
    38. Cristiano RONALDO - 4:0
     
    39
    Hosťujúci futbalisti loptu zo svojej siete vytiahli už štvrtýkrát a sú vo veľmi nepríjemnej situácii. Getafe sa vôbec nevie dostať do zakončenia dnes to pe neho vyzerá na poriadny debakel.
     
    41
    Real Madrid pokračuje vo svojej snahe. Ronaldo teraz posielal do vápna prízemnú prihrávku z ľavej strany, avšak nik z jeho spoluhráčov loptu nedokázal zasiahnuť.
     
    42
    Hostia loptu vytlačili zo svojej šestnástky, avšak nedostali ju ani za polovici ihriska. Obrana domáceho celku si ju opäť prevzala a presunie sa do útoku.
     
    43
    Domácemu tímu sa napokon do útoku nepodarilo dostať, pretože hostia veľmi dobre prehustili stred trávnika. Prvý polčas sa postupne končí, pred nami sú už iba dve minúty riadnej hracej doby.
     
    44
    Brankár Guaita sa musel mať opäť na pozore. K jeho bránke totiž priletel center z nohy Jamesa, ktorý síce vyrazil, ale iba k voľnému Baleovi, avšak ten v rýchlosti nezakončil presne.
     
    45
    Hostia si vydýchli a loptu sa snažia držať čo najďalej od svojej bránky. Prvý polčas sa už iba dohráva, na trávniku sa už neudeje lńič zaujímavejšie.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Prvý polčas je minulosťou. Videli sme v ňom jasnú dominanciu domáceho tímu, ktorý na bránku vypálil sedemkrát, pričom zaznamenal štyri presné zásahy. Hostia sa dostali iba k jedinej strele, ale tá nebola z kategórie nebezpečný. Domáci Real Madrid má duel plne pod kontrolou, hostia sa musia iba brániť.

    Druhý polčas sa začne približne o 17:02.
    Predzápasový pohľad na trávnik z pohľadu redaktora Onlajny.eu
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme Getafe CF: z ihriska odchádza Álvaro Vázquez, prichádza Stefan Šćepović.
     
    46
    Druhý polčas sa začal výkopom domáceho tímu. Ten má na svojom konte pohodlný náskok a nikam sa nebude musieť zbytočne ponáhľať.
     
    47
    Domáci futbalisti si loptu prevzali na svoje kopačky a pokúšajú sa dostať do zakončenia. Hostí ale musíme pochváliť za dobrú defenzívu, pretože strelu v tejto časti hry zatiaľ nepripustili.
     
    48
    Getafe chcelo ísť v tomto polčase do útoku. Hostia to skúšali po strane popri čiare, ale tam narazili iba na Vázqueza, ktorý ich pohodlne odstavil.
     
    49
    Na opačnú polovicu trávnika sa predral Benzema, ktorý skúšal zakončovať spoza hranice šestnástky v pomerne tiesnenej pozícii. Výsledkom bola strela, ktorá letela iba vysoko nad brvno.
     
    50
    Prvá päťminútovka druhého polčasu je za nami. Nevideli sme žiadnu nebezpečnejšiu situáciu ani na jednej strane, druhá polovica duelu sa začala v podstate veľmi pokojne.
     
    51
    Toto pre domáci tím vôbec nevyzerá dobre. Po súboji ostal na zemi sedieť Danilo, ktorý má problémy s nohou. Pevne veríme, že to nebude nič vážne.
     
    52
    Na trávnik dokonca musí prísť aj lekár a hra bude chvíľu prerušená. Danila čaká ošetrenie mimo hracej plochy a nie je isté, či bude môcť pokračovať v hre.
     
    53
    Pre Danila to ale napokon nebude nič vážne a po krátkom oštrení môže pokračovať v hre. Na trávniku sa medzičasom neudialo nič výnimočné, loptu majú pod kontrolou domáci hráči.
     
    54
    Domáci futbalisti pokračujú vo svojej aktivite. Prihrávkou z ľavej strany spoza šestnástky to pred bránku skúšal Vázquez, ale hostia si jeho pokus dobre postrážili.
     
    55
    Defenzíva Getafe opäť prečítala zaujímavú situáciu. Na jej konci mal byť Ronaldo, ktorý očakával prihrávku od Baleho, avšak tá bola zrazená.
     
    57
    Prvá desaťminútovka druhého polčasu je už minulosťou a na trávniku sa nedeje nič zaujímavejšie. Domáci tím má hru plne pod kontrolou, ale do zakončenia sa už netlačí tak ako v prvej štyridsaťpäťminútovke.
     
    58
    Getafe chcel teraz dopredu dostať striedajúci Šćepović. Ten sa po lopte naťahoval na ľavej strane, kde ho však fauloval Pepe, takže hostia získajú voľný kop z väčšej vzdialenosti a takmer od postrannej čiary.
     
    59
    Hosťujúci futbalisti rozohrali štandardku dlhým centrom priamo do vápna, ktorý tam však adresáta v modrom drese nenašiel. Cala na loptu vyskakoval, ale zasiahol iba Navasa, ktorý skončil na zemi.
     
    60
    Navas bude napokon v poriadku a po chvíľke pokračuje v hre. Domáci tím ihneď rozohral akciu a predviedol pekný prechod dopredu, na konci ktorého z pravej strany centroval Modrič, ale našiel iba defenzívu hostí.
     
    61
    Brankár domáceho celku sa musí mať na pozore, pretože hostia sa teraz k nemu dostali z pravej strany. Nešlo síce o nebezpečnejšie zakončenie, ale Navas si na loptu aj tak musel stiahnuť.
     
    62
    Striedanie v tíme Getafe CF: z ihriska odchádza Maciel Wanderson, prichádza Pedro León.
     
    62
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Luka Modrić, prichádza Mateo Kovačić.
     
    63
    Máme za sebou striedanie na oboch stranách, po ktorom môžeme pokračovať v hre. Tá v druhej polovici duelu mierne opadla a ani jednému z celkov sa nedarí dostať do nebezpečnejšieho zakončenia.
     
    64
    Real Madrid ostal nasťahovaný na svojej útočnej polovici. Z ľavej strany sa tam pokúšal centrovať Danilo, ale bol veľmi dobre bránený a napokon sa k odkopu ani nedostal.
     
    65
    Na trávniku sa stále nič nemení. Domáci hráči ostávajú na útočnej polovici, ale hosťujúci celok sa bráni veľmi dobre. Getafe už určite nechce inkasovať piaty gól.
     
    66
    DOmáci futbalisti to teraz pred šestnástkou skúsili viacerými krátkymi prihrávkami na malom priesotre, ale hostí napokon neprekvapili. Getafe si dáva veľký pozor.
     
    67
    Danilo chcel opäť centrovať z ľavej strany, ale hosťujúca defenzíva ho zahnala do ťažkej pozície a vôbec mu to nedovolila.
     
    68
    Hosťujúci hráči sa po zmene strán bránia veľmi dobre, aj terza budú rozohrávať za pomoci svojho gólmana. Na trávniku sa nedeje nič zaujímavejšie a madridskí futbalisti kontrolujú hru.
     
    69
    Hostia sa po pravej strane popri čiare dostali šestnástke súpera, kde center zrazil Danilo. Nasledovať bude rohový kop pre Getafe.
     
    70
    Getafe dalo gól!
    Domáci tím je v šoku! Hostia v posledných minútach zlepšovali svoj výkon a vybojovaný rohový kop dokázali využiť. Postaral sa o to ALEXIS, ktorý presnou hlavičkou nezaváhal.
    70. ALEXIS - 4:1
     
    71
    Musíme povedať, že gól hosít je zaslúžený. Real Madrid v druhom polčase veľa futbalovej krásy nepredviedol a pôsobil trochu odovzdane, čo hostia hneď pri prvej príležitosti využili.
     
    72
    Domáce publikum začalo pískať a Real Madrid bude musieť opäť začať hrať smerom dopredu. Stráženie trojgólového náskoku na vlastnej polovici sa divákom vôbec nepozdáva.
     
    73
    Getafe sa opäť dostalo do zaujímavej príležitosti. Striedajúci León centroval od šestnástky z pravej strany, avšak jeho loptu zrazil jeden z domácich hráčov na rohový kop.
     
    74
    Madridskí fanúšikovia pískali a hosťom tento rohový kop už nevyšiel. Nevideli sme po ňom žiadne zakončenie, Real Madrid loptu postrážil a upratal ju do bezpečia.
     
    75
    Getafe sa dlhšie držalo na útočnej polovici, ale hostia si napokon svoju snahu zmarili zbytočným útočným faulom na Pepeho. Ten ostal ležať na trávniku, ale vyzerá, že bude v poriadku.
     
    76
    Pepe je v poriadku a môže pokračovať v hre. Real Madrid sa bleskovo presunul do útoku, kde chcel loptu pred bránku poslať Ronaldo, ale jeho pokus bol zrazený na rohový kop.
     
    77
    Cristiano Ronaldo pri svojon pokuse o zakončenie trafil hosťujúceho Alexisa priamo do hlavy. Na trávnik musí prísť opäť lekár.
     
    78
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Karim Benzema, prichádza Jesé.
     
    78
    Ošetrovanie hosťujúceho Alexisa je medzičasom minulosťou a hra môže pokračovať zahrávaním rohového kopu domáceho tímu.
     
    79
    Real Madrid to však pri rohovej zástavke vôbec nevymyslel dobre. Domáci síce predviedli center, ale ten našiel iba hráčov súpera a zakončenie neprišlo.
     
    80
    Striedanie v tíme Getafe CF: z ihriska odchádza Víctor, prichádza Bernard Mensah.
     
    81
    Hostia získali rohový kop. Na center od zástavky čakal na vzdialenejšej žrdi Alexis, ale lopta sa k nemu nedostala, pretože ju domáci zrazili už pri bližšej žrdi.
     
    82
    Posledná desaťminútovka tohto zápasu sa už začala a na trávniku sa skutočne nedeje nič zaujímavejšie. Sledujeme iba série prihrávok na oboch stranách.
     
    83
    Zo strany hostí vidíme snahu a aktivitu vybojovať ďalší gól, ale domáci tím sa sústredí na obranu a súpera nikam nepúšťa. Zápas sa už v podstate iba dohráva.
     
    84
    Diváci opäť pískajú, pretože pri lopte sú hostia, ktorí sa v strede trávnika pokúšajú o rozohrávku novej útočnej akcie. Do konca stretnutia ostáva ešte približne šesť minút.
     
    85
    Po piskote divákov si domáci tím prevzal loptu na svoje kopačky a presunul sa na útočnú polovicu. Tam to strelou po zemi z veľkej vzdialenosti skúsil jeden z hráčov v bielom, ale brankár Guaita nemohol zaváhať.
     
    86
    Hosťujúci futbalisti získali výhodu rozohrávky po faule presne na stredovej čiare, avšak ešte pred jej realizáciou bude nasledovať striedanie domácich.
     
    87
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Pepe, prichádza Álvaro Arbeloa.
     
    88
    Hostia síce po rozohraní štandardky brankára Navasa neohrozili, ale ostávajú na útočnej polovici a môžu kombinovať. Domáci tím hru kontroluje.
     
    89
    Striedajúci Jesé chcel niečo vymyslieť na ľavej strane v rohu šestnástky, kam sa domáci dostali po dlhej rozohrávke naprieč celým ihriskom. Jesé mal však proti sebe hneď dvojicu obrancov, ktorá loptu zrazila do bezpečia.
     
    90
    Prebieha posledná minúta riadnej hracej doby tohto zápasu. Hostia sa stále nevzdávajú a predviedli zaujímavú akciu. Loptu si na kopačku vzal Sarabia a vypálil spoza šestnástky, Navas však jeho pokus v páde zachytil.
     
    90+1
    Nadstavovať sa budú dve minúty.
     
    90+2
    Na trávniku sa skutočne nedeje nič zaujímavejšie a loptu si posúvajú iba hosťujúci hráči. Tí majú snahu ešte ohroziť domáceho gólmana, ale obrana Realu je výrazne proti.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    V druhom polčase domáci tím nepokračoval v tempe a aktivite z prvej polovice, čo využili bojujúci hostia na strelenie čestného gólu. Getafe si odnáša porážku o rozdiele troch presných zásahov, ale v Madride predviedli najmä v druhom polčase skutočne sympatický výkon aj za mimoriadne nepriaznivého stavu. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme vám príjemný zvyšok dňa. (17:50:08)

    Veronika Pancuráková

    Góly: 4. Benzema, 16. Benzema, 35. Bale, 38. Ronaldo – 70. Alexis

    Karty:   37. Danilo (REA)


    Real Madrid: Navas – L. Vázquez, Pepe (87. Arbeloa), Nacho Fernández, Danilo – Modrić (62. Kovačić), Kroos – James Rodríguez, Bale, Ronaldo – Benzema (78. Jesé).
    Náhradníci: Casilla – Casemiro, Kovačić, Arbeloa, Jesé, Čeryšev, M. Llorente.

    Getafe CF: Guaita – Damián Suárez, Cala, Alexis, Lago – Wanderson (62. León), Lacen – Sarabia, Víctor (80. B. Mensah), Lafita – Á. Vázquez (46. Šćepović).
    Náhradníci: Megyeri – Vergini, Yoda, Šćepović, León, B. Mensah, Moisés Gómez.