Vladivostok – Ufa 6:2 (kon.) | Novokuzneck – Omsk 2:3 (kon.) | Novosibirsk – Barys 4:0 (kon.)
Jekaterinburg – Nižnekamsk 2:3 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Čeljabinsk 2:1 (po pr.) | Kazaň – Togliatti 1:2 (kon.)
CSKA Moskva – Záhreb 5:2 (kon.) | Novgorod – HC Slovan 3:1 (kon.) | Jaroslavľ – D. Moskva 4:3 (kon.)
Viťaz – Soči 1:5 (kon.)
koniec
Lokomotiv Jaroslavľ
4:3 (2:0, 1:1, 1:2)
Dynamo Moskva
Piatok 13.02.2015, 17:30 • Arena 2000 • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Denis MOSALYOV - 4:3
     
    56:05
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Tak toto bude ešte veľká dráma. DENIS MOSALYOV parádnou strelou švihom vymietol pavučinu domácej brány a strieľa kontaktný gól svojho tímu. Asistencia: Alexander Budkin.
    Denis KOKAREV - 4:2
     
    49:24
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Hosťom sa predsa len ešte podarilo zdramatizovať zápas. Po obrovskom závere pred bránou Kolesnika nakoniec posiela puk do siete DENIS KOKAREV. Asistencia: Matt
    Robinson.
    Yegor AVERIN - 4:1
     
    47:16
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    Tak domácim sa podarila parádna akcia a zvyšujú svoj náskok už na rozdiel troch gólov. Jiři Novotný prebral puk na modrej čiare a po pravej strane ho potiahol do útočnej tretiny. Následne puk naservíroval na hokejku YEGORA AVERINA, ktorý prakticky strieľal do prázdnej brány. Asistencia: Jiři Novotný a Sergei Plotnikov.
    Emil GALIMOV - 3:1
     
    27:16
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    Domáci si svoj dvojgólový náskok okamžite berú späť. EMIL GALIMOV sa dostal po parádne prihravke Kronwalla do samostatného nájazdu a chladnokrvne beckhendom prekonáva Laszushina. Asistencia: Staffan Kronwall.
    Alexandr BUDKIN - 2:1
     
    26:16
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Hostia znižujú náskok súpera na rozdiel jedného gólu. Od modrej čiary napriahol k strele obranca ALEXANDER BUDKIN a jeho pokus nakoniec prepadol za chrbát Vitalya Kolesnika.
    Martin THORNBERG - 2:0
     
    19:39
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    Domáci gólom do kabíny odskakujú na rozdiel dvoch gólov. MARTIN THORNBERG dostal parádnu prihrávku od Petriho Kontiolu, predral sa pomedzi obrancov Dinama a strelou švihom prekonáva Lazushina. Asistencia: Petri Kontiola.
    Jonas HOLOS - 1:0
     
    3:58
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    Domáci tím sa nenápadnou akciou dostáva do vedenia. Po pravom krídle si nakorčuľoval JONAS HOLOS a strelou po ľade otvára skóre dnešného zápasu. Pre Holosa je to ôsmy gól v sezóne. Asistencie: Andrei Loktionov a Alexei Vasilyev.

    Miroslav Kováčik

    Góly a asistencie: 4. Holos (Loktionov, Vasilyev), 20. Thornberg (Kontiola), 28. Galimov (Kronwall), 48. Averin (Novotný, Plotnikov) – 27. Budkin, 50. Kokarev (Robinson), 57. Mosalyov (Budkin)


    Lokomotiv Jaroslavľ: Kolesnik (Sidorov) – Kronwall, Pashnin, Holos, Vasilyev, Lyubushkin Yakovlev, Gorokhov (C), Gavrikov – Plotnikov (A), Novotný, Averin (A),– Loktionov, Apalkov, Konkov – Platt, Kontiola, Thornberg – Kartayev, Galimov, Grachyov.
    Dynamo Moskva: Lazushin (Yeryomenko) – Robinson, Vishnevsky, Jalasvaara, Osipov, Sinitsyn, Mironov, Budkin – Kokarev (A), Gorovikov (C), Daugavins – Karsums, Tsvetkov (A), Karpov – Mosalyov, Volkov, Zherdev – Glazachev, Dugin, Bryukvin – Sopin