Boston – Minnesota 3:4 (kon.) | NY Islanders – Winnipeg 3:4 (kon.) | Philadelphia – LA Kings 3:2 (po pr.)
Pittsburgh – NJ Devils 8:3 (kon.) | Columbus – Ottawa 2:5 (kon.) | Toronto – Buffalo 4:0 (kon.)
Tampa Bay – Arizona 7:3 (kon.) | Chicago – Anaheim 0:1 (kon.) | Dallas – St. Louis 3:4 (po pr.)
Calgary – Montreal 1:2 (0:1 po s.n.) | Colorado – San Jose 2:3 (0:2 po s.n.) | Vancouver – Carolina 4:1 (kon.)
koniec
New York Islanders
3:4 (1:0, 2:3, 0:1)
Winnipeg Jets
cz Streda 29.10.2014, 00:05 • Nassau Coliseum, New York • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:20
    Dvakrát se snažil Okposo tečovat Višňovského střelu, ale Pavelec odolává.
     
    59:00
    Domácí se dostali do útočného pásma a Halák sprintuje na střídačku. Islanders v šesti!
     
    55:56
    Paul Postma vyloučen za hákování (WPG). Hosty čekají krušné chvilky.
     
    55:56
    V aréně se rozezněla gólová siréna, ale to bylo předčasné. Grabovski totiž v úniku trefil jen tyč hostující brány. Pavelec poté skvěle máchl rukou a vyhodil puk z brankoviště.
     
    49:57
    Obrovská šance, do které se dostal Cizikas! V souboji tváří v tvář byl však úspěšnější Pavelec a drží tak vedení svého týmu.
    Andrew LADD - 3:4
     
    43:31
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí ztratili puk na útočné modré a tři hostující hráči okamžitě vystartovali na Halákovu bránu. Ten sice vyrazil pokus Littlea, ale k dorážce se dostal ANDREW LADD, který tak přidává svou druhou branku v tomto utkání. Asistence: Bryan Little, Michael Frolík
    Michail GRABOVSKIJ - 3:3
     
    35:52
    Islanders právě vstřelili branku!
    A je vyrovnáno! MICHAIL GRABOVSKIJ se nikým neatakován dostal před Pavelce, kterého krásně vykoupal a dává vyrovnávací branku. Asistence: Lubomír Višňovský
    John TAVARES - 2:3
     
    34:28
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí využívají další přesilovku a dostávají se na dostřel Winnipegu. Brock Nelson si najel k Pavelcovi, vystřelil a český brankář jeho pokus vyrazil jen na hůl JOHNA TAVARESE, který v pohodě trefil odkrytou část branky. Asistence: Brock Nelson, Johnny Boychuk
     
    33:29
    Jako první jde na trestnou lavici Mark Scheifele (WPG), který tvrdě srazil Hickeyho. Dále ho následuje Matt Halischuk (WPG) a Brian Strait (NYI). Oba dostali dvě minuty za hrubost.
    Jacob TROUBA - 1:3
     
    31:42
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají dvoubrankového vedení. Mark Stuart předal puk JACOBU TROUBOVI, který se rozjel ve středním pásmu, vypálil a jeho střela končí za zády Jaroslava Haláka. Ten puk sice škrtl lapačkou,ale zastavit jej nedokázal. Asistence: Mark Stuart, Bryan Little
     
    30:24
    Tak na trestnou lavici jde i Jim Slater (WPG) a hrát se bude ve čtyřech.
     
    30:24
    Matt Martin (NYI) se teď hodně zlobí, ale je to právě on, kdo je vyloučen. Dvě minuty za nafilmovaný pád.
     
    29:30
    Tavares byl ve výborné střelecké pozici, ale trefil jen Stuarta a od něj šel puk do rohu.
     
    25:46
    Islanders jsou v pěti a Pavelec se musel rychle přesouvat proti střele Višňovského, kterou nakonec ztlumil na svém hrudníku.
    Paul POSTMA - 1:2
     
    24:06
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté během pár minut obrací skóre. Dalším úspěšných střelcem je PAUL POSTMA, který protlačil puk mezi Halákovým betonem a pravou tyčí domácí brány. Bez asistence.
     
    23:00
    Halák nyní skvěle vychytal Ladda, který byl úplně sám, ale slovenský gólman stihl proti jeho střele vystrčit beton a zastavit puk před brankovou čárou.
     
    22:58
    Pětiminutová přesilovka se samozřejmě nenuluje a hosté pokračují v tlaku!
    Andrew LADD - 1:1
     
    21:14
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A Jets se za tento faul pomstili tím nejlepším způsobem. Puk se před bránou odrazil od hokejky ANDREWE LADDA a končí za zády bezmocného Haláka. Asistence: Tobias Enström, Bryan Little
     
    20:24
    Nikolaj Kuljomin (NYI) ho narazil zezadu na mantinel a Stuart může být rád, že je v pořádku. Ruský útočník se však v tomto utkání neukáže, neboť obdržel 5+10 minut za naražení na hrazení.
     
    16:11
    Cal Clutterbuck (NYI) teď podrazil jednoho z hostujících hráčů, za což si půjde sednout na trestnou lavici. Pomstít se však chtěl Dustin Byfuglien (WPG) a rozhodčí ho tak pro jistotu vyloučili taky.
     
    15:21
    John Tavares (NYI) inkasoval u mantinelu hit, což psychicky neustál a fauloval Marka Stuarta. Přesilovka domácích tím končí.
     
    14:21
    Tavares se dostal do výborné střelecké pozice, Paul Postma (WPG) ho zahákoval a půjde po zásluze na trestnou lavici.
     
    09:23
    Cal Clutterbuck byl úplně sám před Pavelcem, obdržel přihrávku, ale českého brankáře překonat nedokázal.
     
    03:04
    Je tady další vyloučení na straně Jets. Na lavici hanby tentokrát usedá Mark Scheifele (WPG).
    Brook NELSON - 1:0
     
    01:16
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí bleskově využívají přesilovou hru a dostávají se do rychlého vedení. Boychuk pálil od modré a na brankovišti dobře postavený BROCK NELSON dotlačil puk za záda rozhozeného Pavelce. Asistence: Johnny Boychuk, Kyle Okposo
     
    01:02
    Hosté vůbec nepředvádí dobrý vstup do zápasu. Na trestnou lavici usedá Blake Wheeler (WPG), který se provinil hákováním.
     
    00:12
    Do velké šance se okamžitě dostali domácí, ale Pavelec první vážnou situaci ustál a uchránil tak Winnipag od rychle inkasované branky.
     
    V bráně domácího týmu pravděpodobně nastoupí Jaroslav Halák a na druhé straně by měl chytat Ondřej Pavelec, což je úžasná zpráva! Ve hře se navíc bude potkávat obránce Lubomír Višňovský s Michaelem Frolíkem a my se tak můžeme těšit na tyto československé souboje.

    Lukáš Podleśny

    Góly a asistencie: 2. Nelson (Boychuk, Okposo), 35. Tavares (Nelson, Boychuk), 36. Grabovskij (Višňovský) – 22. Ladd (Enström, Little), 25. Postma, 32. Trouba (Stuart, Little), 44. Ladd (Little, Frolík)


    New York Islanders: Halák (Johnson) – Boychuk, Leddy, Višňovský, Hickey, Strait, de Haan – Okposo (A), Tavares (C), Conacher – Grabovskij, Nielsen (A), Kuljomin – Strome, Nelson, Lee – Clutterbuck, Cizikas, Martin
    Winnipeg Jets: Pavelec (Hutchinson) – Trouba, Stuart (A), Postma, Enström, Pardy, Clitsome – Frolík, Little, Ladd (C) – Wheeler (A), Scheifele, Perreault – Byfuglien, Lowry, Thorburn – Halischuk, Slater, Galiardi

    Rozhodca: Steve Kozari, Kelly Sutherland – Mike Cvik, Scott Driscoll

    Diváci: 11508