Metallurg Magnitogorsk – Jugra Chanty-Mansijsk 6:2 (kon.) | Čeljabinsk – Barys 2:1 (kon.) | Ufa – Jekaterinburg 4:5 (kon.)
HC Slovan – Novosibirsk 2:3 (kon.) | CSKA Moskva – Riga 5:0 (kon.) | D. Moskva – Vladivostok 3:4 (0:1 po s.n.)
Nižnekamsk – Omsk 1:4 (kon.) | Viťaz – Chabarovsk 2:1 (kon.) | Záhreb – Novokuzneck 4:3 (3:2 po s.n.)
koniec
Neftechimik Nižnekamsk
1:4 (0:0, 0:3, 1:1)
Avangard Omsk
cz Utorok 01.09.2015, 18:30 • SCC Arena Petrochemist • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:05. Jeff TAFFE - 1:4
     
    57:05
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom se domácí hokejisté dočkali alespoň čestného úspěchu. JEFF TAFFE se dokázal v blízkosti Furcha prosadit a svou střelou ho připravil o čisté konto. Asistence: Jevgenij Grigorenko, Denis Kuzmin
    51:56. Alexander PĚREŽOGIN - 0:4
     
    51:56
    Avangard právě vstřelil branku!
    Přichází čtvrtý přesný zásah Omsku. ALEXANDER PĚREŽOGIN dostal přesnou přihrávku před úplně prázdnou branku Nižněkamsku a nebyl tak pro něho problém poslat do ní puk. Asistence: Jonas Ahnelov, Vladimír Sobotka.
    39:49. Sergej ŠIROKOV - 0:3
     
    39:49
    Avangard právě vstřelil branku!
    Omsk jde do tříbrankového trháku. V samotném závěru využil tlaku svého celku SERGEJ ŠIROKOV, jenž v samostatné akci dává už třetí branku Avangardu. Bez asistence.
    31:08. Nikolaj LEMŤJUGOV - 0:2
     
    31:08
    Avangard právě vstřelil branku!
    Hokejisté Omsku znovu využívají přesilovou hru, když se před brankou domácích dostal k puku, který mu přenechal Černikov, NIKOLAJ LEMŤJUGOV a jeho okamžitá střela končí znovu v brance Nižněkamsku. Už je to tedy o dva góly. Asistence: Alexander Černikov.
     
    27:15
    Avangard právě vstřelil branku!
    Hosté svou přesilovou hru využívají. DENIS KULJAŠ vyslal na Kolppanena prudkou střelu od modré čáry, která končí za jeho zády. Omsk tak jde do jednobrankového náskoku. Asistence: Jonas Ahnelov, Vladimír Sobotka.
    27:15. Denis KULJAŠ - 0:1

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 58. Taffe (Grigorenko, Kuzmin) – 28. Kuljaš (Ahnelov, Sobotka), 32. Lemťjugov (Černikov), 40. Širokov, 52. Pěrežogin (Ahnelov, Sobotka)


    Neftechimik Nižnekamsk: Kolppanen (Sudnicin) – Berezin, Ogurcov, Rjasenskij, Sergejev, Kuzmin, Ljamin, Bryncev, Jevsejenkov – Stas, Rybin, Zdunov – Milovzorov, Polygalov, Lapenkov – Kennedy, Taffe, Grigorenko – Kitarov, Kulikov, Chairullin
    Avangard Omsk: Furch (Kostin) – Ahnelov, Kuljaš, Alexandrov, Kempný, Gluchov N., Gončarov, Valentěnko, Dervuk – Popov, Sobotka, Pěrežogin – Širokov, Paršin, Zubov – Lemťjugov, Petrov, Černikov – Gluchov A., Sopin, Fišenko

    Rozhodca: Bondar, Bukin – Sivov, Nazarov