Čeljabinsk – Jugra Chanty-Mansijsk 3:5 (kon.) | D. Moskva – Novokuzneck 4:3 (kon.) | Nižnekamsk – Jekaterinburg 1:2 (kon.)
Viťaz – Novosibirsk 1:5 (kon.) | Záhreb – Vladivostok 3:1 (kon.) | HC Slovan – Chabarovsk 0:1 (kon.)
koniec
Dynamo Moskva
4:3 (1:1, 1:1, 2:1)
Metallurg Novokuzneck
cz Piatok 28.08.2015, 18:30 • Lužniki Palace of Sports • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    49:23. Ilja MUSIN - 4:3
     
    49:23
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Hostující celek je zpátky v zápase! Na další brance se podílel také český útočník Kousal, který na velmi krátkou vzdálenost postrčil puk na volného ILJU MUSINA a ten z blízkosti střelou švihem zamířil přesně nad rameno Šaryčenkova. Asistence: Robert Kousal.
    44:17. Aleksej CVETKOV - 4:2
     
    44:17
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    ALEKSEJ CVETKOV střílí důležitou branku. Dvě využité přesilovky během druhé třetiny, to je dobrá bilance Dinama. Tohle byla výborná akce, dvěma přihrávkami se domácí dostali do vyložené šance. Domácí centr pak vybruslil před Karejeva a své sólo zakončil bekhendovou kličkou. Asistence: Kaspars Daugavinš, Andrej Mironov.
    42:04. Maksim PESTUŠKO - 3:2
     
    42:04
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Domácím se přece podařilo využít početní výhodu. Hietanenovu ránu z blízkosti vyrazil Karejev pouze před sebe, kde se ocitl volný Daugavinš. I s jeho střelou si dokázal hostující gólman poradit, na dorážku MAKSIMA PESTUŠKA už ale neměl. Asistence: Kaspars Daugavinš.
    35:00. Roman MANUCHOV - 2:2
     
    35:00
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Galimovo vyloučení stálo Dinamo vedení. ROMAN MANUCHOV nahodil puk na branku, před Šaryčenkovem si domácí nedobře vyčistili tečující hráče, kteří brankáři Dinama skvěle clonili, a ten tak nemohl zareagovat včas. Asistence: Kirill Kaprizov.
    31:24. Mat ROBINSON - 2:1
     
    31:24
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    A domácí se ujali poprvé v utkání vedení. Skvělou práci odvedl Daugavinš, který si sjel do mezikruží a odtud švihem vypálil. Jeho střelu u tyčky ještě parádně tečoval MAT ROBINSON a gólman Karejev mohl být zkrátka bezmocný. Asistence: Kaspars Daugavinš.
    12:01. Ansel GALIMOV - 1:1
     
    12:01
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    ANSEL GALIMOV ukazuje, že si nzaslouží být ve čtvrté lajně. Už od začátku je v útoku velmi aktivní. Teď předvedl úchvatnou kličku, jakmile vyjel zpoza branky, a z blízkosti zamířil přesně pod břevno. Asistence: Jurij Babenko, Dmitrij Višněvskij.
    00:19. Maksim KAZAKOV - 0:1
     
    00:19
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Tak to je bleskový vstup do utkání ze strany hostů. MAKSIM KAZAKOV byl po nahození od Stoy u levé tyčky naprosto nehlídaný, jako by nevěděl, co by, a tak i z těžkého úhlu vypálil. K překvapení všech usměrnil puk za záda nepozorného Šaryčenkova. Tenhle gól jde na jeho vrub. Asistence: Ryan Stoa.

    Patrik Sandev

    Góly a asistencie: 13. Galimov (Babenko, Višněvskij), 32. Robinson (Daugavinš), 43. Pestuško (Daugavinš), 45. Cvetkov (Daugavinš, Mironov) – 1. Kazakov (Stoa), 35. Manuchov (Kaprizov), 50. Musin (Kousal)


    Dynamo Moskva: Šaryčenkov (Lazušin) – Robinson, Višněvskij, Hietanen, Mironov, Osipov, Korjagin, A. Volkov – Karpov, Cvetkov, Karsums – Pestuško, Gorovikov, Daugavinš – Kokarev, Dugin, Avcin – Aleksejev, Babenko, K. Volkov – Galimov
    Metallurg Novokuzneck: Karejev (Podjapolskij) – Manuchov, Fairchild, Postnikov, Kuklev, Skutar, Amirov, Antonovskij, Kamalov – Kaprizov, Stoa, Kazakov – Orlov, Kousal, Komaristyj – Musin, Romanov, Berdnikov – Kuvajev, Drugov, Karavajev

    Rozhodca: Bondar, Gašilov – Goljak, Dědjulja