Real Madrid – Getafe 4:1 (kon.) | Granada – Atlético Madrid 0:2 (kon.) | Valencia – Barcelona 1:1 (kon.)
La Coruña – Sevilla 1:1 (kon.) | Real Betis – Vigo 1:1 (kon.)
koniec
Deportivo La Coruña
1:1 (1:0)
FC Sevilla
Sobota 05.12.2015, 22:00Španielska LaLiga • 14. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Dnešný zápas je minulosťou. Domáce Deportivo La Coruña bolo blízko k zisku ďalších troch bodov, no nakoniec sa musí uspokojiť len s jedným. Postaral sa o tom striedajúci Vicente Iborra, ktorý štvrťhodinu pred koncom vyrovnal na konečných 1:1. Po deľbe bodov ostávajú domáci na 5. mieste, Seville patrí až 10. miesto. Ja sa s vami pre dnešok lúčim. Prajem pekný zvyšok víkendu a tým, ktorí dnešný zápas sledovali dokonca prajem dobrú noc. (23:53:10)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Po tvrdom zákroku na Fernanda Navarra sa domáci dožadovali kartového trestu pre Fernanda Llorenteho. V závere zápasu už ale hlavný rozhodca do svojho vrecka nesiaha.
     
    90+1
    V prvej nastavenej minúte sa dostal k centru z pravej strany Reyes. Hľadal ním nepochybne Kevina Gameira, no Francúz sa k lopte nedostal.
     
    90
    V druhom polčase sa budú nadstavovať ešte 3 minúty.
     
    89
    Na druhej strane bol faulovaný Lucas, a tak sa pre domáce farby naskytla šanca rozhodnúť dnešné stretnutie. Priamy kop nebol zahraný vôbec zle, no výborne zasiahol Sergio Rico.
     
    88
    Z následného priameho kopu hostia nevyťažili vôbec nič. Nasleduje len odkop od brány Germána Luxa.
     
    87
    A ďalšia žltá karta. Po faule na Josého Antonia Reyesa ju dostáva Pedro Mosquera.
     
    86
    Po centri z ľavej strany sa do hlavičkového zakončenia takmer dostal Kevin Gameiro. Napokon sa ale domáci ubránili a loptu upratali do bezpečia.
     
    85
    Obe mužstvá sa rozhodne nechcú zmieriť s remízou. V posledných piatich minútach sa ešte máme na čo tešiť. Po peknom spracovaní Llorenteho pokračuje v útoku Sevilla.
     
    84
    V priebehu niekoľkých sekúnd zahrávali domáci dva ďalšie rohové kopy. Ten prvý odvrátil Iborra a ten druhý chytá do náručia Rico.
     
    83
    Exekútorom rohu bol napokon striedajúci Fayçal Fajr. Maročan svojim centerom ale našiel iba pripraveného obrancu Adila Ramiho.
     
    82
    Jonathan Rodríguez vybojoval pre svoj tím rohový kop. Celkovo je to pre Deportivo La Coruña v zápase už tretí.
     
    80
    Fernando Llorente zrejme schytal nejaký úder v súboji s Laureom. Drží sa za hlavu, no zrejme bude pokračovať v zápase bez ošetrenia.
     
    79
    Vicente Iborra pekne postupoval s loptou, no po jednom zo súbojov spadol na zem. Hlavný rozhodca ale žiaden faul nevidel.
     
    78
    A hráme odznova. Máme pred sebou poslednú štvrťhodinu a obe mužstvá sú k zisku trom bodom rovnako blízko i rovnako ďaleko.
    76. Vicente IBORRA - 1:1
     
    76
    Sevilla dala gól! Je vyrovnané. Hostia sa predsa len dočkali. Rýchlo rozohrali akciu po odpískanom faule, Mariano z pravej strany odcentroval, Fernando Llorente sklepol loptu pre VICENTEHO IBORRU, ktorý sa vyhol ofsajdovej pasci a z tesnej blízkosti skóruje.
     
    76
    Na hranice šestnástky si pekne pripravil loptu na ľavačku Lucas a následne aj vystrelil. Jeho prízemný pokus ale chytá Sergio Rico.

    Miroslav Kováčik

    Góly: 22. Lucas – 76. Iborra

    Karty:   10. Cani (DEP), 87. Mosquera (DEP) – 25. Kolodziejczak (SEV), 57. Krychowiak (SEV), 75. Iborra (SEV)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 2:5. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 10:9.
    Deportivo La Coruña: Lux – Juanfran, Arribas, Sidnei, F. Navarro – Cani (60. Laure), Bergantiños, Mosquera, Luisinho (69. Fajr) – Lucas, O. Riera (11. Jonathan Rodríguez).
    Náhradníci: Manu – J. Domínguez, Laure, Cartabia, Fajr, Jonathan Rodríguez, Lopo.

    FC Sevilla: S. Rico – Mariano, Rami, Kolodziejczak, Escudero – N'Zonzi (71. Iborra), Krychowiak – Vitolo (56. J. A. Reyes), Krohn-Dehli, Konopljanka (56. F. Llorente) – Gameiro.
    Náhradníci: Soria – Iborra, J. A. Reyes, Immobile, Luismi, Coke, F. Llorente.

    Rozhodca: De Burgos – César García, De Francisco