Česko – Nemecko 8:1 (kon.)
koniec
Česko
8:1 (1:0, 4:0, 3:1)
Nemecko
cz Piatok 28.08.2015, 17:00 • Zimní stadion Sokolov • Reprezentácia žien
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    53:11
    Německo právě vstřelilo branku!
    Sedm minut před koncem zápasu bohužel Blanka Škodová přichází o čisté konto. Němky se po vhazování ve středním pásmu rychle dostaly k nám do třetiny a z pravého kruhu přesně vypálila EMILY NIXOVÁ – 8:1. Asistence: Daria Gleissnerová.
     
    47:40
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je tam osmý! Němkám se dneska určitě nebude spát dobře, na hotel si totiž ponesou plný batoh gólů. Martina Zedníková bojovala o puk na modré čáře a nakonec se k němu dostala VENDULA PŘIBYLOVÁ, jež ze střední vzdálenosti krásně trefila růžek nad vyrážečkou Bysziové – 8:0! Asistence: Martina Zedníková.
     
    43:47
    Česko právě vstřelilo branku!
    Sedm gólů jsme dali Slovenkám napoprvé i napodruhé. Teď je jasné, že i v prvním zápase s Německem tenhle výkon minimálně zopakujeme! Postarala se o to první formace, když Lédlová vybojovala puk pro VENDULU PŘIBYLOVOU, která vyjela z chumlu hráček a pak líbezně postrčila kotouč mezi betony Pauly Bysziové – 7:0! Asistence: Aneta Lédlová.
     
    41:09
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tohle už je pro německé hokejistky docela kruté, hned po přestávce inkasují šestý gól! Po pravé straně si nechaly prchnout LUCII POVOVOU, kterou parádně rozjela Katka Bukolská. Naše třináctka z pravé strany viděla, že Bysziová jde na led brzo, a kotouč jí poslala nechytatelně pod břevno – 6:0! Asistence: Kateřina Bukolská.
     
    39:20
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je tam, je tam! Chvíli před odchodem do kabin završují české hokejistky pověstné bůro, když využívají první – a skvělou – početní výhodu. Z pravé strany znovu pálila Přibylová a dorážely Lédlová s TEREZOU VANIŠOVOU. Poslední jmenovaná poslala puk pod břevno a zvyšuje už na 5:0! Asistence: Aneta Lédlová, Vendula Přibylová.
     
    33:16
    Česko právě vstřelilo branku!
    Dámy a pánové, teď si DENISA KŘÍŽOVÁ podala přihlášku do Zlaté helmy a Němky musí jenom koukat, co se to kolem nich prohnalo. Naše desítka založila akci ve středním pásmu, přiťukla si s Lucií Povovou, která ji v útoku kotouč nádherně vrátila do volné pozice. A ne aby Křížová vystřelila, ona naznačila střelu, ale potom si přehodila puk na bekhend a jemně ho dopravila za čáru u druhé tyčky – 4:0! Asistence: Lucie Povová.
     
    25:04
    Česko právě vstřelilo branku!
    Výborně, stačila krátká chvilka a česká reprezentace vede už o tři branky! Znovu se nám přitom vyplatil obrovský nápor na brankoviště. Z levé strany si vybruslila Aneta Lédlová a i když se mohlo zdát, že Alblová má kotouč ve své moci, nebylo tomu tak. LUCIE POVOVÁ ho dotlačila do branky a dočkala se za svou hru zaslouženého gólu – 3:0! Asistence: Aneta Lédlová.
     
    23:55
    Česko právě vstřelilo branku!
    Výborná minutová pasáž vede ke druhému gólu v německé síti! Parádní a příkladnou bojovnost předvedla Dominika Forejtová, která zvládla puk gólmance vypíchnout. Z její práce následně těžila juniorka BARBORA PATOČKOVÁ, jež z úhlu přehodila Alblovou a pak už se mohla radovat – 2:0! Asistence: Dominika Forejtová.
     
    04:06
    Česko právě vstřelilo branku!
    Solidní nástup české reprezentace je odměněn vedoucí trefou! A ukázalo se, že kromě dobré kombinace umíme taky parádně střílet. Denisa Křížová nabila od levého hrazení obránkyni ANNĚ ZÍKOVÉ, která se do puku položila z první a krásně se trefila do vzdálenějšího růžku – 1:0! Asistence: Denisa Křížová.

    Martin Voltr

    Góly a asistencie: 5. Zíková (Křížová), 24. Patočková (Forejtová), 26. Povová (Lédlová), 34. Křížová (Povová), 40. Vanišová (Lédlová, Přibylová), 42. Povová (Bukolská), 44. Přibylová (Lédlová), 48. Přibylová (Zedníková) – 54. E. Nixová (Gleissnerová)


    Česko: Škodová (Peslarová) – Herzigová, Horálková "C", Zedníková, Zíková, Černá, Flachsová, Brotánková – Vanišová, Přibylová, Lédlová – Povová, Bukolská, Křížová – Bucifalová, Hymlárová, Neubauerová – Patočková, Forejtová, Vonková. Trenér: Jiří Vozák.
    Nemecko: Alblová (41. P. Bysziová) – Brendelová, Gleissnerová, Ujciková, Richterová, Strobelová, Rothemundová, Botthofová, Sabusová – Zornová "C", Bittnerová, Spielbergerová – Schmidová, Kratzerová, E. Bysziová – Seitzová, Karpfová, P. Nixová – E. Nixová, Lanzlová, Feldmeierová. Trenér: Benjamin Hinterstocker.

    Rozhodca: Růžičková – Novotná, Štreitová.