Barcelona – Las Palmas 2:1 (kon.) | Real Madrid – Malaga 0:0 (kon.) | Sevilla – Rayo Vallecano 3:2 (kon.)
Villarreal – Atlético Madrid 1:0 (kon.) | Eibar – Vigo 1:1 (kon.)
koniec
Real Madrid
0:0 (0:0)
Malaga CF
Sobota 26.09.2015, 18:15Španielska LaLiga • 6. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+4
    Skvelý pas Carvajala do šestnástky našiel hlavu Ronalda, ktorý potreboval asi o niekoľko málo centimetrov nižšiu loptu, aby ju dostal do brány.
    90+3.
     
    90+3
    Marcelo sa uvoľnil na krídle k centru a svojou prudkou loptou našiel na malom vápne úplne voľného Cristiana Ronalda, ten rybičkou minul bránu...
     
    90+1
    Aňor ušiel po krídle a dostal sa do veľkej šance, na šťastie pre domácich trafil len bočnú sieť.
     
    89
    Žltú kartu dostáva Daniel Carvajal (Real Madrid CF).
     
    87
    Málaga po rohu získala aj aut a očividne zdržuje čas, za čo vidí žltú kartu Aňor.
    83.
     
    83
    Marcelov center vyrazil Kameni, ale ostal vyššie z brány, čo chcel využiť na prelobovanie Carvajal. Bránu netrafilm lenže Isco vrátil loptu pred úplne voľnú svätyňu Ronaldovi, Portugalčan minul.
     
    80
    Striedanie v tíme Málaga CF: z ihriska odchádza Pablo Fornals, prichádza Ricardo Horta.
    77. Červená karta
     
    77
    Nordin Amrabat sa v strede poľa neovládol a "priťal" Marcelovi lakťom na nos, za čo vidí okamžitú červenú kartu. Pomôže to Realu Madrid v závere?
    76.
     
    76
    Tak toto už ani nie je možné. Krásna kombinácia Realu Madrid na šestnástke končí tvrdou strelou Benzemu, ktorú ešte Kameni vyrazil s vypätím všetkých síl, no len na nohu Isca. Ten nasmeroval svoj pokus priamo na Kamerunčana, lenže tomu lopta pomedzi prsty prešla takmer až do brány, podľa fanúšikov až do brány, na bránkovej čiare ju však na poslednú chvíľu odkopol Weligton.
     
    71
    Na druhej strane síce odvrátil Varane center sprava, lenže len na kopačku Amrabata a ten strelou z vnútra šestnástky Realu Madrid len tesne minul bránu Keylora Navasa.
     
    71
    Modrič našiel krásnou kolmicou do šestnástky Karima Benzemu, ktorý sa rýchlo otočil pred stopérmi a chcel streliť priamo k žrdi, čo sa mu aj podarilo, lenže Kameni bol pozorný.
     
    70
    Striedanie v tíme Málaga CF: z ihriska odchádza Adnane Tighadouini, prichádza Juanpi Añor.
     
    66
    Žltú kartu dostáva Recio (Málaga CF).
    65.
     
    65
    Carvajal s Iscom zakombinovali na pravom krídle a presný center krajného beka našiel na malom vápne Ronalda. Ten sa zavesil do vzduchu, hlavičkou opäť tesne minul.
     
    60
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Jesé, prichádza Mateo Kovačić.
     
    59
    Po pase do šestnástky Málagy sa lopta odrazila od Benzemu k úplne voľnému Jesému na malom vápne, ten bránu trestuhodne prestrelil a navyše sa zranil, dôjde k striedaniu.
    58.
     
    58
    Tak ani toto nie je gól. Kameni podbehol center Isca, ktorý našiel na zadnej žrdi úplne voľného Ronalda, ktorý poslal loptu zblízka priamo na bránu, lenže takmer na čiare trafil obrancu.
     
    52
    Marcelo si to chcel pravou stranou namieriť až do šestnástky, zastavil ho Rosales a na druhej strane musel ručnú brzdu pred prenikajúcim Amrabatom zatiahnuť Nacho.
    49.
     
    49
    Recio to z osemnástich metrov zakrútil krásne do rohu brány Navas predviedol neuveriteľný zákrok!
     
    48
    Varane poslal tesne pred vlastnou šestnástkou sklzom na zem Tighadouiniho.
    47.
     
    47
    Carvajal si nabehol do šestnástky na pas od Jesého, poslal loptu pod seba, našiel Ronalda a jeho volej síce mieril do brány, no spred nej loptu v poslednej chvíli odkopol Angeleri.
    45.
     
    45
    Kameni podbehol krásny pas Marcela zľava. Ten napokon pristál na kopačke Isca, ktorý zakončoval v páde a len tesne minul svätyňu Málagy.
    44.
     
    44
    Len to tak zahučalo, keď Cristiano Ronaldo vyslal neuveriteľný volej z hranice šestnástky do žrde, ktorá za bránou napína sieť. Toto bol neuveriteľne ťažký a neuveriteľne dobre zvládnutý kop.
     
    36
    Ronaldo dostal ideálnu prihrávku do uličky, dostal sa s loptou až pred Kameniho, ten však jeho prudkú strelu vyrazil na rohový kop.
     
    33
    Jesé si naviezol loptu z krídla až do streleckej pozície, jeho pokus vyrazil Kameni na roh a Kamerunčan musel zasahovať aj po pohotovej strele Isca z voleja, ktorý prišla po rohu.
    32.

     
    32
    Na druhej strane poslal veľmi dobrý center krížom cez malé vápno Amrabat a Real mal šťastie, že Carlos minul poloprázdnu bránu na zadnej žrdi.
    29.
     
    29
    Po výkope Kameniho sú pri lopte okamžite domáci. Jesé s Carvajalom zakombinovali na pravom krídle a na následný center si skvele na prvú žrď nabehol Ronaldo, jeho hlavičke chýbali k ceste do siete centimetre.
     
    27
    Žltú kartu dostáva Miguel Torres (Málaga CF).
    6.
     
    6
    Marcelo si to ale hodil cez dvojicu až do šestnástky a prudkým centrom našiel na malom vápne nohu Ronalda. Ten iba nastavil kopačku a tesne prestrelil poloprázdnu bránu.
     
    2
    Benzema si zabehol za stopérsku dvojicu a z bránkovej čiary stihol poslať loptu do šestnástky, kde dobiehal Jesé, ale na poslednú chvíľu pred ním hostia odvrátili na roh.

    Matej Kubove

    Góly:

    Karty:   48. Varane (REA), 52. Nacho Fernández (REA), 89. Carvajal (REA) – 27. Miguel Torres (MLG), 66. Recio (MLG), 87. Añor (MLG)   77. N. Amrabat (MLG)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 11:3. Střely mimo: 18:5. Rohy: 12:3. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 4:9.
    Real Madrid: Navas – Carvajal, Varane, Nacho Fernández, Marcelo – Modrić, Kroos, Isco – Jesé (60. Kovačić), Benzema, Ronaldo.
    Náhradníci: Casilla – Casemiro, Čeryšev, Kovačić, L. Vázquez, Arbeloa, M. Llorente.

    Malaga CF: Kameni – Rosales, Weligton, Angeleri, Miguel Torres – Tissone, Recio – Fornals (80. Horta), Tighadouini (70. Añor), J. P. Carlos – N. Amrabat.
    Náhradníci: Ochoa – Charles, Čop, Duda, Horta, Albentosa, Añor.